opelboy je napisal/-a:Pa poglej za original platišči od Vectre pa boš videl kakšen ET imajo. +-10 je še nekako ok.
Bolj je važno, da kupiš platišča s pravo sredinsko luknjo. Ti nič ne pomaga 4x100, če kupiš potem feltne s premajhno luknjo. Če je ta prevelika, se dokupi plastične ali kovinske centrirne obročke.
čare je napisal/-a:Na zadnji šipi najbrž
hippo je napisal/-a:Fant, na tester bo treba dati, potem pa se bo kaj več vedelo.
Daedalus je napisal/-a:Eh, jaz bi fural naprej, očitno ni nič resnega. Skoraj 100% sem, da je kak senzor ki vsaketoliko malo ponagaja.
Zmaj78 je napisal/-a:4x100mm imaš ogromno platišč na voljo, tako da ne bo težko kakšnih ugodnih dobit.![]()
Če ima VectraB velikost pnevmatik enako kakor predhodnica (A), se spomnim da je imela fotrova 175/65/14 oz. kasneje tudi 185/60/14.
DePalmo je napisal/-a:J je širina platišča. Tuje konfiguratorje raje pusti pri miru in se pozanimi za določena platišča če sploh imajo TUV za tvoj avto. Meni je odpizdilo kjer sem na tujih konfiguratorjih našel raznorazne lepe feltne za moj avto, a ko je pa treba dobit TUV, se pa ustavi oz. ga sploh ni za moj avto, zato sem se odločil za original 16 col (imam TUV), za razliko od lepših 17 aftermarket.
GiGi1985 je napisal/-a:Sedaj sem malo prebral temo. Kadar sveti lučka za motor, verjetno kaj cuka avto? Sem imel pred leti tak avto in je občasno cukal in posvetila je lučka za motor. Po čiščenju EGR ventila oz. ventila povratnih izpušnih plinov je bil mir.. Drugače pa ko se prižge zapiše napaka v računalnik, , priklop bo znal rešit težavo.
Pa čestitke za nakup, naj služi.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov