Sam se še zmerej z GTI- jem odpelješ v ovinku mem vskega Proba ali ZX200 ali ne vem kaj. Za šalo!
Tolk o japonskih superšportnikih- superšport ni draganje z športnim filtrom za Rutarjem, ampak je na počez odpeljat relacijo Lj.-Kočevje, ali Planino, ali grobnik.
Gdje ste miševi??!!
bass je napisal/-a:drift.king je napisal/-a:lizard je napisal/-a:drift.king je napisal/-a:Corleone je napisal/-a:Človek ni napisal da išče redek, ljubiteljski avto za nedeljska poliranja na dvorišču (čemur bi bil morda ta Golf nekaterim primerna izbira, nekaterim spet ne), ampak športni avto - kar pa vsaj zame ni (ker je to samo športna izvedba majhnega družinskega avtomobila)
aja don corleone bmw m5 potem ni športni avto ampak je športna izvedba družinskega avta ??? haha
Točno tako, športna izvedba družinskega avta. Trše in nižje podovzje, športni sedeži in močan motor še ni recept za športen avto. Športni avti so tisti, ki so že v osnovi delani, da bodo športni. M5 je konec koncev kompromis, (saj še vedno ohrani uporabnost za družino, dolga ptoovnja itd...) lahko bi pa nekdo kupil BMW 535d in temu dodal še Ferrarja F430. Slednji je namreč definicija športnega avtomobila oz. že superšportnega. A kupiti M5 namesto teh dveh je pač lažje in cenejše, nudi pa precej.
bmw m5 500 KM ni športn avto !!!!!!!!????? haha ne me j**** !!
OFF:
Žal res ne. M5 s 508hp je limuzina s športnim motorjem.
Je prej evropski MUSCLE CAR kot pa sportscar. Športni avto od BMWja je po mojih pojmih Z4M coupe, torej klasičen roadster FR konstrukcije.
Ostalo pa so močnejše izvedenke avtomobilov, ki jim prvoten namen ni le SPORT vožnja...temveč uporabnost.
In tu dajmo ločit zadeve...Ferrarija ne kupiš, da se boš z njim vozil vsak dan v službo, BMWja pa. In zato bmw ni športnik, Ferrari pa je avto, ki ga voziš za hobi, ki je sicer drag ŠPORT.
ON:
Za 4 jurje dobiš le jamo brez dna. Hiter in hkrati zanesljiv avto za ta denar ne obstaja.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
robek je napisal/-a:nevem,mogoče je že bil,ampak mislim da z tem ne boš nič sfalil![]()
http://www.avto.net/ad.asp?id=3058594
koreanstyle je napisal/-a:Čuj corleone. Primožek ti je povedal kar prav, samo ne vem če si ga razumel. Ti bom še jaz razložo. Pred leti sem imel 300zx (takrat ko je to bilo nekaj od avta), takrat sem ga uvozil iz nemčije. Avto je zelo neokreten in težak in za po ovinkih (kar naj bi bil smisel "športnega avta") ta avto ni. Kolega je imel 3000gt twin turbo in zadeva je podobna. Ti avti so preveč american stil. Pa ko imaš toliko za povedati proti hot hatchem ti povem samo to da mi je leta 1994 r5 gtt naredila take šale na ovinkasti cesti da je kar joj. V življenju sem imel vsaj 40 avtomobilov, razne vr6, gtije več znamk in lahko ti povem iz lastne kože da je na primer golf 2g60 ali gti veliko več športnega avta kot tisti ki si jih naštel ti. Edino kar je za tebe športnega je to da imajo 2 vrata in da so kupejevske oblike. Nisem noben ljubitelj gtijev ali turbo 5k in podobnega, samo na realnih tleh stojim in govorim iz lastnih izkušenj. Zdaj vozim mb E320cdi (družina) in tudi proti tem nimajo tvoji športniki nič šans.
Hočem ti povedati da nimaš kaj dosti pojma o avtih, če govoriš da je ford probe, nisan zx in mits 3000gt športen avto. Če se ne motim so celo v eni od angleških avto oddaj naredili test na progi z starim nisanom 300zx in z novim twinngem 1.2gt in ugani kdo je bil boljši.
Malo mleka še spij in malo še pogooglaj preden boš spet napisal kakšno bedarijo in se osmešil kot si se.
Ne mi zameriti
Corleone je napisal/-a:Jaz sem iskal avte, ki jim je športnost smisel in namen in ne kateri je najhitrejši na progi. Avti kot so GTI jim športnost ni prvi namen, ampak vzporedni, zato se mi ne zdi to prava izbira za uživaški avto. Ampak verjetno nam je vsem jasno da za tako vsoto ne dobiš športnika.
To da nisva enakega mnenja in da ti je R5 GTT "naredila po ovinkih take šale da je blo kr joj" ti nikakor ne zamerim, res pa se mi zdi žaljiv tvoj način pisanja primitiven, ampak pustiva to ob strani.
@Graal: Kaj tebe muči? Nisem jaz nikakršen cestni dirkač, samo sodelujem v tej temi in nisem jaz tisti ki kupuje športnika za 4k€.
aklan86 je napisal/-a:No če avtor še spremlja bi mogoče šel pogledati tega. Ga ne vidiš vsak dan...
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3090428&show=1
graal je napisal/-a:Corleone je napisal/-a:primozek68 je napisal/-a:Sam se še zmerej z GTI- jem odpelješ v ovinku mem vskega Proba ali ZX200 ali ne vem kaj. Za šalo!
Tolk o japonskih superšportnikih- superšport ni draganje z športnim filtrom za Rutarjem, ampak je na počez odpeljat relacijo Lj.-Kočevje, ali Planino, ali grobnik.
Gdje ste miševi??!!
Ti resno to?Verjetno si primerjal GTI in kaki star Civic ESI
![]()
Ki češ, kdaj češ, z čim češ.
samo reči.
lp, Aleš.
koreanstyle je napisal/-a:Corleone je napisal/-a:Jaz sem iskal avte, ki jim je športnost smisel in namen in ne kateri je najhitrejši na progi. Avti kot so GTI jim športnost ni prvi namen, ampak vzporedni, zato se mi ne zdi to prava izbira za uživaški avto. Ampak verjetno nam je vsem jasno da za tako vsoto ne dobiš športnika.
To da nisva enakega mnenja in da ti je R5 GTT "naredila po ovinkih take šale da je blo kr joj" ti nikakor ne zamerim, res pa se mi zdi žaljiv tvoj način pisanja primitiven, ampak pustiva to ob strani.
@Graal: Kaj tebe muči? Nisem jaz nikakršen cestni dirkač, samo sodelujem v tej temi in nisem jaz tisti ki kupuje športnika za 4k€.
S tem stavkom si se dokončno osmešil na tem forumu.
Torej praviš da mora avto izgledati športno (kupejevsko) in to je vse? hohoho. Za tebe je mogoče ford probe in mustang športni za američana je pa kot clio pri nas, avto za vsak dan. Pomen športnega avta so predvsem vozne lastnosti, šprtne vozne lastnosti, katere lahko daš od sebe predvsem na pisti in samo norec jih preizkuša na cesti. Očitno si eden tistih ki ti pomeni vse da avto izgleda kot "ferari" in ima čez 250km/h na števcu napisanih, katere ti gledaš čez okno in se sliniš.
Še enkrat povem probe, 3000gt, zx, mustang so avti ki so mogoče bili toliko in toliko let nazaj športni ampak jih je do danes povozil čas, skoraj vsak "normalen" današnji avto (ne športen avto) je bolj športen po voznih lastnostih kot te ki sem jih naštel. Če bi pa rad avto ki izgleda športen je pa čisto vseeno kaj kupiš, ali ford probe, zx ali hyundai coupe ali ford puma/cougar.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov