MajaI je napisal/-a:abbe je napisal/-a:MajaI je napisal/-a:Jaz imam pa eno zelo slabo izkušnjo s prodajo avtomobila, zato bom naslednji avto prodala avtohiši, če bom le finančno lahko.
Tip je prišel iz Domžal, žal njegovega imena ne vem, je pa po rodu Makedonec, kar se takoj ugotovi po naglasu (da ne bi kdo mislil, da imam kaj proti drugim narodnostim, niti slučajno)
kako pa po naglasu ves da je bil makedonc?
- vem, da je bil Makedonec, ker dobro poznam ta naglas, ga ni težko zgrešiti. Pa potem je tudi sam povedal, ko sta se z očetom pogovarjala.
MajaI je napisal/-a:Še eni nategatorji - Avtohiša Kolmanič na Avtomobilski 12 v MB.
Sestri so dali zelo ugodno ponudbo za Peugeot 107, poslali so jo po mailu. Ko je prišla osebno, pa niso nič več vedeli o tem in so jih postavili za 1500 višjo ceno. Tisto ponudbo pa naj bi sestavil prodajalec, ki je zdaj na dopustu in oni nič ne morejo. Glede na to, da je prišla iz Lj. v Mb. in da je brez avta, je bila seveda zelo jezna. Tudi v računalnik niso šli pogledat, da bi preverili to ponudbo, kasneje so ji pa poslali obrazložitev po mejlu, da je s tem mesecem prišel ven nov cenik in da je so se vozila medtem podražila. Da naj bi ona gledala star cenik, čeprav ji je to ponudbo nekaj dni nazaj poslal njihov prodajalec.
Prijavila jih je na Peugeot Slovenija in na tržni inšpektorat, tako da zdaj čaka na kakšen ukrep.
Courage™ je napisal/-a:Ne razumem ? In kje je tukaj nateg ?
Za ceno, ki jo je sam dolocil, vam iz Nemcije pripelje Alpino, ki tam pac stane 16k € manj.
Lahko si pa tudi sam gres ponjo, njegova storitev je pac toliko drazja.
sebaveh je napisal/-a:Njegova "storitev"? Za 16k se mu pokenjam na pisarniški stolIn nevem kaj mislijo s tistim EU najemom - da bo prodajalca prepričal da mu posodi avo za teden in pripelje nazaj? Mogoče res ni nateg v končni fazi, je pa to zelo fino za naš ugled...
Me prav zanima koliko naivnežev se bo našlo.
Courage™ je napisal/-a:sebaveh je napisal/-a:Njegova "storitev"? Za 16k se mu pokenjam na pisarniški stolIn nevem kaj mislijo s tistim EU najemom - da bo prodajalca prepričal da mu posodi avo za teden in pripelje nazaj? Mogoče res ni nateg v končni fazi, je pa to zelo fino za naš ugled...
Jebemomater, ce ti je cena previsoka pa se znajdi, on je tukaj le dal svojo ponudbo, ki je sicer draga, ampak verjemi, se najdejo kupci
Blinder je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:sebaveh je napisal/-a:Njegova "storitev"? Za 16k se mu pokenjam na pisarniški stolIn nevem kaj mislijo s tistim EU najemom - da bo prodajalca prepričal da mu posodi avo za teden in pripelje nazaj? Mogoče res ni nateg v končni fazi, je pa to zelo fino za naš ugled...
Jebemomater, ce ti je cena previsoka pa se znajdi, on je tukaj le dal svojo ponudbo, ki je sicer draga, ampak verjemi, se najdejo kupci
Ja tej ki se najdejo so nategnjeni. Prodajalec je nategator.
Senad je napisal/-a:Blinder je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:sebaveh je napisal/-a:Njegova "storitev"? Za 16k se mu pokenjam na pisarniški stolIn nevem kaj mislijo s tistim EU najemom - da bo prodajalca prepričal da mu posodi avo za teden in pripelje nazaj? Mogoče res ni nateg v končni fazi, je pa to zelo fino za naš ugled...
Človek je postavil svojo ceno, če je za nekoga predrago, to še ne pomeni da človek nateguje.
Nategator bi bil, če bi prodal pokvarjen avto. Če je z avtom vse ok in je človek postavil svojo ceno, da ti avto pripelje iz nemčije (al odkod pač) to zame ni nateg.
Vsaj moje mnenje.
Blinder je napisal/-a:Senad je napisal/-a:Blinder je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:sebaveh je napisal/-a:Njegova "storitev"? Za 16k se mu pokenjam na pisarniški stolIn nevem kaj mislijo s tistim EU najemom - da bo prodajalca prepričal da mu posodi avo za teden in pripelje nazaj? Mogoče res ni nateg v končni fazi, je pa to zelo fino za naš ugled...
Človek je postavil svojo ceno, če je za nekoga predrago, to še ne pomeni da človek nateguje.
Nategator bi bil, če bi prodal pokvarjen avto. Če je z avtom vse ok in je človek postavil svojo ceno, da ti avto pripelje iz nemčije (al odkod pač) to zame ni nateg.
Vsaj moje mnenje.
Predstavljaj si , da kupiš tale avto od tega posrednika in drugi dan vidiš (še star) oglas na nemški strani za tvoj auto za 16k € manj. Kaj boš se počutil nategnjenega al zadovoljnega?
Blinder je napisal/-a:Senad je napisal/-a:Blinder je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:sebaveh je napisal/-a:Njegova "storitev"? Za 16k se mu pokenjam na pisarniški stolIn nevem kaj mislijo s tistim EU najemom - da bo prodajalca prepričal da mu posodi avo za teden in pripelje nazaj? Mogoče res ni nateg v končni fazi, je pa to zelo fino za naš ugled...
Vsaj moje mnenje.
Predstavljaj si , da kupiš tale avto od tega posrednika in drugi dan vidiš (še star) oglas na nemški strani za tvoj auto za 16k € manj. Kaj boš se počutil nategnjenega al zadovoljnega?
avtomobili001 je napisal/-a:uglaunm ta BMW serija 7: Alpina B7 KN0095,ki ima ceno 61 900 eur pri kreativni najemi je čist realna zaradi davkov,ki pridejo zelo visoko......ampak nepošteno je to,če se ti odpraviš v Trzin gledat avto pa videš da tega vozila sploh ni tam ampak so samo slike iz Nemčije...
Po forumu brska: Google [Bot] in 11 gostov