vepar je napisal/-a:mel sem renoja... sedaj imam alfo.......
noč pa dan. res da sta 2 razreda razlike ampak vseeno.
alfa je avto pri katerem ne gledaš tolk na porabo.- sam ima 150 KM in porabo 10-11l ampak užitek pri vožnji odtehta vsak liter porabe![]()
avto je sicer normalna limuzina 166 ampak ko se zavrti do 7k rpm ima večinajajčkov ogromno posla z njo- kljub 1.5toneres velja to da ima alfa športno srce !
... Saj tudi Aston Martin lahko voziš počasi ... :P :P :Phladov je napisal/-a:UHHHH! Seveda ne bodo naredili oskubljenega avta samo zame.Upal sem, da si bom lahko privoščil (ko bom lahko) eno alfico.
Ker pa sem se rahlo umiril
zadnjih nekaj let se sedaj skoraj bojim da je zadeva preživa za moj stil.
![]()
soso je napisal/-a:Zadnjič sem vozil Eclipsa ,res ,da letnik 92 ,ampak avto ima 2.0 motor in 150 km ,če se ne motim. Po pravici povedano gre res bolje kot pa moja alfa 1.6 box ,saj ma tudi skoraj 50 km več, pa je fajn filing ,ko lepi na sedež , pa res ,da je "športen" avto ,pa nizko sediž itd...V bistvu ima ker nekaj lastnosti športnika. BOm rekel ,za ta letnik super avtek, mi j evšeč! Ampak odkrito povedano, ko sem se nazaj v moj avto vsedel ,sem imel kr nasmešek na ustih,kr nekaj več je , ne znam povedat ,vseeno je nekaj na alfah. Tak ,da tisto popolnoma drži ,da ko imaš enkrat alfo je naslednji avto spet alfa! Seveda so izjeme, ampak v večini primerov je tak!Tak ,da nekaj majo alfice takega privlačnega.
P.s Ja malo sem zašel iz teme ,amapak itak nisem ediniLP
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 5 gostov