Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
LaMike
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Re: Pozna kdo ta avto?

Napisal/-a LaMike Če jun 30, 2011 1:01 pm

folcer je napisal/-a:Kaj pravte na tole: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4958915&show=1?

Če so realni km potem je še 25.000 km do velikega servisa, to pa zame pomeni več kot 2 leti :)

Pred dnevi sem šel gledat enega, isto BlueMotion, ki je bil iz uvoza (baje 137.000 km) cena pa je bila 11.000 €... Čez par dni pa je bil že prodan, tako da predvidevam, da je šel za kakšnih 10.500 €...

Tako bytheway, kolega je l.2009 kupil popolnoma novega Golfa 5, 1.9 tdi (Slo-nekaj oprema, ne vem kako se ji reče točno) in je zanj dal 13.990. Te jajce iz uvoza pa imajo "realnih" 140k km in so 2k€ cenejši, kot je bil pri nas nov. Razmisli. ;)
"this is so euro its asian" by Sam B.

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a SašoP Če jun 30, 2011 1:40 pm

gecco je napisal/-a:Nič ne škodi če še tle vprašam...pozna kdo ta avto? Lahko tudi kaka info o tem motorju?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4661161&show=1

Če ga še nisi šou gledat, grem loh js usput uč vržt k mi je glih med potjo domov?

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco Če jun 30, 2011 1:48 pm

Hvala za ponudbo ampak ne se matrat. Zdle sem še v fazi iskanja zanimivih vozil in sem sam tko vprašal če slučajno kdo kaj več ve o tem avtu.
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Uporabniški avatar
Mindflash
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a Mindflash Če jun 30, 2011 4:50 pm

Uporabniški avatar
pixie
Novinec

Kraj: Kärnten

Napisal/-a pixie Če jun 30, 2011 5:41 pm

gecco je napisal/-a:Nič ne škodi če še tle vprašam...pozna kdo ta avto? Lahko tudi kaka info o tem motorju?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4661161&show=1

uporabnik Acid ima podobnega v Golfu V GT. Le da je njegov za "par" konjičkov močnejši.
Freunde am fahren.

Uporabniški avatar
Gapiii
Moderator foruma

Napisal/-a Gapiii Če jun 30, 2011 7:20 pm

Evo sedaj sem ga šel pogledat še sam. Avto je na zunaj lepo ohranjen, zgleda lepo. Elektrika dela vendar je veliko težav, zato kar je 3850eur cena ni vreden.

Servisno ima samo za prvi servis torej na 30000, naprej ni nicesar vec. Torej so zelo vprašljivi kilometri. Streha se zadane v steklo zadaj takoj ob dvigu verjetno je jo treba samo nastavit. Desni blatnik je bil barvan, na plastikah motorja manjka veliko čepov ( prodajalec ''ne ve'' zakaj), gume so za stran je treba nove. Zadnje ploščice in diski dokaj novi, spredaj je treba oboje zamenjat takoj. Treba je tudi zamenjat nosilec motorja, saj se cel avto trese in se takoj čuti da je zanič. Ročka od vrat je dosti znucana, na ročki menjalnika so znucane cifre, volan zgleda dokaj lepo, voznikov sedež rahlo poteptan vendar nič hujšega. Ne dela zgornja štop luč, verjetno je kje prekinjen kontakt. Nobenega papirja za velik servis, za mali servis vglavnem za nic. Mašina drugače nič mastna, lepo teče.

Ne priporočam nakupa, ne za tak denar. Iščem naprej :)

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4945825&show=1

Lp, Gašper

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Če jun 30, 2011 7:26 pm

gasy je napisal/-a:Evo sedaj sem ga šel pogledat še sam. Avto je na zunaj lepo ohranjen, zgleda lepo. Elektrika dela vendar je veliko težav, zato kar je 3850eur cena ni vreden.

Servisno ima samo za prvi servis torej na 30000, naprej ni nicesar vec. Torej so zelo vprašljivi kilometri. Streha se zadane v steklo zadaj takoj ob dvigu verjetno je jo treba samo nastavit. Desni blatnik je bil barvan, na plastikah motorja manjka veliko čepov ( prodajalec ''ne ve'' zakaj), gume so za stran je treba nove. Zadnje ploščice in diski dokaj novi, spredaj je treba oboje zamenjat takoj. Treba je tudi zamenjat nosilec motorja, saj se cel avto trese in se takoj čuti da je zanič. Ročka od vrat je dosti znucana, na ročki menjalnika so znucane cifre, volan zgleda dokaj lepo, voznikov sedež rahlo poteptan vendar nič hujšega. Ne dela zgornja štop luč, verjetno je kje prekinjen kontakt. Nobenega papirja za velik servis, za mali servis vglavnem za nic. Mašina drugače nič mastna, lepo teče.

Ne priporočam nakupa, ne za tak denar. Iščem naprej :)

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4945825&show=1

Lp, Gašper

Vidiš, da si sam opazil več stvari kot jast. No vsaj nasankal se nisi. ;)

lp

M Dean
Nov uporabnik

Napisal/-a M Dean Če jun 30, 2011 8:03 pm

Pozna kdo to Mazdo 5 in prodajalca?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4835093&show=1

Prodaja se že, kar lep čas... sem iz Štajerskega konca in se mi ne ljubi voziti na "nepotreben" ogled! ;)
ps: ve kdo za kakšno dobro ohranjeno toyoto avensis karavan - bencin, letnik 2003-2005 (slo poreklo)?

Hvala.

lp

Uporabniški avatar
Sendx
Novinec

Kraj: Posavje - Dobova

Napisal/-a Sendx Če jun 30, 2011 9:45 pm

Jaz sem tako bogat, da ne poližem pokrovčka od jogurta.

Uporabniški avatar
ChuckNorris
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ChuckNorris Pe jul 01, 2011 12:31 am

@sendx, tak na hitro opazil da je sprednja desna luč kot zgleda nova. Konkretno spucana verjetno ni bila, ker bi potem bile obedve takšni :) mogoče od kamenčka, mogoče pa od kake prometne nesreče.. lp

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Kraj: Mal naokol

Napisal/-a xsara Pe jul 01, 2011 6:05 am

M Dean je napisal/-a:Pozna kdo to Mazdo 5 in prodajalca?

Prodaja se že, kar lep čas... sem iz Štajerskega konca in se mi ne ljubi voziti na "nepotreben" ogled! ;)
ps: ve kdo za kakšno dobro ohranjeno toyoto avensis karavan - bencin, letnik 2003-2005 (slo poreklo)?

Hvala.

lp

poznam prodajalca, večkrat sem že tam gledal avtomobile in uglavnem ima kar dobre, preverjene in 98% vozil je slovenskega porekla.......
tudi za ceno se da precej pogajat, najbolj, da si ga sam pogledaš in gresta narest en krog...........
citroen for life, aja and fiat too, aja pa še mitsubishi.......

Uporabniški avatar
Sendx
Novinec

Kraj: Posavje - Dobova

Napisal/-a Sendx Pe jul 01, 2011 9:24 am

tadej92 je napisal/-a:@sendx, tak na hitro opazil da je sprednja desna luč kot zgleda nova. Konkretno spucana verjetno ni bila, ker bi potem bile obedve takšni :) mogoče od kamenčka, mogoče pa od kake prometne nesreče.. lp

če dobro pogledaš so obe meglene, samo da je ena izpostavljena soncu druga pa ne pa se ti mogoče zaradi tega vidi da je nova.
Jaz sem tako bogat, da ne poližem pokrovčka od jogurta.

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Pe jul 01, 2011 11:55 am

Hvala.

lp

potem pa boš še dolgo lahko gledal avte po netu.ČE SE TI NE DA VOZIT. kaj ti kupuješ avto ali mi? ;) do stolčka pred računalnikom ti se noben nebo pripeljal.
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
Zommby
Nov uporabnik

Uporabniški avatar
fantom
Stalni uporabnik

Napisal/-a fantom Pe jul 01, 2011 7:13 pm

od KEKOTA roke stran!!!

M Dean
Nov uporabnik

Napisal/-a M Dean So jul 02, 2011 8:18 am

xsara je napisal/-a:

Hvala.

lp

poznam prodajalca, večkrat sem že tam gledal avtomobile in uglavnem ima kar dobre, preverjene in 98% vozil je slovenskega porekla.......
tudi za ceno se da precej pogajat, najbolj, da si ga sam pogledaš in gresta narest en krog...........

hvala za info! ;)

M Dean
Nov uporabnik

Napisal/-a M Dean So jul 02, 2011 8:25 am

Patrik_A3 je napisal/-a:

Hvala.

lp

potem pa boš še dolgo lahko gledal avte po netu.ČE SE TI NE DA VOZIT. kaj ti kupuješ avto ali mi? ;) do stolčka pred računalnikom ti se noben nebo pripeljal.

Patrik, narobe si tolmačiš moj post... nikjer nisem napisal, da se sploh ne mislim nikamor peljat, ampak sem ta forum uporabil za kakšen koristen nasvet, da po možnosti že vnaprej preprečim NEPOTREBNE oglede vozil (seveda le v primeru, da bi mi že kdo vnaprej odsvetoval ta avto oz. prodajalca na osnovi slabih izušenj).

Milsim, da vsi bolj ali manj ta forum in specifično ta topic koristijo z namenom, da si prihranijo čas in tudi denar, da se vozijo na oglede vozil za katere uporabniki foruma nimajo najboljšega mnenja ali celo odsvetujejo nakup.

Lp Dejan

Uporabniški avatar
litlleracer
Novinec

Kraj: ilirska bistrica

Napisal/-a litlleracer So jul 02, 2011 10:33 am

....so just trust me........let me drive.......

bvb
Nov uporabnik

Napisal/-a bvb So jul 02, 2011 1:11 pm

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4954350&show=1

Bi bil komu mogoče znan ta avto? Lp
Zadnjič spremenil bvb, dne Ne jul 03, 2011 2:09 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

TOM3
Nov uporabnik

Napisal/-a TOM3 So jul 02, 2011 6:48 pm

Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 12 gostov