Patrik_A3 je napisal/-a:jajco maš v avatarju če smo že pri jajcih. nisi vozil ne enega ne drugega kakor tudi nisi bil lastnik nobenega pa soliš pamet.
partty je napisal/-a:Kia cee'd je itak boljši od megana. Če bi imel izbirat med Megaom in cee'd-om (tudi če bi bil ceed dražji) bi izbral Kio. Renoji so j***a, da ni večjih.
Kar se tiče pa nakupa teh treh avtov ti svetujem Octavio. Iz lastnih izkušen odsvetujem renoja.
partty je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:jajco maš v avatarju če smo že pri jajcih. nisi vozil ne enega ne drugega kakor tudi nisi bil lastnik nobenega pa soliš pamet.
Renoja mel 1x in nikoli več. Pa nikomur ne solim pamet. Povem svoje mnenje in glede tega, da sem nedavno imel renoja in ne želim nikomur, da bi vse to dajal skozi kot sm jaz.
Seveda ne vsiljujem nikomur svojega mnenja.
partty je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:jajco maš v avatarju če smo že pri jajcih. nisi vozil ne enega ne drugega kakor tudi nisi bil lastnik nobenega pa soliš pamet.
Renoja mel 1x in nikoli več. Pa nikomur ne solim pamet. Povem svoje mnenje in glede tega, da sem nedavno imel renoja in ne želim nikomur, da bi vse to dajal skozi kot sm jaz.
Seveda ne vsiljujem nikomur svojega mnenja.
W|zz je napisal/-a:Da se vtakneš v golfa (vw) kjer je možno, brez nekih argumentov. To je pa na tem forumu recept za začetek kreganja.
Tvoj zgornji post je lep primer, ker nikjer ni nihče zapisal da je golf nepokvarljiv, tako da se komot razume kot provociranje s sarkastičnim grajanjem golfa. To je imel speedy dokaj rad, se mi zdi..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov