nooblette je napisal/-a:No ,da ne bo pomote še vedno me matra nov avtoampak teli 1.9 sdi naj bi bili res odlični ali so kakšne težave? a ima ta motor bosch pumpo ali šobe?
Ivan36 je napisal/-a:nooblette je napisal/-a:No ,da ne bo pomote še vedno me matra nov avtoampak teli 1.9 sdi naj bi bili res odlični ali so kakšne težave? a ima ta motor bosch pumpo ali šobe?
ADMIN preveri UPORABNIKA ?!![]()
Opažam, da si RAČUNALNIŠKO NEPISMENviewtopic.php?t=54501&postdays=0&postorder=asc&showall=1
http://en.wikipedia.org/wiki/SDI_(engine)
nooblette je napisal/-a:No ,da ne bo pomote še vedno me matra nov avtoampak teli 1.9 sdi naj bi bili res odlični ali so kakšne težave? a ima ta motor bosch pumpo ali šobe?
~toMmy~ je napisal/-a:Ivan36 je napisal/-a:nooblette je napisal/-a:No ,da ne bo pomote še vedno me matra nov avtoampak teli 1.9 sdi naj bi bili res odlični ali so kakšne težave? a ima ta motor bosch pumpo ali šobe?
ADMIN preveri UPORABNIKA ?!![]()
Opažam, da si RAČUNALNIŠKO NEPISMENviewtopic.php?t=54501&postdays=0&postorder=asc&showall=1
http://en.wikipedia.org/wiki/SDI_(engine)
Še dobro da si ti, RAČUNALNIŠKO PISMEN![]()
![]()
Bo še kdo doživel, EPILEPTIČNI NAPAD zaradi tvojih, POSTOV?!?
![]()
![]()
![]()
A v realnem življenju tudi KRIČIŠ vsako tretjo BESEDO al maš kratek stik kje na računalniku, da te občasno strese elektrika, pa se ti zdi KRIČANJE primerno? Da o raznih![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za vsak falus ne bi!
Ivan36 je napisal/-a:Ti imaš probleme z nakupom! Pojdi po salonih pa stestiraj kar bi RAD imel eto. Jaz pred menjavo vozila cca 1mesec prej začnem iskat vozilo, KER pa imam rad tudi V6 mašine jih UGODNO dobimPoraba 8l n 100km !A samo do 120kmh ali 2900rpm
Torej tu gor NE boš in NE moraš sprobat vozil-a, ki si ga UPAM lahko KUPIŠ moraš iti v SALON !
esem je napisal/-a:Glede SDI-ja - najprej ga pojdi probat, ker je precej drugačen od novih dizlov. Po zasnovi je star skoraj 50 let, zato ropota, trese, slabo pospešuje..., skratka traktor (v letu 2013 !!). Je pa (ravno) zato nekaj bolj zanesljiv. Nima smisla se zapičit v to in spraševat, če ti morda oz verjetno sploh ne bo všeč. Če pa te vse to ne bo niti malo (na začetku te bo manj kot kasneje!?) motilo, imaš favorita in samo išči lepo ohranjenega.
gasolinedream je napisal/-a:Pumpa ni poceni. Pravtako šobe. Turbine ni. Za moje pojme odličen motor za manjše avtomobile, če se gleda rabljena vozila (ibiza, polo, cordoba, fabia..). V golfu ali leonu pa je žalost (peljal kot sovoznik). V novih avtomobilih pa tega itak ni. Motor se je nehal prodajat že dolgo nazaj.
Če gledaš za avtom novejšega letnika itak ne pride vpoštev.
IMO se ti najbolj splača vzet kakšen avto ki je že faceliftan, z starejšim bencinskim motorjem. To je to kar pač ti iščeš. Ali pa kakšnega japonca. Pa niti ne zaradi pregovorne zanesljivost, ampak zaradi tega ker se še vedno radi držijo starih atmosfercov tudi v novih avtomobilih, to pa pač je ena iz preverjenih zadev.
Si se že odločil kakšno velikost in za kakšen denar gledaš avto?
nooblette je napisal/-a:Sam morem pa rečt, da cene bencina imamo pa fenomenalne![]()
nooblette je napisal/-a:Sam morem pa rečt, da cene bencina imamo pa fenomenalne![]()
Po forumu brska: tomzzi in 6 gostov