\OnlyME/ je napisal/-a:Vem da si mel bubo, pa lepa je bla,...... pa malo te morem jezit bemti, slabi dan mam danes,....
DaDek je napisal/-a:Lumpy_ je napisal/-a:off: jaz bi zdaj raje ono deklino mel, ko ma mojo Bubo zdaj. ebeš bubo![]()
pokliči jo pa ji reči da si še najdo neka navodila od bube pa neke žarnice, pa da ji/jo lahko malo poservisiraš pa take fore ne
acid je napisal/-a:drugače pa se mi ne brat vseh litanij kdo je kaj kriv pa kdo kaj ni kriv. OnlyMe sej ti si hoto samo dobro, pol si pa izpado največji nategator
To je samo to, ko hoče imeti mulc ki je komaj prilezel do izpita, avto tipa gti in podobna navlaka (150KM+). Vse lepo in prav, ampak ko je pa na vrsti vzdrževanje in bog ne daj kak izreden servis, se pa začnejo servisi in vlivanje motornega olje, ki je bil v akciji kupljen v lidlu. BravoParkiran gti ni dosti, da postaneš glavni na vasi in pred vrstnicami.
![]()
PS: ja prodal ga boš res težko, ker mu z vsakim postom v tej temi ceno znižaš za 100€.
sašo5 je napisal/-a:acid je napisal/-a:drugače pa se mi ne brat vseh litanij kdo je kaj kriv pa kdo kaj ni kriv. OnlyMe sej ti si hoto samo dobro, pol si pa izpado največji nategator
zdi se mi, da ni glih tako nedolžen, kot se dela..............o novem lastniku pa![]()
PS. za tak avto in motor se vzame poznavalca s sabo, ki mu dušo pozna.......
je pa to dejanska resnica:
_Ghostrider_ je napisal/-a:tukaj še slika če bi mogoče kdo kaj več znav povedati o zgodovini avta:
http://www.mojalbum.com/smudlek/golf/foto/17507790
lukavr6 je napisal/-a:ni vse prodajalec tukaj. za zdej se mi ne zd ida je nategator, kupec pa je legenda. jaz sem mu rihtal dele za prejšnji avto, privlekel vse iz šibenika (res da sem šel tudi zase iskat ampak haube pa odbijač ne daš lih pod sedež), založu svoj denar, potem pa ne duha ne sluha. njemu se j**e za to, jaz pa pač nobenemu ne bom več pomagal na lepe oči.
lp
...:::Team:::... je napisal/-a:na OnlyMe jevem mestu bi te že zdavnaj odjebal, sploh zaradi odnosa
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov