lancia hf je napisal/-a:Bolj ko berem take teme bolj ugotavljam, da je slovenska faušija samo podtaknjena, saj vsako nestrinjanje z nekom glede avtomobila je takoj faušija.![]()
![]()
Drugače bi pa tudi jaz polek "micke" šel pogledati tudi DS3
CupraR je napisal/-a: poraba zmerna za konje (11-12l),
Mivec je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Bolj ko berem take teme bolj ugotavljam, da je slovenska faušija samo podtaknjena, saj vsako nestrinjanje z nekom glede avtomobila je takoj faušija.![]()
![]()
+1
Seveda spada v garancijo, odkod ideja da ne?ninjeti je napisal/-a:
ONtopic: glede dsg, saj ne da mam kaj proti, ampak ni potem problem, če crkne dsg? drag in ne spada v garancijo?
ninjeti je napisal/-a:Mivec je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Bolj ko berem take teme bolj ugotavljam, da je slovenska faušija samo podtaknjena, saj vsako nestrinjanje z nekom glede avtomobila je takoj faušija.![]()
![]()
+1
Spet dva, ki pišeta brez da bi razumela poste pred sabo.
To kar sem prilepil je glanc nov avto. Tako da je aktualni model.vezuv je napisal/-a:Tale ibiza-je to novi model?Na zunaj zelo vsecna,mogoce edino sredinska konzola,se pravi tam kjer je radio in pa klima mi ni najbolj vsec.Preden se bom odlocil,ker avto bom kupil,bom seveda probal vse stestirati na probnih voznjah.Tudi za to ibizo,ce jo bodo v katerem salonu imeli,pa bom ziher sprobal,sej veste nikoli se ne ve,mogoce mi bo pa tudi sredinska konzola v zivo vsec.Kot vem tako skodo,kot seat-a ima cez volkswagen.Kako je potem z masinami so tudi tako vzdrzljive kot golfove?
sonic je napisal/-a:Seveda spada v garancijo, odkod ideja da ne?ninjeti je napisal/-a:
ONtopic: glede dsg, saj ne da mam kaj proti, ampak ni potem problem, če crkne dsg? drag in ne spada v garancijo?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov