corsabv6 je napisal/-a:Mate pa zanimive:)Vsak svojga brani:)z cliotom pa je ze pretiravanje.Kot corsa tak clio oba zereta ce ga teras do daske 12l povprečna,clio mogoče kaj več ker jaz corse preko 11.7 nisem spravil pa je blokada pela po avtocesti dol v mesto po mestu tak da malo ni izdihnila in nazaj!Mam corso opc vem kako se pelje nikakršnih problemov v ovinkih in nekih fint z notranjim potačem in mehkim volanom,menjalnikom(čuda kaj vse ne slišiš)itd..ne napamet!Vsak lahko pela nekoga tak da se bo tresel,vsak pozna svojo cesto in se v tisti izkaže!Zaj se pa spravte na mene

pa tudi corsa ima rekord na Nürburgring-u od tamalčkov!clio je parfum,corsa pa avto

Na pamet? Kdo? Si preletel poste ne in samo tisto iztisnil kar ti je šlo na jetra? Kje vidiš, da kdo kateri avto brani? Se ni pisalo, da je Corsa dobra/varčna ob določeni vožnji? Se ni napisalo, da sem testno vozil in so to moji občutki? Zakaj se z tem obremenjuješ očitno je tebi ok in to je najbolj važno ne?
Ti kar tolči v blokado avto pa tako objektivno ocenjuj avte - prafum kmhkmh ker tako samo krepiš tvojo verodostojnost na forumu
pskoda je napisal/-a:Lej jaz za nobenega ne navijam, tole je sploh moj prvi opel, do zdaj sem bil skos pri italijanih (alfa,fiat). Osebno sem tle hotel pridet samo do dna glede porabe ker eni nabijajo da te vrste avtomobilov pije pod 8l in tudi nad 17l kar je daleč od resnice, drugače je meni zelo lep clio ampak ne ta novi en prejšen (točno tazga ki imaš ti _Pancho_, sploh barva je

in full iztopa), samo notranjost je pa poden od podna, pa rečte kar hočete, za 20k eur se bi lahko malo bolj potrudili
Lepo te prosim, da se enkrat za vselej potrudiš in v mojih postih (ker te tako površno rad posplošuješ) najdeš kje pišem, da Clio v vsakem možnem primeru pije manj kot 8L? Kje piše, da Corsa pije v vsakem možnem primeru in ne na določeni relaciji pri skoraj vedno polnem gasu 17L? Ali površno bereš ali pa zanalašč samo določene izseke znova in znova pogrevaš, ki so tebi v prid, ker iz postov sklepam, da si mentalno zdrav. Torej kje sem napisal, da je Clio najboljši avto ever? Sem ali nisem napisal, da je pretrd v povezavi z Recaroti na daljše turce? Sem ali nisem napisal, da porabi v vsakdanji vožnji več kot Corsa? Sem ali nisem napisal, da ima Corsa zelo dober motor? Kje te/vas Opelaše tišči? Ker ni v vsemu top? Jah tudi Clio ni, ampak jaz priznam in poskušam čimbolj objektivno ocenit.
Bodi toliko mož in se ne skrivaj več za posti fanatikov, ki nabijajo v 3 dni (quote + tvoj smiley corsabv6 posta) in jasno odgovori na moj post in argumentiraj - nimaš svojega mnenja, ki ga bi znal argumentirat? Ne pisati tvoj kolega, pa si slišal, pa si bral, pa je Pancho napisal,....koliko pije in da je tako. Pancho je jasno napisal ob kakšni vožnji in to si kar preletel. Jaz sem tudi napisal, da ti verjamem, da si Corso spravil na 6,6L/100km in da imaš takšno in takšno porabo ob določeni vožnji? Kje te potem žuli, da bi enako verjel soforumašu? Ne moreš mirno spati, če veš da Clio le ni tak požeruh napram Corsi?
Nikjer nisem zasledil takšne trditve, ki jih nekater želite polagati v usta, da je kateri avto boljši, najboljši itd.? Se radi prepirate in iščete dlako v jajci? Post, ki ga je Blinder napisal, da po tovarniških podatkih porabi Clio 8,3L/100km si pa menda ni kdo vzel k srcu? Saj je jasno, da so vedno odstopanja od tovarniških podatkev in ne samo za par %.