Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
cky2k
Uporabnik

Kraj: Prevalje(Koroška)

Napisal/-a cky2k Sr apr 14, 2010 3:45 pm

saj če še ni kdo opazil je roberto tut korošec :lol:
VW golf IV

Uporabniški avatar
uros_p
Novinec

Kraj: Prevalje

Napisal/-a uros_p Sr apr 14, 2010 5:01 pm

Hudimana :lol:
Slika

Uporabniški avatar
406
Novinec

Napisal/-a 406 Sr apr 14, 2010 5:01 pm

Dr.M3 je napisal/-a:Torej bo nek kupec, ki se je opekel z letalom obiskal Chicago, mu tam "jebal" mater ter tudi morebiti pristal v zaporu zaradi česarkoli že, kjer si ga bo za zajtrk (pod tušem) privoščil random "nigger"?

zgleda da se je ravno obratno zgodilo

strinjal bi se tudi z Zianom in Couragom da je vse prevec enostransko..samo po drugi strani model je pristal v zaporu,a ni to veliki dokaz da nima čistih poslov. Pa da je nategnil vec folka in ne enega..

jaz sem mislil da je to en mlajsi model,ne pa en fotr..vsaj zgleda tako na sliki..
kot je hamzo reku par dni nazaj..nebi mi bilo tezko dati 1000€ da ga gre en mal "zmasirat".pa magari nikoli videl denarja.

paz te se...ko pride iz zapora se bo preimenoval v Si Su Jang pa bo uvazu avte iz kitajske,japonske ksne skyline itd..

frooteg
Nov uporabnik

Kraj: Republic of Quotle

Napisal/-a frooteg Če apr 15, 2010 12:22 pm

Tip je že iz slovenije "ušel" zaradi podobnih problemov ( al je bla še juga ? ) :D

LP M .

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Če apr 15, 2010 12:29 pm

Kaj pa je tu tako zelo enostranskega?? Zakaj se pa Tom nič več ne oglasi??? Prej, ko je objavljal oglase za "svoje" avtomobile ali pa, ko je kdo pokazal samo najmanjše zanimanje za kakšen "njegov" avto, se je nemudoma oglasil in razpisal.
Zdaj pač nima več kaj pisat ker mu je zmanjkalo argumentov in se dobro zaveda, da je zasral!

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Če apr 15, 2010 12:37 pm

njegova zgodovina in "biznisi" v slo pred nekaj leti je tudi enostranska? ne ga srat fantje... tip je mutibarič
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
roberto-82
Uporabnik

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a roberto-82 Če apr 15, 2010 1:39 pm

cky2k je napisal/-a:saj če še ni kdo opazil je roberto tut korošec :lol:

tako je in res je lepo živeti tukaj ampak taki "pacienti "nam kvarijo ugled :D :D :D
NE DELAJ DRUGEMU TISTGA,KAR NOČEŠ,DA DRUG DELA TEBI.
[img]http://www.shrani.si/f/3M/Wx/1eNyr63y/neimenovano.jpg[/img]

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če apr 15, 2010 3:16 pm

jay je napisal/-a:njegova zgodovina in "biznisi" v slo pred nekaj leti je tudi enostranska? ne ga srat fantje... tip je mutibarič

O zgodovini smo slisali samo od ene osebe, ki je ne poznam, zato je to meni bolj kot ne irelevantno. Dokler ni dokazano, pri meni ne drzi. Ne zagovarjam nikogar, ocitno je, da je se vedno neki dolg, ampak po pravici povedano, take stvari kot pisete tukaj, pa ne vem ce so normalne.

Ce sem prav razumel se gre za dolg v visini 1500 $ ter 5000 $. Morda se je cloveku zalomilo in trenutno nima. Morda pac ne zna povedat po resnici da zdaj nima in zato odlasa. Nekorektno je OD NAS KI NISMO VPLETENI nekoga obtozevat, grajat, ga posiljat v zapore in mu jebat ne vem kaj. To pravico imajo ljudje, upniki, ki so tudi sami v tem.

Sam se ne vpletam nikamor, nikoli, zato me cudi dejstvo, da ste ga pa zdaj VSI napadli, slisali smo pa samo eno plat zgodbe. Zgodbo, ki nam jo je povedal DeeD. Zgodbo Sureva ne poznamo, prav tako ne vemo nicesar o zgodbi z GOOSom.

Razumem jezo in bes ljudi, ki se jim to vlece ze nevem kolko casa, ne razumem pa nekaterih ki so verjetno prebrali samo zadnjo stran in pisejo kar nekaj na pamet.

LP

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Napisal/-a cruiser1 Če apr 15, 2010 7:08 pm

@Courage™

Ko je na tem forumu neki Surev pisal slabe izkušnje s Tomom, nisem mogel in tudi nisem obsojal Toma! Ker je seveda jasno, da ne morem kar tako resno jemati neko neznano osebo na forumu. In v eni zgodbi je lahko več resnic!
Danes pa OSEBNO poznam 4 ljudi, ki jim je Tom dolžan denar!! 2 osebi poznam zelo dobro! Poznam pa tudi 2 osebi, ki imata slabe izkušnje s Tomom v smislu, da ni bilo vse tako, kot je bilo dogovorjeno in obljubljeno.
Omenjaš, da je možno, da se je Tomu pri poslu kaj zalomilo. Ja to je možno, ampak to se stranki pove in se poskušaš zmenit. on pa NIČ! Nekaterim je dolžan denar že leto dni.
Jaz ne trdim, da je Tom lopov, ki načrtno krade denar, je le neprofesionalen, nesposoben, šlampast, drekač! In dobro je, da ljudje to vedo!!
Seveda te pa razumem, da tudi ti ne moreš meni verjeti, samo zato, ker nekaj pišem po forumu.

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Pe apr 16, 2010 8:46 pm

Courage™ je napisal/-a:
jay je napisal/-a:njegova zgodovina in "biznisi" v slo pred nekaj leti je tudi enostranska? ne ga srat fantje... tip je mutibarič

O zgodovini smo slisali samo od ene osebe, ki je ne poznam, zato je to meni bolj kot ne irelevantno. Dokler ni dokazano, pri meni ne drzi. Ne zagovarjam nikogar, ocitno je, da je se vedno neki dolg, ampak po pravici povedano, take stvari kot pisete tukaj, pa ne vem ce so normalne.

Ce sem prav razumel se gre za dolg v visini 1500 $ ter 5000 $. Morda se je cloveku zalomilo in trenutno nima. Morda pac ne zna povedat po resnici da zdaj nima in zato odlasa. Nekorektno je OD NAS KI NISMO VPLETENI nekoga obtozevat, grajat, ga posiljat v zapore in mu jebat ne vem kaj. To pravico imajo ljudje, upniki, ki so tudi sami v tem.

Sam se ne vpletam nikamor, nikoli, zato me cudi dejstvo, da ste ga pa zdaj VSI napadli, slisali smo pa samo eno plat zgodbe. Zgodbo, ki nam jo je povedal DeeD. Zgodbo Sureva ne poznamo, prav tako ne vemo nicesar o zgodbi z GOOSom.

Razumem jezo in bes ljudi, ki se jim to vlece ze nevem kolko casa, ne razumem pa nekaterih ki so verjetno prebrali samo zadnjo stran in pisejo kar nekaj na pamet.

LP

Ravnokar si se vmešal ;)

Sicer pa, če jaz tebi pošljem denar, da nekaj plača namesto mene, se potem izkaže da bo stvar cenejša in nekaj mojega denarja ostane pri tebi, potem to ni noben izgovor, če si ti ta denar zapravil in mi sedaj ne moreš vrniti, še posebej pa ne čase kot so leto dni itd. Ne bi rekel par tednov..

To je vse kar sem jaz odnesel od teh 8 strani pogovorov in to je vsekakor narobe.

lp
Slika

DeeD
Nov uporabnik

Kraj: Polzela

Napisal/-a DeeD Sr apr 21, 2010 8:32 pm

Spoštovani bralci.

Danes je izšla revija Finance, kjer je opisana zgodba predstavljena v tej debati. Kot zanimivost bi izpostavil dejstvo, da so novinarji temeljito raziskali naše trditve in preteklost g.Sušnika. Izkazalo se je, da je veliko resnice napisane v tejle debati in menim, da je prav da so o tem vsi obveščeni.

Predlagam, da si priskrbite revijo in si preberete članek.
Rock 'N' Roll

Uporabniški avatar
a_sist
Poznavalec foruma

Napisal/-a a_sist Sr apr 21, 2010 8:37 pm

DeeD je napisal/-a:Spoštovani bralci.

Danes je izšla revija Finance, kjer je opisana zgodba predstavljena v tej debati. Kot zanimivost bi izpostavil dejstvo, da so novinarji temeljito raziskali naše trditve in preteklost g.Sušnika. Izkazalo se je, da je veliko resnice napisane v tejle debati in menim, da je prav da so o tem vsi obveščeni.

..na žalost plačljiv članek.. ;)

klik
No escape from the mass mind rape...

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Sr apr 21, 2010 8:38 pm

DeeD je napisal/-a:Spoštovani bralci.

naslov članka mi povej da jo zbrskam online

edit:
niso finance ampak so moje finance

DeeD
Nov uporabnik

Napisal/-a DeeD Sr apr 21, 2010 9:03 pm

Naslovn članka je "Krvavi uvoz avtomobilov iz ZDA! Goljufije ali le zarota?"

http://www.finance.si/moje_finance/?277417

Žal pa je članek res plačljiv :?
Rock 'N' Roll

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Sr apr 21, 2010 9:05 pm

Pa dej gor copy/paste, da bomo še drugi vidli za kaj se gre

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Sr apr 21, 2010 9:07 pm

TrijoAdijo je napisal/-a:Pa dej gor copy/paste, da bomo še drugi vidli za kaj se gre

LP!

x2 bo zanimivo čtivo za nove morebitne kupce

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny Sr apr 21, 2010 9:10 pm

tud mene zanima tist članek, k nekdo omenjen tm k ga poznam

DeeD
Nov uporabnik

Napisal/-a DeeD Sr apr 21, 2010 9:13 pm

V bistvu dostopa do članka nimam... ko pa dobim revijo v roke jo poskeniram in postam
Rock 'N' Roll

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Sr apr 21, 2010 9:15 pm

DeeD je napisal/-a:V bistvu dostopa do članka nimam... ko pa dobim revijo v roke jo poskeniram in postam

grem stavit kdo je pobudnik tega članka v financah ;)

DeeD
Nov uporabnik

Napisal/-a DeeD Sr apr 21, 2010 9:23 pm

Pred vsemskupaj sem Toma dvakrat opozoril, da bom začel antipropagando, ker me ni upošteval, sem pač začel...in tudi nadaljujem

Tom...a se ti ne zdi, da se ne splača? Ponovno te pozivam, da vrni denar.
Rock 'N' Roll
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov