viewtopic.php?p=1396801#p1396801
Kot vidiš naredi čudne postavitve slike pa še odreže jih zaradi kurčeve reklame

Ker očitno ni interesa, da bi se zadeve zrihtale potem tudi jaz ne bom limal slike.
Veron je napisal/-a:zaenkrat ok izkušnja, sicer pa nevem zakaj so spreminjali ime firme, mutna posla? prej so bli GTC avto al neki takega
nemesis111 je napisal/-a:LP
IZKUŠNJE, GOVORICE, OPOZORILA O AVTO CESAR d.o.o.
Letališka c. 12a
LJUBLJANA
nemesis111 je napisal/-a:LP
IZKUŠNJE, GOVORICE, OPOZORILA O AVTO CESAR d.o.o.
Letališka c. 12a
LJUBLJANA
ognjen je napisal/-a:Pozdravljeni!
Ima kdo kake izkušnje z prodajalcem POLE POSITION d.o.o. iz Škofljice????
Hvala
kljukec je napisal/-a:ognjen je napisal/-a:Pozdravljeni!
Ima kdo kake izkušnje z prodajalcem POLE POSITION d.o.o. iz Škofljice????
Hvala
baje so avtomobili ok
pa tud nategoval naj nebi
lp
pemi je napisal/-a:REMONT LABORE - RABLJENA VOZILA
Večina vozil je iz Italije, avto naj bi bil tehnično pregledan in brezhiben. Potem te pa na preventivnem tehničnem pod nujno napotijo na menjavo obeh prednjih zglobov- da ne omenjam kako jih moraš prosit, da dobiš slovenska navodila za avto, ki ga prodajajo. Pa da ne bo pomote - gre za vozilo Renault, za katerega so tudi prodajalec novih vozil in pooblaščeni servis.
Avto je bil leto nazaj po njihovih besedah super, vzdrževan, motor dela menda ko urca - po 25k prevoženih km in ravno pred menjavo olja in filtra (menjano 18k km nazaj) pa pri 140k km in starosti 5 let shodi mašina (ojnični ležaji).
Njihov komentar - hja se zgodi, vemo za napako, se je že kdaj pojavila - samo pri nas še ne. Obrnite se na Renault SLO in čakajte.![]()
To sem tudi naredil in dobil prijazen odgovor - kupite nov Renault pod ugodnejšimi pogoji (nihče ne ve povedati kakšnimi). V upanju da ostanete zvesti znamki pa drobna pozornost - in ko odpreš priloženi paketek najdeš v njem "super oh in sploh" navadno belo majico z logotipom.
Boljšo najdeš na vsakem "štantu" ko greš na morje.![]()
Mene Renault ne bo več videl.
pemi je napisal/-a:REMONT LABORE - RABLJENA VOZILA
Večina vozil je iz Italije, avto naj bi bil tehnično pregledan in brezhiben. Potem te pa na preventivnem tehničnem pod nujno napotijo na menjavo obeh prednjih zglobov- da ne omenjam kako jih moraš prosit, da dobiš slovenska navodila za avto, ki ga prodajajo. Pa da ne bo pomote - gre za vozilo Renault, za katerega so tudi prodajalec novih vozil in pooblaščeni servis.
Avto je bil leto nazaj po njihovih besedah super, vzdrževan, motor dela menda ko urca - po 25k prevoženih km in ravno pred menjavo olja in filtra (menjano 18k km nazaj) pa pri 140k km in starosti 5 let shodi mašina (ojnični ležaji).
Njihov komentar - hja se zgodi, vemo za napako, se je že kdaj pojavila - samo pri nas še ne. Obrnite se na Renault SLO in čakajte.![]()
To sem tudi naredil in dobil prijazen odgovor - kupite nov Renault pod ugodnejšimi pogoji (nihče ne ve povedati kakšnimi). V upanju da ostanete zvesti znamki pa drobna pozornost - in ko odpreš priloženi paketek najdeš v njem "super oh in sploh" navadno belo majico z logotipom.
Upam da res nepemi je napisal/-a:REMONT LABORE - RABLJENA VOZILA
tdk je napisal/-a:....ja in potem je kriv RENAULT;ja renault je kriv ker je on kupil ološ od renaulta,...on pa njegova glava pa nista nič kriva...pa koliko je napisanega o kupovanju rabljenih avtov;cele knjige...pa je folk še vedno naiven,peščica pa dobro služi na račun takih...žalostno,a še vedno resnično.
lp tdk
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov