IgorMM je napisal/-a:z tako porabo se kr sprjazn na 17" v mestu z tem motorjem pod 10 neboš prišel (edino če boš jajcal)
ko boš dal zimske 195 16" gor bo pa tm 8-9 l
Vse se da

IgorMM je napisal/-a:z tako porabo se kr sprjazn na 17" v mestu z tem motorjem pod 10 neboš prišel (edino če boš jajcal)
ko boš dal zimske 195 16" gor bo pa tm 8-9 l
IgorMM je napisal/-a:kolega ima opc corso isto tuning opravljen.
moj oče se je vozil z corso 14dni imel povprečno porabo mestno 8,6 po bc
jst sem vozil 3dni je bila povprečna 11l po bc
latnik se vozi že 4 leta pod 12l po bc nesprvi (pa tudi nešpara kej preveč)
avto je narejen da se gon
a_sist je napisal/-a:Vprašaj uporabnika _furby_. On jo je na relaciji spravil pod 6, mislim da je celo pico dobil, ker je stava padla
a_sist je napisal/-a:uf, to je pa konkretna poraba za pazljivo vožnjo. Razumem da bi ga žgal, pol se nebi čudu.. Jaz bi vsekakor dal pregledati če je vse ok. Mogoče ga je prejšnji lastnik ravno zato prodal?
Đin je napisal/-a:Zdj sm za nalasc 20 km zelo nepazljivo in agresivno vozil. Poraba je identicna kot ko sem pazljivo vozil.
pskoda je napisal/-a:Probaj še preračunat na roke če BC slučajno laže, ker tole je res malo čudno.
Če boš peljal kar enemu bo samo priklopil na tester pogledal če je kakšna napaka kar po moje ni in on bo rekel, da pač ima tako porabo za te konje kar pa seveda ni res. Zelo velik problem bo najti človeka, ki se bo spustil v parametre komponent, ker večina sploh ne ve kaj je treba gledat, kdor pa zna ima pa itak preveč dela.
Fenix_ je napisal/-a:imam focusa 1.6 ecoboost čipan na 200hp in po 30.000km je poraba še vedno na 6.5L ( se pa vozim več al manj po regionalni cesti )
Blinder je napisal/-a:Za to da so tiste crtice SKRAJNO nenatancne se nisi slisal? Kako lahko tako nerazgledan clovek pride sploh do denarja za kupit tak avto?
a_sist je napisal/-a:Vprašaj uporabnika _furby_. On jo je na relaciji spravil pod 6, mislim da je celo pico dobil, ker je stava padla
Đin je napisal/-a:Hvala, točno tako imam v planu sprobati. Glede nato da merim kilometre že od zadnjega polnega tanka, bom kar sedaj oz. jutri ko bom imel prevoženih 100km (po zadnjem polnem tanku) šel sprobati natankati do konca:) Res me firbec matra in ne morem čakati do praznega tanka:)
pskoda je napisal/-a:Če sem jaz prov razumel si ti naredil 100km od kar si napolnil polen tank?
Če je to res imaš premalo kilometrov. Prevozi jih vsaj 300km nato natoči polen tank, ker bo meritev bolj natančna.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov