Karl ? Boš še kaj dodal, kot ti je v navadi v takih primerih?

Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
KARL ABARTH je napisal/-a:Povej mi najprej če si vozil kakšno A.R. pred dvema desetletjema - recimo če pogledamo kakšno bolj osnovno 33 1,3, ter seveda kakšen primerljiv avto tistega časa npr. GOLF II gen. 1,3 bencin
LP
lizard je napisal/-a:No saj esem je dobro izračunal, ceprav se zmotil in napisal 1750 namesto 175 Nm
BMWjev dizel v 123d ima 200Nm/L medem ko ima Fiatov 210 Nm/L. Primerljivega TDIja ni, predvsem zato ker še nima dizla z dvema turbinama.
@warmaster - govorli smo o rekordu glede navora na prostornino, ne o moči glede na prostornino, čeprav tudi tu TDI ne zmagujejo. Sicer pa smo vse že zdaj parkrat napisali in so pojmi več ali manj razčiščeni.
esem je napisal/-a:KARL ABARTH je napisal/-a:Povej mi najprej če si vozil kakšno A.R. pred dvema desetletjema - recimo če pogledamo kakšno bolj osnovno 33 1,3, ter seveda kakšen primerljiv avto tistega časa npr. GOLF II gen. 1,3 bencin
LP
Your turn >>
Verjetno si naredil precej več km s starejšimi Alfami - razširi znanje o razlikah "podmladku".
lp
STENTOR je napisal/-a:No da še js pristavim eno ankdotico, ne bi pisal, če o tem ne bi bil 100%, zato tu ni neka čula, rekla, kazala. Torej sosed si je nekje že daleč nazaj, ko so prišle ven 156-ke umislil eno in sicer 2,5. Ker je mož star preko 50 domnevam, da ni avto crkoval zato, ker bi jo teral do onemoglosti ali jo držal skoz na blokadi. No kakorkoli že avto je bil skoraj polovico časa na servisu, saj se je že omenjeni mož kar naprej vozil naokoli z nekimi 145 pa 146 itd.,ker ni nič na avtu delalo kot bi moglo, še najmanj pa motor. Jaz se ne naslanjam ob teh dejstvih, reči hočem le, da bi bil skrajni čas, da Alfa nardi nekaj na kvaliteti, ker so avti všečni, ampak ga kljub temu, da se ta 6-valnjik zadere ko pras*** in naredi kurjo polt ne bi imel. Mogoče čez nekja časa, če se bo kvaliteta malo izboljšala.
STENTOR je napisal/-a:No da še js pristavim eno ankdotico, ne bi pisal, če o tem ne bi bil 100%, zato tu ni neka čula, rekla, kazala. Torej sosed si je nekje že daleč nazaj, ko so prišle ven 156-ke umislil eno in sicer 2,5. Ker je mož star preko 50 domnevam, da ni avto crkoval zato, ker bi jo teral do onemoglosti ali jo držal skoz na blokadi. No kakorkoli že avto je bil skoraj polovico časa na servisu, saj se je že omenjeni mož kar naprej vozil naokoli z nekimi 145 pa 146 itd.,ker ni nič na avtu delalo kot bi moglo, še najmanj pa motor. Jaz se ne naslanjam ob teh dejstvih, reči hočem le, da bi bil skrajni čas, da Alfa nardi nekaj na kvaliteti, ker so avti všečni, ampak ga kljub temu, da se ta 6-valnjik zadere ko pras*** in naredi kurjo polt ne bi imel. Mogoče čez nekja časa, če se bo kvaliteta malo izboljšala.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov