kimbo je napisal/-a:No nebi rekel, da gre za avto z povsem normalnimi performansi...Že samo dejstvo, da pospeši iz 0 na 100 v 5,7 sekunde je fascinantno. Kateri drug avtomobil ki ima 4*4, 210 konjev to zmore, za povrh pa tudi avto ni lahek.....
robihf je napisal/-a:To knjigo mam že skor 2 leti, jo znam že na pamet, je kr v redu, z nekej klobasami ampak ok. Drgač pa kar se tiče integralke in njenih performans:
-imel 8v, pa lahko povem, da kar se sunkov tiče, ni čudno, da so pokale, si jo mogu met pa zelo naštudirano, če ne so te hitr oplaknil
-imam hf turbo, pa se mi je enkrat celo zgodil, da pri okoli 140 kmh, pri pohojeni stopalki ni šlo mimo KIE CEED crd!!!
GTI fan bi mogoče celo vedu, kam sem prodal svojo integralko, če je s severne primorske?
robihf je napisal/-a: GTI fan bi mogoče celo vedu, kam sem prodal svojo integralko, če je s severne primorske?
GTI_Fan je napisal/-a:vendar je potrebno priznati, da so v teh 20 letih avti tako napredovali, da špica Delte počasi tone v morju nadpovprečno zmogljivih avtomobilov. Ima pa seveda druge čare, ki jih nobena Micka, Impreza, RS ali drugi sodobni športnik ne more pričarat...
lancia hf je napisal/-a:GTI_Fan: Niti ni to da smo se "spotaknili" ob tvojo izjavo, večji problem je da je 8 let star dirkalnik bil hitrejši od novodobnikov.
In, če danes pogledaš, so 3-4 leta stari dirkalniki že nekonkurenčni.
lancia hf je napisal/-a:Res je da so €€ zelo pomembni, samo so nekateri dirkači dosti bilj podkovani, kot sta Bubnič in Valant. Pa niso mogli konkurirati.
Res pa, da so prišli šele po 9-ih letih letih konkurenčni avtomobili.
lancia hf je napisal/-a:GTI_Fan: Niti ni to da smo se "spotaknili" ob tvojo izjavo, večji problem je da je 8 let star dirkalnik bil hitrejši od novodobnikov.
In, če danes pogledaš, so 3-4 leta stari dirkalniki že nekonkurenčni.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov