Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
\OnlyME/
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a \OnlyME/ Če dec 17, 2009 10:04 pm

Vem da si mel bubo, pa lepa je bla,...... pa malo te morem jezit bemti, slabi dan mam danes,....

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Če dec 17, 2009 11:00 pm

\OnlyME/ je napisal/-a:Vem da si mel bubo, pa lepa je bla,...... pa malo te morem jezit bemti, slabi dan mam danes,....

Ja pa jo je mogo mož stran dat :cry: je bla pa res lepa, jo še vidim ko se vozi po mb punca z njo ;) drugače pa se mi ne brat vseh litanij kdo je kaj kriv pa kdo kaj ni kriv. OnlyMe sej ti si hoto samo dobro, pol si pa izpado največji nategator, tk da se ne sekiri za kritike. Za števec tudi jaz vem, ko si predstavo avto da jih je imel nekaj čez 210 tisoč.
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Če dec 17, 2009 11:26 pm

off: jaz bi zdaj raje ono deklino mel, ko ma mojo Bubo zdaj. ebeš bubo :lol: :-P
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Če dec 17, 2009 11:36 pm

Lumpy_ je napisal/-a:off: jaz bi zdaj raje ono deklino mel, ko ma mojo Bubo zdaj. ebeš bubo :lol: :-P

pokliči jo pa ji reči da si še najdo neka navodila od bube pa neke žarnice, pa da ji/jo lahko malo poservisiraš pa take fore ne :D

Uporabniški avatar
\OnlyME/
Novinec

Napisal/-a \OnlyME/ Če dec 17, 2009 11:55 pm

hahaha,...... DaDek dobra ideja,..... od zdaj naprej bom tut jaz avto samo puncam prodajal.......

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Če dec 17, 2009 11:59 pm

DaDek je napisal/-a:
Lumpy_ je napisal/-a:off: jaz bi zdaj raje ono deklino mel, ko ma mojo Bubo zdaj. ebeš bubo :lol: :-P

pokliči jo pa ji reči da si še najdo neka navodila od bube pa neke žarnice, pa da ji/jo lahko malo poservisiraš pa take fore ne :D

:cry :rofl Mož, pravi si ti
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Pe dec 18, 2009 12:13 am

acid je napisal/-a:drugače pa se mi ne brat vseh litanij kdo je kaj kriv pa kdo kaj ni kriv. OnlyMe sej ti si hoto samo dobro, pol si pa izpado največji nategator

zdi se mi, da ni glih tako nedolžen, kot se dela..............o novem lastniku pa :roll:

PS. za tak avto in motor se vzame poznavalca s sabo, ki mu dušo pozna.......

je pa to dejanska resnica:

To je samo to, ko hoče imeti mulc ki je komaj prilezel do izpita, avto tipa gti in podobna navlaka (150KM+). Vse lepo in prav, ampak ko je pa na vrsti vzdrževanje in bog ne daj kak izreden servis, se pa začnejo servisi in vlivanje motornega olje, ki je bil v akciji kupljen v lidlu. Bravo :!: Parkiran gti ni dosti, da postaneš glavni na vasi in pred vrstnicami. :idea:
PS: ja prodal ga boš res težko, ker mu z vsakim postom v tej temi ceno znižaš za 100€.

Uporabniški avatar
Gorch
Novinec

Napisal/-a Gorch Pe dec 18, 2009 12:18 am

sašo5 je napisal/-a:
acid je napisal/-a:drugače pa se mi ne brat vseh litanij kdo je kaj kriv pa kdo kaj ni kriv. OnlyMe sej ti si hoto samo dobro, pol si pa izpado največji nategator

zdi se mi, da ni glih tako nedolžen, kot se dela..............o novem lastniku pa :roll:

PS. za tak avto in motor se vzame poznavalca s sabo, ki mu dušo pozna.......

je pa to dejanska resnica:

Zdej če realno pogledaš...za takšno ceno in za takšen avto...sploh ne rabiš poznavalca s sabo...pač kupiš in upaš,da prideš do doma.

suhokranjec
Novinec

Napisal/-a suhokranjec Pe dec 18, 2009 12:20 am

Za 3 jurje komaj dobiš solidnega polota istega letnika z motorjem 1,4. Tako da 3000€ dat na GTIja, pa bo in vžigal in kilometri ne bodo več zlagani :)
L.P.

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Pe dec 18, 2009 12:21 am

Če nebi mene malo nazaj potegnili ko sem se odpravil kupit prvi avto bi imel vrjetno iste težave. Vsak nategator ve da bo najlažje prodal avto enemu naivnemu mulcu.
Tako da takrat ko sem jaz kupil zase prvi avto to ni bil Clio 1.8 16v - kar sem na vsak način želel ampak Twingo 1.2 :lol:
In mislim da sm(o) se takrat dobro odločili. Čene bi vrjetno isto jamral in se po možnosti še skipal v kak jarek cez 14 dni.

To so avtomobili ki jih načeloma nihče ne špara - to se tišči. Ko se naveličaš ali ga uničiš se ga pač proda..

Uporabniški avatar
\OnlyME/
Novinec

Napisal/-a \OnlyME/ Pe dec 18, 2009 12:44 am

Moj prvi avto je bla Toyota Starlet 1.3 12V, 75KM

lukavr6
Nov uporabnik

Napisal/-a lukavr6 Pe dec 18, 2009 9:59 am

ni vse prodajalec tukaj. za zdej se mi ne zd ida je nategator, kupec pa je legenda. jaz sem mu rihtal dele za prejšnji avto, privlekel vse iz šibenika (res da sem šel tudi zase iskat ampak haube pa odbijač ne daš lih pod sedež), založu svoj denar, potem pa ne duha ne sluha. njemu se j**e za to, jaz pa pač nobenemu ne bom več pomagal na lepe oči.

lp

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Pe dec 18, 2009 11:38 am

_Ghostrider_ je napisal/-a:tukaj še slika če bi mogoče kdo kaj več znav povedati o zgodovini avta:
http://www.mojalbum.com/smudlek/golf/foto/17507790

A to je tale pokvarjen golf? Bemti, tablica se mi zdi prekleto znana. To je bil lani en lastnik iz idrije, če se ne motim. Mi je delal gužvo pred mano ob rahli dinamiki.
SlikaSlika

Vseved
Novinec

Napisal/-a Vseved Pe dec 18, 2009 11:49 am

lukavr6 je napisal/-a:ni vse prodajalec tukaj. za zdej se mi ne zd ida je nategator, kupec pa je legenda. jaz sem mu rihtal dele za prejšnji avto, privlekel vse iz šibenika (res da sem šel tudi zase iskat ampak haube pa odbijač ne daš lih pod sedež), založu svoj denar, potem pa ne duha ne sluha. njemu se j**e za to, jaz pa pač nobenemu ne bom več pomagal na lepe oči.

lp

To je to.

Pomembno je da takšni in drugačni "frajerji" izpadejo glavni po raznih forumih oz. v virtualnem svetu. Ampak realnost je nekaj drugega.

Lahko je leteti, ampak beton je vedno blizu. :idea:

Uporabniški avatar
...:::Team:::...
Novinec

Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...

Napisal/-a ...:::Team:::... Pe dec 18, 2009 12:08 pm

na OnlyMe jevem mestu bi te že zdavnaj odjebal, sploh zaradi odnosa
P0rn Industries Inc.

speedfreak za moderatorja!

lukavr6
Nov uporabnik

Napisal/-a lukavr6 Pe dec 18, 2009 12:10 pm

gre za to da je stric tak primitivec da ga ja za iskat z lupo. tko da only me ma živce ko konj če mene vprašate...

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Pe dec 18, 2009 4:06 pm

K eni ne razumete kaj pomeni videno kupljeno oz katera beseda vam ni znana
Zadnjič spremenil pskoda, dne Pe dec 18, 2009 4:07 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Vseved
Novinec

Napisal/-a Vseved Pe dec 18, 2009 4:07 pm

...:::Team:::... je napisal/-a:na OnlyMe jevem mestu bi te že zdavnaj odjebal, sploh zaradi odnosa

Se strinjam.

Da ne omenjam srce parajočega stiha: "moj sin je varčeval 10 let"...en velik bla bla, samo da bi prodajalec še bolj izpadel kot p*zda.
Mimogrede je imel tudi 18 let časa (oz. kolikor je pač paglavec star), da se nauči pravilnega/dostojnega komuniciranja in predvsem spoštovanja.

lukavr6
Nov uporabnik

Napisal/-a lukavr6 Pe dec 18, 2009 5:19 pm

njegov sin je varčeval 18 let, on je pa corradota prodajal kot g60 super ohranjenega, potem pa mal okol pokličem (corradoti se pač vejo ker so), pa zvem da ni g60 ampak je KR motor notr, pa vezna, hauba, odbijač, podalšek zjebani ali jih ni. odgovor pa preprost, joj je bil menjan ampak s mi ni zdelo vredno v oglas pisat. tolko o moralni prodaji in igranju na človeško vest. če bi se vozu iz lubljane v maribor bi ti nabil tistega KR-ja na glavo.

p.s. sem pristranski ker sta me ta dva pacienta že tolk razpi***** in tolk živcev požrla da ne morem povedat... tudi vsi posti na vseh forumih so zelo kulturni :roll:

Uporabniški avatar
ChuckNorris
Stalni uporabnik

Napisal/-a ChuckNorris Pe dec 18, 2009 6:17 pm

če se že ghostriderju nezdi tako obnašanje prek foruma debilno, je še bolj žalostno to da se fotru nena :) še dobro da na mladih svet svoji :)
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov