mito155 je napisal/-a: ... pa še vprašanje... ali ima to daljinsko cent. zaklepanje ali ne?
Normalno, se flip key ma :P
No, vsaj sport pack, verjetno majo lx fresh in podobne opreme, isti kljuc?
mito155 je napisal/-a:gledam spisek opreme... če bi to nekdo od VW napisal bi se vsi smejal.... širokokotno ogledalo, zadnji brisalec in grelec, prekinitev dovoda goriva v primeru trka... wtf?
polhi je napisal/-a:Ali ima kdo veze na kii. Zanima me če mi lahko kdo uredi še kakšen dodaten popust za Kia cee'd sw 1.6 crdi 115KM LX FRESH modelno leto 2008. Trenutna cena vozila je13.590 + kovinska barva 400 in transport 105. Za tak avto bi bil pripravljen dati 12500 eur. Lahko kdo to uredi. Dobi nekaj provizije.
frgo je napisal/-a:Na ceniku od golfa je polno podobnih neumnosti. Pač imajo mašilo, da več zgleda. Opreme vseeno nima kaj več kot ceed, če govorimo o osnovnih izvedbah. Višje gor se zadeve zelo spremenijo
MatejW je napisal/-a:polhi je napisal/-a:Ali ima kdo veze na kii. Zanima me če mi lahko kdo uredi še kakšen dodaten popust za Kia cee'd sw 1.6 crdi 115KM LX FRESH modelno leto 2008. Trenutna cena vozila je13.590 + kovinska barva 400 in transport 105. Za tak avto bi bil pripravljen dati 12500 eur. Lahko kdo to uredi. Dobi nekaj provizije.
hah, sanjaj, te bi mogli prodajat z zgubo!
lumpii je napisal/-a:frgo je napisal/-a:Na ceniku od golfa je polno podobnih neumnosti. Pač imajo mašilo, da več zgleda. Opreme vseeno nima kaj več kot ceed, če govorimo o osnovnih izvedbah. Višje gor se zadeve zelo spremenijo
Pri passatu pišejo tudi da dobiš rezervno kolo.
3 vzglavniki zadaj.
Asferično ogledalo.
antena v zadnjem steklu
...
Da dol padeš od smeha.....
mito155 je napisal/-a:gledam spisek opreme... če bi to nekdo od VW napisal bi se vsi smejal.... širokokotno ogledalo, zadnji brisalec in grelec, prekinitev dovoda goriva v primeru trka... wtf?
avto ima nekaj opreme ni pa potrebno 15 vrstic pisat in rečt da ima full... ker nima... tok ima tut fabia...... pa še vprašanje... ali ima to daljinsko cent. zaklepanje ali ne?
error 90 je napisal/-a:partty je napisal/-a:sandek je napisal/-a:partty je napisal/-a:Mi smo naročili LX Fresh+16", je pa avto na skladišču, tako, da bo v garaži že konec tedna.
kolko ste doplačali za felne
250€
Končna cena, neki čez 11.1k
a to je samo za avto? ali je + registracija in zavarovanje
polhi je napisal/-a:Ali ima kdo veze na kii. Zanima me če mi lahko kdo uredi še kakšen dodaten popust za Kia cee'd sw 1.6 crdi 115KM LX FRESH modelno leto 2008. Trenutna cena vozila je13.590 + kovinska barva 400 in transport 105. Za tak avto bi bil pripravljen dati 12500 eur. Lahko kdo to uredi. Dobi nekaj provizije.
Miholl84 je napisal/-a:mito155 je napisal/-a:gledam spisek opreme... če bi to nekdo od VW napisal bi se vsi smejal.... širokokotno ogledalo, zadnji brisalec in grelec, prekinitev dovoda goriva v primeru trka... wtf?
avto ima nekaj opreme ni pa potrebno 15 vrstic pisat in rečt da ima full... ker nima... tok ima tut fabia...... pa še vprašanje... ali ima to daljinsko cent. zaklepanje ali ne?
Citiram z seznama opreme vw polo:
" sistem za ogrevanje in prezračevanje s
štiristopenjskim ventilatorjem in
funkcijo zaprtega kroženja zraka"
"stropni ročaji z blažilnim mehanizmom"
"brisalca spredaj z intervalnim
delovanjem"
Toliko o VWjevi opremljenosti...
mito155 je napisal/-a:Miholl84 je napisal/-a:mito155 je napisal/-a:gledam spisek opreme... če bi to nekdo od VW napisal bi se vsi smejal.... širokokotno ogledalo, zadnji brisalec in grelec, prekinitev dovoda goriva v primeru trka... wtf?
Citiram z seznama opreme vw polo:
" sistem za ogrevanje in prezračevanje s
štiristopenjskim ventilatorjem in
funkcijo zaprtega kroženja zraka"
"stropni ročaji z blažilnim mehanizmom"
"brisalca spredaj z intervalnim
delovanjem"
Toliko o VWjevi opremljenosti...
sej to sem omenill.. tukaj je smešno, pri Kiji pa samoumevno...
sicer si pa ne ženi preveč k srcu... samo da je vsak zadovoljen s svojo kočijo...pa še da dodam... stropni ročaji z blažilnim mehanizmom niso ravno povsod razširjeni... tako kot ne antena v šipi.. sej vem da skoraj nobenemu to nič ne pomeni... ampak meni pa ogromno če ima avto recimo 4 x el šipe, ki gredo gor in dol z enkratnim pritiskom na stikalo (poudarek je na vseh štirih)...važen ej dober popust..
lp
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov