odprti clio je napisal/-a:Gosic je napisal/-a:Sicer pa tema še vedno dokazuje, da vsak svojega konja hvali.
In pa glede VW. Ker Kia ne pozna kulance, VW ne pozna vpoklica? Bi vpoklic mogoče negativno vplival na marketing znamke? Dragi kupci, Amerika tega ne pozna
Pa tebe kot da so sintetizirali v samem jedru KMAG-a![]()
Ko bi vsak svojega konja hvalil. Vi hvalite tuje konje. Kaj imaš ti od Kije drugega kot strošek? Nič. Tako kot jaz ne od svojega (čeprav sem z njim zaslužil cca 800 €, sem še vedno v minusu).
Pojdi na AvtoNasvete in poglej, je pri vsakem VW vozilu spodaj ena tabelca
Res, v Ameriki ni bilo nobenega vpoklica - nikoli. Toyota.
Jerch_ je napisal/-a:NI ČUDNO, da vas večina ne dojame kako zavajajoč je določen marketing, če še sami verjamete in širite dezinformacije...Gosic je napisal/-a:Govorite, kot da na Kia servis ne moreš prinesti lastnega olja...
Govorite, kot da bo vsak novi BMW deloval brez problemov najmanj 10 let ( pa da si ne bo zdaj kdo obračal besede, da mislim, da bo tako tudi z Kio). Lahko ja, lahko pa tudi ne.
Si probal to pri KMAG?? ali govoriš tako v tri krasne, ker simpatiziraš s svojo ljubljeno znamko?Gosic je napisal/-a:Jaz sem kljub problemom, ki so mi jih rešili z garancijo zadovoljen. Zadovoljen sem pa zato, ker je bilo vse rešeno tako, kot smo se dogovorili.
Probleme ima vsak avto slej ko prej, eden večje- drugi manjše. Tiste, ki so posledica obrabe ali napačne zasnove so najbolj pogoste in se jih garancija izogiba kot voda sahare. Velika večina problemov, ki so odpravljene pod garancijo so stroškovno precej nižje kot premija na servise.Gosic je napisal/-a:Sicer pa tema še vedno dokazuje, da vsak svojega konja hvali. Čeprav je dosti žalostno, da se morajo nekateri 'premium' zagovorniki zagovarjati, ali je BMW zares boljša izbira od Kie. Za moje pojme to ni 'premium' primerjava, če se že gre nek 'premijski' razred.
nikoli nisem zagovarjal znamke katero trenutno vozim ali jo primerjal. konec koncev obstajajo kupci avtov, ki se vozijo iz točke A do B in tisti, ki uporabljajo avto tudi za druge neekonomske namene. Jasno je vsaj meni, da za tiste druge morajo obstajati tudi druge znamke. premium ali nepremium..
Če pa te že zanima, ima tudi BMW precej negativnih lastnosti.. Ima najslabše osnovno ozvočenje v razredu- enka recimo slabše kot dacia sandero. Ima najslabše osnovne sedeže v razredu- lahko jih imenujem klopce. Ima najslabšo ročno klimo v razredu (pri tvojem ljubljenem Holzwagnu padajo kockice leda čez reže sredi poletja, tukaj komaj hladi). In še bi lahko našteval, brez dlake na jeziku.. Ampak dragi moj Gosic kaj ima to veze z marketingom? ali se kje zavaja in govori v reklami, da užitek v vožnji vključuje kaj vel kot vrhunsko podvozje? se namiguje na kaj od naštetega kar ni res??Gosic je napisal/-a:In pa glede VW. Ker Kia ne pozna kulance, VW ne pozna vpoklica? Bi vpoklic mogoče negativno vplival na marketing znamke? Dragi kupci, Amerika tega ne pozna
daj prosim te ne komentiraj stvari, samo zato ker imaš neko alergijo na holzwagne. dejstvo je, da imajo kulanco vse znamke, katere dajo nekaj na uporabniško izkušnjo. In med njimi ni samo nemških znamk, ampak celo prednjači toyota/ lexus. In ravno amerika je zaradi miljone tožb prisilila v soudeležbo pri popravilih velikane. ja, imaš prav, nekaterih pa res še ni![]()
.com je napisal/-a:hahaha OWNED![]()
![]()
-ampak še vedno se bo našel kdo, ki bo močno dvomil v te zgornje dokaze!!!
Jerch_ je napisal/-a:na cesti te pusti podrhtajoč vztrajnik, sklopka, eksplozija turbine, preskok ketne.. in na to ti iz prakse povem, da ga ni junaka, ki bi ti to popravljal pod garancijo. ker tudi če je, mu matična tovarna tega ne prizna in reče, da je bil kriv voznik s svojim načinom vožnje. če pa že to ne se te pa kao usmilijo z deli in ti plačaš "le delo". pa to ni praksa ene znamke ampak vseh.
Jerch_ je napisal/-a:
1) najmanjša poraba v razredu
2) največ za to ceno
prvo točko sem že večkrat obravnaval in žal primerljivi motorji glede na pospeške/ končno hitrost zaostajajo po izpustu CO2 in porabi za konkurenco. torej je zavajajoče trditi nekaj kar ni res. ker je razlika, da trdiš, da imaš v floti varčne avte ali pa da imaš najbolj varčne v razredu.
druga točka pa je laž, ker nakupna cena ne more odražati stroška avta na kilometer. več znamk je, ki ponujajo več za ta denar. če že to oglašuješ moraš vsaj na način, ki omogoča neko primerjavo. Ker nakupna cena je le en del vseh stroškov. Pa še pri nakupni ceni bi se dalo diskutirati ali je to spet osnovna cena ali pa skupna cena z dodatno opremo.
Jerch_ je napisal/-a:smešno mi je pa to, da marketing izrablja to "ekonomičnost" kot vir promocije. ne garancijo v osnovi, ampak to "ekonomsko smiselnost" paketa. in pri paketu od KIE na uradni strani ni podatkov o pospeških, ni podatkov iz kje se črpa ta "najnižja poraba v razredu" in ni podatka o povprečnem vzdrževanju.
Jerch_ je napisal/-a:odprti clio je napisal/-a:chan je napisal/-a:Glede na to, da je tema o nepoštenem in zavajajočem marketingu / poslovnih praksah, ipd., ne vem v kolikšni meri oz. zakaj bi bila Kiina 7 letna tovarniška garancija sploh problematična?!? Nenazadnje se pač vsak kupec sam pri sebi odloči ali bo svoj avto servisiral na uradnem servisu ali pač odšel k (cenejšemu?) nepooblaščencu ter izgubil pravico do garancije.
Če me spomin ne vara, se je pred časom govorilo o tem, da pogoj za tovarniško garancijo pri nas ni več servisiranje pri uradnem zastopniku.
Z drugimi besedami - avtomobil lahko vzdržuje splošni servis, če ima usposobljen kader (izobraževanje, ki ga predvideva posamezna znamka).
Me zna kdo podučiti kako je s tem?
in ti izda račun ter specifikacije originalnih delov in predpisanega olja. potem ja.
Chan zavajanje je to, da nekdo ne navaja porabe po ECE ampak po drugih normativih, kot tudi to, da kot praviš sam nekateri rajše vozijo na uradni servis in imajo garancijo in se brezskrbno vozijo. daj bodi pošten in priznaj, da razni problemi z radii, skripanje notranjosti, cukanje v prvi prestavi in preprogramiranje, itd itd.. te ravno ne pustijo na cedilu in na cesti.
na cesti te pusti podrhtajoč vztrajnik, sklopka, eksplozija turbine, preskok ketne.. in na to ti iz prakse povem, da ga ni junaka, ki bi ti to popravljal pod garancijo. ker tudi če je, mu matična tovarna tega ne prizna in reče, da je bil kriv voznik s svojim načinom vožnje. če pa že to ne se te pa kao usmilijo z deli in ti plačaš "le delo". pa to ni praksa ene znamke ampak vseh. smešno mi je pa to, da marketing izrablja to "ekonomičnost" kot vir promocije. ne garancijo v osnovi, ampak to "ekonomsko smiselnost" paketa. in pri paketu od KIE na uradni strani ni podatkov o pospeških, ni podatkov iz kje se črpa ta "najnižja poraba v razredu" in ni podatka o povprečnem vzdrževanju. o tem koliko se prišpara s servisi na 20kkm pa sem ravno zato priemrjal avto, ki ima še višje intervale in znano zelo drage servise. Op.p. če sem pozabil vračunati tempomat in strešno okno. mislim, da to bistveno podraži servis.. sarkazem pa to je na višku
cc09 je napisal/-a:Jerch_ je napisal/-a:
1) najmanjša poraba v razredu
2) največ za to ceno
prvo točko sem že večkrat obravnaval in žal primerljivi motorji glede na pospeške/ končno hitrost zaostajajo po izpustu CO2 in porabi za konkurenco. torej je zavajajoče trditi nekaj kar ni res. ker je razlika, da trdiš, da imaš v floti varčne avte ali pa da imaš najbolj varčne v razredu.
druga točka pa je laž, ker nakupna cena ne more odražati stroška avta na kilometer. več znamk je, ki ponujajo več za ta denar. če že to oglašuješ moraš vsaj na način, ki omogoča neko primerjavo. Ker nakupna cena je le en del vseh stroškov. Pa še pri nakupni ceni bi se dalo diskutirati ali je to spet osnovna cena ali pa skupna cena z dodatno opremo.
Laž je tvoja trditev, da so stroški vzdrževanja mercedesa toliko nižji kot pri kiji, da to odtehta višjo ceno na začetku, kar ni res niti po 100 letih. Pardon, ni laž, ampak zavajajoč marketing.
Če napišem v google "najmanjša poraba v razredu" kia, dobim ven samo to temo, kar pomeni, da si si to frazo pri kiji enostavno izmislil. "Največ za to ceno" je pa toliko splošna fraza, da ne moreš rečt, da ne velja, ker če ne drugega, nihče drug nima 7 let (kakršnekoli že) garancije za to ceno. Tudi kdo drug v reklami trdi to zase. Čeprav te fraze pri kiji trenutno ne vidim.
Ima pa res Kia zavajajočo in nepošteno reklamo, in sicer plačane komentarje pod raznimi testi, ne samo od kie, ampak tudi od konkurence, kar je pa res svinjarija in jih bi moral nekdo kaznovat.
(Siolu)Redno servisiranje do 120.000 km: 1495 EUR
20.000 km: 192 EUR / 40.000 km: 272 EUR / 60.000 km: 217 EUR / 80.000 km: 272 EUR / 100.000 km: 270 EUR / 120.000 km: 272 EUR
Časovni interval med servisi je največ 1 leto.
Podatke nam je priskrbela PR-služba slovenskega zastopnika.
cc09 je napisal/-a:No, in kater avto v tem razredu ima nižjo deklarirano porabo kot rio, mešana 3,2?
Sej lahko jamramo kako zanič je ta standard, ampak takšen je, s to porabo so homologirali avto in plačali razne dajatve, zakaj potem tega ne bi smeli omenit v reklami? Vsaj dokler jim kdo kaj ne dokaže na sodišču.
matayus je napisal/-a:http://www.zurnal24.si/kia-hyundai-se-ni-clanek-171588
Korporacija (Hyundai in Kia), ki je v promocijo na teh dveh trgih (ZDA & Kanada) še posebej agresivno izpostavljala varčnost svojih vozil, je že napovedala, da se bo vsem svojim strankam oddolžila. Tako bodo vsem lastnikom vse do konca življenjske dobe avtomobila subvencionirali stroške za gorivo v višini razlike med oglaševano in dejansko deklarirano porabo z dodatkom še 15 odstotkov.
cc09 je napisal/-a:No, in kater avto v tem razredu ima nižjo deklarirano porabo kot rio, mešana 3,2?
Sej lahko jamramo kako zanič je ta standard, ampak takšen je, s to porabo so homologirali avto in plačali razne dajatve, zakaj potem tega ne bi smeli omenit v reklami? Vsaj dokler jim kdo kaj ne dokaže na sodišču.
yashica je napisal/-a:Dr.M3 je napisal/-a: Pri VAGu recimo nategujejo na vsakih 15k (petnajst tisoč)
Ali lahko napišeš še večjo neumnost. Menjava olja pri 15.000 km je samoumevna kot dnevno tuširanje, menjava spodnjic in ni noben nateg. Ga ni motornega olja, ki bi si pri podaljšanem intervalu še zaslužil tak naziv, sploh pri motorjih, ki premorejo manjšo količino olja.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov