Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

pushte
Nov uporabnik

Kraj: polzela

Napisal/-a pushte Če apr 03, 2008 8:21 pm

Ali je že kdo kupoval pri teh dveh trgovinah RBA CENTER D.O.O., Škofljica http://www.avto.net/avto.skofljica/ in ACAF D.O.O., LJUBLJANA kakšne imate izkušnje z njim[/url]http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1914542[url][/url]

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Če apr 03, 2008 9:00 pm

na prvi pogled imajo vsi avti malo km, pomoje čudno malo kilometrov :!:
ko gledam avte noter, konkretno volvota, močno dvomim da ma tko malo km

freaky
Nov uporabnik

Napisal/-a freaky So apr 05, 2008 8:32 pm

Zivjo mene tudi zanima ce kdo ima kaksne koli izkušnje z
ACAF D.O.O., LJUBLJANA......ker mam pri njih ogledan en avtomobil..

http://www.avto.net/2004/osebna/zadetki ... aler=10618

Dazi
Novinec

Napisal/-a Dazi So apr 19, 2008 8:12 pm

pushte je napisal/-a:Ali je že kdo kupoval pri teh dveh trgovinah RBA CENTER D.O.O., Škofljica http://www.avto.net/avto.skofljica/ in ACAF D.O.O., LJUBLJANA kakšne imate izkušnje z njim[/url]http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1914542[url][/url]

Sem se pred parimi mesci zanimal za eno alfo. Sem malo omenil, da mislim, da je bila razbita. Pa mi je takoj pritrdil. Dajo ti pa garancijo na kilometre, pisno. Avti so uvoženi iz Italije. Drugače sem pa dobil filing, da se jim ni dal kej dost unbadat z mano. Bl tko, al bom kupu, al se nej pa spokam.

jelcin
Nov uporabnik

nategnjen

Napisal/-a jelcin Sr apr 30, 2008 6:41 pm

Pozdravljeni,

No in tudi mene so po predpisih nategnili v LIane d.o.o.Pred štirinajstimi dnevi kupil avto višjega cenovnega razreda l.2005 se vozil cela dva dni in opazil,da se nivo hladilne tekočine po 200km spreminja (oseka).Peljal avto na pooblaščeni servis in po enem tednu prejel prijetno informacijo,da je motor v takšni okvarI,da ga je potrebno zamenjati(glava pokjena,blok motorja porozen,četri bat potreben zamenjave in še...)Tudi servis je šele takrat ugotovil,ko so imeli motor narazen.Avto ni imel porabe olja,ni kadil,servisna knjiga potrjena v tujini in sedaj žalostno čepim doma in čakam ,da bo konec praznikov,da vidim kako bomo zadevo uredili,ker šefov seveda ni tisti,ki mi je pa vozilo prodal pa seveda ne more nič narediti seveda pa sem jim razložil,da sprejmem samo komplet vrnjeno kupnino ali pa plačilo novega motorja pri uradnem servisu ,kjer je avto sedaj.Mater so me..............
Pa živel 1.Maj

hartge
Novinec

Napisal/-a hartge Sr apr 30, 2008 8:17 pm

Jelcin,

to pa sucks :S Nimam besed...

Zato pa je po eni strani najboljs kupit nov avto. Pa si dokaj siguren da se ni bil razbit...
Ker vemo da se novi avti tudi kdaj poskodujejo pa to oni vse odpravijo ;) ampak to je zanemarljivo malo, glede na to kolko avtov nam "uturijo" kot neposkodovane..

Aja pa Hrvati uvazajo Ameriske avte videl sem Hummerje , Buicke in Chryslerje ki so bili razbiti in jih bodo po vsej verjetnosti prodali naprej

alisa
Nov uporabnik

Kraj: Cerklje

Prodaja avta na sejmu

Napisal/-a alisa Po maj 05, 2008 8:42 am

Pred parim dnem sem prodala avto na sejmu v Lj. Avto je šel na Slovaško, naredila sva samo kupoprodajno pogodbo, on pa naj mi bi tablice in ostalo poslal po pošti. ali so me nategnili? Tablic še nisem dobila ali lahko avto odjavim iz prometa brez prometne? Sem že čist obupana ker ne morem prekinit zavarovalne police oz. registracije in registrirat novega dokler nimam to urejeno.
Zav. polico imam jaz velja pa do marca 2009.
Hvala.

Uporabniški avatar
peroa
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a peroa Po maj 05, 2008 9:09 am

Dobr so te, to se nikol, ampak res nikol ne dela tako ...

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Po maj 05, 2008 3:35 pm

grem stavit, da boš dobla tablce nazaj, sam more neki časa pretečit, ker s Slovaške ni pota takoj pri nas, vrjetno pa ti bojo kr osebno prinesl nazaj vse kar rabiš, ko bojo naslednjič prišli v Slovenijo. Pač moreš malo počakat, ker ti delaš njim uslugo in večina jih to ceni-
LP Rok

Uporabniški avatar
dnovak24
Uporabnik

Napisal/-a dnovak24 Po maj 05, 2008 4:06 pm

liane v celju, bejžte stran!!

TOMA
Nov uporabnik

Napisal/-a TOMA To maj 06, 2008 12:46 pm

Živjo !

Resno se zanimam za nakup avtomobila pri Syncru iz Domžal. Vem, da so avti uvoženi iz Italije; ali ima kdo kakšno izkušnjo z njimi ?
Za vsako informacijo se vam lepo zahvljujem.

LP

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche To maj 06, 2008 4:22 pm

Drocky je napisal/-a:grem stavit, da boš dobla tablce nazaj, sam more neki časa pretečit, ker s Slovaške ni pota takoj pri nas, vrjetno pa ti bojo kr osebno prinesl nazaj vse kar rabiš, ko bojo naslednjič prišli v Slovenijo. Pač moreš malo počakat, ker ti delaš njim uslugo in večina jih to ceni-

keri sarkazem :D če nebo dobla v pol mesca nič pol so jo verjetno fajn obrnili

Uporabniški avatar
prasec
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a prasec To maj 06, 2008 4:52 pm

TOMA je napisal/-a:Živjo !

Resno se zanimam za nakup avtomobila pri Syncru iz Domžal. Vem, da so avti uvoženi iz Italije; ali ima kdo kakšno izkušnjo z njimi ?
Za vsako informacijo se vam lepo zahvljujem.

LP

Fotr je kupu Nisana pri njih, zaenkrat je avto u redu, tko kot je blo napisano, servisna, nekaramboliran....

Zaenkrat zadovolni, aja pa še full ugodn kredit ti zrihtajo ;)
Leva, desna, pazi KURNIK!!

alisa
Nov uporabnik

Kraj: Cerklje

Napisal/-a alisa Sr maj 07, 2008 6:19 pm

Drocky je napisal/-a:grem stavit, da boš dobla tablce nazaj, sam more neki časa pretečit, ker s Slovaške ni pota takoj pri nas, vrjetno pa ti bojo kr osebno prinesl nazaj vse kar rabiš, ko bojo naslednjič prišli v Slovenijo. Pač moreš malo počakat, ker ti delaš njim uslugo in večina jih to ceni-

evo tablice sem dobila in prometno tud tak da sem vse že danes uredila, jutr pa pošljem kupcu potjene kopije, da si lahko uredi tudi on.
očitno še obstajajo ljudje ki jim lahko zaupaš. ;)

jelcin
Nov uporabnik

Napisal/-a jelcin Sr maj 07, 2008 7:17 pm

Moram priznati,da kljub temu ,da so me dober nategnali(prejšni članek) so v Li ane d.o.o po posredovanju odvetnika,ker se drugače nisem hotel pogovarjati , da me ne bi še enkrat žejnega čez vodo peljali obljubili zamenjavo motorja in mi dali nadomestno vozilo za ta čas.Zaenrat dokaj korektni.

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Če maj 08, 2008 7:19 pm

alisa je napisal/-a:

evo tablice sem dobila in prometno tud tak da sem vse že danes uredila, jutr pa pošljem kupcu potjene kopije, da si lahko uredi tudi on.
očitno še obstajajo ljudje ki jim lahko zaupaš. ;)
tak kot sem napisal ;)
to so ljudje, ki jim vsaka taka usluga pomeni veliko, ker nima dodatnih stroškov pri uvozu avta, povrh vsega pa še držijo besedo.Seveda obstajajo tut izjeme.
LP Rok

kirsa1
Nov uporabnik

Napisal/-a kirsa1 So maj 17, 2008 7:59 am

Lp..Mene pa zanima,če mogoče kdo pozna avto hišo Muc iz Kranja..Imam namen kupiti Renault Scenic..in tam imajo kar na pogled lepe avtomobile..baje uvožene iz Belgije..prosim za kakšen nasvet glede nakupa rabljenega vozila..

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar So maj 17, 2008 9:33 am

kirsa1 je napisal/-a:Lp..Mene pa zanima,če mogoče kdo pozna avto hišo Muc iz Kranja..Imam namen kupiti Renault Scenic..in tam imajo kar na pogled lepe avtomobile..baje uvožene iz Belgije..prosim za kakšen nasvet glede nakupa rabljenega vozila..

nej ti dajo št šasije pa pejd na servis renault pa ti naj pogledajo zgodovino avta..
pelji ga še h enem mehaniku ki mu zaupaš da ga pregleda..
prever še na netu da ni ukraden..

kirsa1
Nov uporabnik

Napisal/-a kirsa1 So maj 17, 2008 5:15 pm

Hvala lepa..Saj imajo zraven na avto netu napisane št.šasije,tak,da verjetno res niso ukradeni..Malo mi je problem ga na servis peljat,ker sem iz okolice Maribora,oni pa iz Kranja..Mogoče pa še kdo bolj pozna ta Avto Muc iz Kranja...

Uporabniški avatar
davony
Nov uporabnik

Napisal/-a davony Če maj 22, 2008 4:31 pm

Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost