xalfist je napisal/-a:Kot sem že mnogo krat tukaj napiso, bom imel ta avto kot drugi avto. Avto za vsak dan imam, in me mislim imet takšnega avta za vsak dan da bom šel v trgovino pa mi bo 10folka ga rzukalo z vrati, da ne govotim o risih na laku in vandalizma. Za vsak dan imam avto, ki mi ga ni škoda, to bom imel za dušo, in mi ni pomembno da bi mel avto 350konjev kot praviš ampak mi je že 2.5 163 dovolj, če pa bi več pa se tut nebom brano. Ker jaz si tega porscha ne kopujem, da se bom z njim ven znorel, za kaj takšnega bi si kupil eno novejšo zverinico pa se skanto nekje hehe pa je toto. To bo za mojo dušo.
1234bum je napisal/-a:
xalfist:
pri kupovanju porša si prihrani to izkušnjo z mal ga je treba porihtat, ker verjami, da ti ne bo všeč. Sprednja meglenka za s2/t pri nas stane 500€,
Pa še to, nebi se rad pametnega delal saj sem to temo odprl da bi čim več izvedel o modelo 944, ampak če se tako spoznaš in praviš da pri nas stane meglenka 500€, nevem če imaš sam 944 in kopuješ samo nove in original dele na porsche slovenija, ampak meglenko fog light dobiš na ebay za 30+ dolarjev.
Zdravo!
Prebiram, kaj so ti svetovali nekateri udeleženci foruma, pa tudi to, kako ti nekateri "pametnjakoviči" solijo pamet, da boš na koncu z nakupom 944 bankrotiral.
Jaz te v tvoji ideji popolnoma podpiram in upam, da boš našel kakega dobro ohranjenega in da pri le-tem ne boš naletel na kakšne neprijetne težave ali drage okvare.
Sam ti lahko dam nekaj nasvetov, saj imam sam 928-ko in sem trenutno pri obnovi notranjosti (akustika, tapete, zvočna izolacija, ventilacija).
1. Pozabi, kaj ti govorijo drugi (visoki stroški, dragi servisi, posebna orodja itd.) in sledi svoji sanjam. Ko si ga boš zrihtal v nulo, boš edino ti najbolj užival v vožnji z njim, drugi pa ti bodo le zavistni.
2. Normalno, da tak hoby nekaj stane. Postavi si že v naprej neke meje, tako finančne kot tudi stopnjo prenove. Eni gredo v totalno prenovo (do školjke), eni gredo do neke zmernosti (ščistijo, kolko se da, polomljne zlepijo, okvarjeno zamenjajo), eni pa si kupijo gepl z namenom, da ga imajo in da se kotali. Če ne boš imel teh mej že prej postavljenih, boš ali res bankrotiral ali pa ne boš zadovoljen z doseženo prenovo.
3. Porš je vozilo kak vsako drugo vozilo, ni vesoljsko plovilo ali vozilo z drugega sveta. Če kaj ne boš vedel sam, idi do dobrega mehanika (fušar ne tem mestu ni dobra niti beseda niti izbira), ki je mehanik z dušo in mu bo izziv šraufati porša. Najslabši so nezainteresirani mehaniki, katerih veliko število je tudi na pooblaščenih servisih.
4. Oboroži se z vso možno strokovno literaturo in s katalogom rezervnih delov, ker ko ne boš vedel kako kaj nazaj sestaviti, ti skica v katalogu rezervnih delov spomni, s katerimi vijaki in deli je kaj sestavljeno skupaj.
5. Delaj na njem tedaj, ko imaš voljo in notranjo potrebo po tem. Če se boš silil ali te bo preganjal čas, boš sigurno nekaj zaj...al.
6. Izplača se ti kupiti relativno dobro ohranjenega za par jurja evrov več, ker boš hitro ugotovil, da je s slabšim veliko več dela in boš porabil tudi veliko, veliko več časa in casha.
7. Če se le da, kopuj rabljene, ponarejene dele, večje število delov pa kupi raje na spletu v ZDA (manjša poštnina na 1 del), ker so tam cenejši.
8. Če želiš najnižjo ceno za dele, veliko presurfaj internet, ker se da kje kupiti po ugodni ceni.
9. Veliko tudi spremljaj specializiranih forumov na spletu, obišči zasebne spletni strani zanesenjakov teh modelov in se tudi veliko pogovarjaj s podobnimi optimisti, ne samo poršov, ampak tudi drugih avtomobilov, ker neverjetno ljudje veliko vejo in ti bodo tako s tem deli prenekatero idejo ali rešitev.
10. Pri Porsche Slovenija kupi le dele, katerih ni nikjer za dobiti ali pa se ti morda mudi. Pa tudi k njim idi le tedaj, ko rabiš res specializirano orodje, ki ga noben drug mehanik nima. Pa še tedaj ti lahko rečejo, da je model več 15 let iz proizvodnje, in nimajo več potrebnega specialnega orodja (govorim iz lastnih izkušenj pri Porsche Maribor za 928).
Torej, pogum pri uresničevanju svojih sanj, tako kot ga imam jaz pri svojih
Pozdrav, Boris.