Dr.M3 je napisal/-a:Torej bo nek kupec, ki se je opekel z letalom obiskal Chicago, mu tam "jebal" mater ter tudi morebiti pristal v zaporu zaradi česarkoli že, kjer si ga bo za zajtrk (pod tušem) privoščil random "nigger"?
jay je napisal/-a:njegova zgodovina in "biznisi" v slo pred nekaj leti je tudi enostranska? ne ga srat fantje... tip je mutibarič
Courage™ je napisal/-a:jay je napisal/-a:njegova zgodovina in "biznisi" v slo pred nekaj leti je tudi enostranska? ne ga srat fantje... tip je mutibarič
O zgodovini smo slisali samo od ene osebe, ki je ne poznam, zato je to meni bolj kot ne irelevantno. Dokler ni dokazano, pri meni ne drzi. Ne zagovarjam nikogar, ocitno je, da je se vedno neki dolg, ampak po pravici povedano, take stvari kot pisete tukaj, pa ne vem ce so normalne.
Ce sem prav razumel se gre za dolg v visini 1500 $ ter 5000 $. Morda se je cloveku zalomilo in trenutno nima. Morda pac ne zna povedat po resnici da zdaj nima in zato odlasa. Nekorektno je OD NAS KI NISMO VPLETENI nekoga obtozevat, grajat, ga posiljat v zapore in mu jebat ne vem kaj. To pravico imajo ljudje, upniki, ki so tudi sami v tem.
Sam se ne vpletam nikamor, nikoli, zato me cudi dejstvo, da ste ga pa zdaj VSI napadli, slisali smo pa samo eno plat zgodbe. Zgodbo, ki nam jo je povedal DeeD. Zgodbo Sureva ne poznamo, prav tako ne vemo nicesar o zgodbi z GOOSom.
Razumem jezo in bes ljudi, ki se jim to vlece ze nevem kolko casa, ne razumem pa nekaterih ki so verjetno prebrali samo zadnjo stran in pisejo kar nekaj na pamet.
LP
DeeD je napisal/-a:Spoštovani bralci.
Danes je izšla revija Finance, kjer je opisana zgodba predstavljena v tej debati. Kot zanimivost bi izpostavil dejstvo, da so novinarji temeljito raziskali naše trditve in preteklost g.Sušnika. Izkazalo se je, da je veliko resnice napisane v tejle debati in menim, da je prav da so o tem vsi obveščeni.
Predlagam, da si priskrbite revijo in si preberete članek.
DeeD je napisal/-a:Spoštovani bralci.
Danes je izšla revija Finance, kjer je opisana zgodba predstavljena v tej debati. Kot zanimivost bi izpostavil dejstvo, da so novinarji temeljito raziskali naše trditve in preteklost g.Sušnika. Izkazalo se je, da je veliko resnice napisane v tejle debati in menim, da je prav da so o tem vsi obveščeni.
Predlagam, da si priskrbite revijo in si preberete članek.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov