strelka je napisal/-a:Jerch_ je napisal/-a:strelka je napisal/-a:borut.z je napisal/-a:Pa sm hotu napisat, samo ko ta znamka velja bolj za starejšo gospodo. Čisto diametralno nasprotje z Alfo, tako po voznih lastnostih(ki so pri volvu slabše), in kvaliteti(ki je pri volvu boljša) kot tudi designu(alfa meni osebno deluje bolj sveže mladostno).
To je nakup za mamico, za novega volva terenca pravijo da je najbolj varen avto na svetu.
Zakaj si se ustrašla alfe, smo bili preveč kritični nekateri? Če ja se opravičujem. Naj ti volvo v40 dobro služi.
xxl jih bo dobil po riti![]()
Drugače pa je tudi zgoraj zapisano predpostavka oz. predsodek, kot krožijo glede Alfe. Mogoče se pri nas res vozijo starci v velikih karavanih, ampak takoj, ko se zapelje čez mejo, se slika precej spremeni.
Dobila sem svojih 150 konjičkov v lepo vodljivem avtomobilu z zelo bogato opremo. Vožnja seveda ni čisto primerljiva z Alfo, je pa zadosti zmogljiva in zelo udobna. Se mi zdi, da razliko najbolje ponazori tole: Volvo je marriage material, Đuli (da ne bo spet kdo travmiral zaradi napačnega poimenovanja) pa ljubica![]()
Na koncu ni prevladal strah, temveč izjemna nakupna priložnost. Z domačim zagotovilom, da če mi res ne bo to, gre v prodajo in grem lahko po Đuli.
zdej ker maš marriage material se lahko zmeniva za swinganje, če si zaželiš malo gokart seanse
Može! Ko grem naslednjič na Vransko?
a_sist je napisal/-a:Aaa, kitajca si kupila.. lepo, lepo.. je tud men všeč
Jerch_ je napisal/-a:zdaj je pa že preveč off![]()
srečno z novim avtom.. če se ga naveličaš, poznam gospo, ki bi ga kupila..
odgovor na tvoje vprašanje pa je"znam te puško dok si pištolj bila"
pskoda je napisal/-a:Plužne od volvota si kupilaDaj slike gor, da vidmo
Zmaj78 je napisal/-a:No pa srečno vožnjo in čim manj izrednih popravil, še najboljše nobenega.
strelka je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Plužne od volvota si kupilaDaj slike gor, da vidmo
Kaj naj bi pa to pomenilo?![]()
Natančnost, natančnost;) Zaenkrat še ni v garaži.
pskoda je napisal/-a:strelka je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Plužne od volvota si kupilaDaj slike gor, da vidmo
Naš poslovni parter je kupil 2 nova volvota naenkrat XC90 in S80 ene 4 letna nazaj. Trenutno oz pol neta nazaj je prodal S80 po vrhu ga je stadlal osebno vem, da mu je turbina šla in popravilo je drago za popizdit. Potem je kupil novega A7 z vso možno opremo in je v pol leta vožnje zelo zadovoljen.
strelka je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:strelka je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Plužne od volvota si kupilaDaj slike gor, da vidmo
Naš poslovni parter je kupil 2 nova volvota naenkrat XC90 in S80 ene 4 letna nazaj. Trenutno oz pol neta nazaj je prodal S80 po vrhu ga je stadlal osebno vem, da mu je turbina šla in popravilo je drago za popizdit. Potem je kupil novega A7 z vso možno opremo in je v pol leta vožnje zelo zadovoljen.
V resnici ne vidim poante tega komentarjaRavno zaradi takih nisem želela razkriti izbire…
Odločitev je padla in zdaj upam na najbolje. Drugače grem še vedno lahko po Julijo![]()
Če sem se iz te debate kaj naučila, je to, da garancije praktično ni nikjer več, imaš samo večjo ali manjšo verjetnost, da gre kaj narobe. In če gre turbina, stane pri bilo kateri znamki dosti denarja. Zato so pa garancije in podaljšane garancije (btw, pri Volvu se za slednjo baje odloči nekih 5% kupcev).
In le kaj bo porekel ta gospod na Audija čez nekaj let? Kdo ve, in je čisto brez veze, ta debata gre lahko v nedogled in je nikoli ne bo konec.
PS. Kot je bilo zgoraj rečeno za novo Civic, so meni osebno vsi Audiji po spisku grdi za kozlat, vključno s TT, da ne omenjam prototipa šoferjev te znamke. Brrrrr!
PPS. PROSIM, ne želim odpreti nove fajt fronte.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov