ManIAK je napisal/-a:rover416 je napisal/-a:pusti ga na miru enostavno ignoriraj ker nebo ne konca ne kraja skoda besed res za take supke nemorem drgac rect
rover416, ti si bil fejst fant, dokler nisi honde kupu.. Zaj pa greš mal prepogosto v nesramnost..Sicer mene take izjave ne ganejo, ampak vseeno..
Polooo je napisal/-a:ManIAK je napisal/-a:rover416 je napisal/-a:pusti ga na miru enostavno ignoriraj ker nebo ne konca ne kraja skoda besed res za take supke nemorem drgac rect
rover416, ti si bil fejst fant, dokler nisi honde kupu.. Zaj pa greš mal prepogosto v nesramnost..Sicer mene take izjave ne ganejo, ampak vseeno..
kako bi ti reagiru, če bi vsak post šinfu tvojo znamko...res ste dosadni s to fobijo na honde
erixon je napisal/-a:Pejte se raj v peskovnik kregat, ker tole pa že men preseda. Tema je 'zrihtani avti naprodaj' in ne 'medsebojno obračunavanje.'
Folk ne zezat hondašev, ker vozijo hondo. Cena avtomobila je relativna, ker je avto vreden toliko za kolikor ga lahko prodaš. Pa to ne velja samo za avto ampak za karkoli kar se prodaja.
Hondaši ne jokat vsakič ko vas nekdo malce podraži. Čeprav so nekateri udarci pod pasom. Ne splača se bit toliko občutljiv.
A lahko sedaj prosim vsi skupaj nehate oz. nehamo?
HVALA
ManIAK je napisal/-a:Pa BMK za mojo znamko... Če bi jaz gledal kaj vse pravi folk o renojah, ga ziher nebi kupu..Pa sm ga in mi ni žal.. Zaj če si pa res tak hudo ženejo k srcu jim pa jaz nemorm pomagat.. Vem vsaj še za enga uporabnika oz dva, ki imata prav tako honde in jih raznorazne izjave ne ganejo... Nikol nism reku da je honda slab avto, le da je precenjen... Newem v čem je tu tak problem..
"im nobody" , ko si bil rojen ti je bil ta nick pripisan... Dokazal si da nimaš za skorjico od bureka..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov