En konkreten pregled bi bilo trebalo nardit, da se izogneš vreči brez dna.
Jaz sem se 2 leti nazaj takle čas odločeval ali Alfa 156 JTD ali Vectra B DTI. Zmagala je slednja.
viewtopic.php?f=18&t=82041&start=40
Matjazy je napisal/-a:Če hočeš dobro 2.4 pejdi po tole: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6822674&show=1
Od kolega avto.
čare je napisal/-a:Če je dejanski drugi lastnik in ima dejanske kilometre bo lavfal še lep čas tako da vse preveri in potem nabavi če je to to.Je pa skoraj sigurno slovenska,ker ima tavelik nosilec sprednje tablice.
gdi je napisal/-a:Pri teh avtih motor ni problem to ob rednem vzrževanju kleple še pa še. Ampak vse ostalo počasi začenja zajeb**. Ima kolega ravno tako in z motorjem ni problemov ampak podvozje vedno nekaj poka in škripa kljub temu da je obnovljen, na lepem nehajo delat brisavci, mehanizmi stekel crkujejo, kuri varovalke, žarnice, vsake toliko je na števcu kakšna nova lučka. Če naletiš na dobro je super avto, lahko ti pa zmerom nekaj heca.
RpDany je napisal/-a:O vidim da se nisi obupal z iskanje...lepo to.
Na slikah je vedno lepa tako da v zivo ponavadi ni tako... Ce drzi kaj pravi bi blo it pogledat.
off: jaz sem tud naredo servis na mojem zdaj pred kratkim na uradnem.
on: km po moji logiki pri dizlih je da raje vec in realno kot pa malo in prevrteno.
lp dany
xalfist je napisal/-a:Aja si dal delat servis ja fanj, morem se enkrat ustavit pri tebi, da kako rečema.
Blinder je napisal/-a:Vi, ki kupujete 2.4. Kupujete ta motor tudi zaradi zvoka? Koliko vpliva zvok od 5 cyl na nakup?
nalcoq4 je napisal/-a:A gledaš samo 2.4 150 konjsko.Še boljši motor je 2.4 20v + FL.Edin kar je so malce dražje...
zuzek je napisal/-a:če je vse res zna bit ta alfa super nakup, le jaz ne bi verjel zgodbicam ampak bi se
posvetil delovanju vozila, da ni vzrok prodaje ker ga kaj bixa italjan
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov