Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Re: Nategatorji !!!!

Napisal/-a nevermind Po dec 20, 2010 7:31 pm

Poglej si tole temo, ko sem objavil slike...
viewtopic.php?p=1396801#p1396801

Kot vidiš naredi čudne postavitve slike pa še odreže jih zaradi kurčeve reklame :roll:
Ker očitno ni interesa, da bi se zadeve zrihtale potem tudi jaz ne bom limal slike.

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Po dec 20, 2010 7:52 pm

Pa sej to, da reže slike rešujejo snovalci foruma :mrgreen: je pač potrebno počakat.

Vem, da si limal slike drugih ampak pač.. moral sem :D

nemesis111
Nov uporabnik

Napisal/-a nemesis111 Če dec 23, 2010 10:19 pm

LP
IZKUŠNJE, GOVORICE, OPOZORILA O AVTO CESAR d.o.o.
Letališka c. 12a
LJUBLJANA

Veron
Novinec

Napisal/-a Veron Po dec 27, 2010 9:00 pm

zaenkrat ok izkušnja, sicer pa nevem zakaj so spreminjali ime firme, mutna posla? prej so bli GTC avto al neki takega

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Po dec 27, 2010 9:05 pm

Veron je napisal/-a:zaenkrat ok izkušnja, sicer pa nevem zakaj so spreminjali ime firme, mutna posla? prej so bli GTC avto al neki takega

nemesis111 je napisal/-a:LP
Letališka c. 12a
LJUBLJANA

Štiri leta nazaj pri njih kupil avto. Vse je bilo cool verjetno tudi zato, ker tipa ( šefa ) poznam. Novo ime je ubistvu staro, ker s tem imenom so pravzaprav začeli.
Tako, da tukaj nekega natega ni kolikor jast vem. Ni pa nujno.

lp

ognjen
Novinec

Napisal/-a ognjen Sr dec 29, 2010 8:25 am

Pozdravljeni!

Ima kdo kake izkušnje z prodajalcem POLE POSITION d.o.o. iz Škofljice????

Hvala

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Sr dec 29, 2010 8:33 am

nemesis111 je napisal/-a:LP
Letališka c. 12a
LJUBLJANA

in kaj ti skušaš nam uporabnikom z tem svojim sporočilom povedati?

gre le za preoblikovanje imena družbe.

anabella
Nov uporabnik

Napisal/-a anabella Sr dec 29, 2010 9:12 am

Pozdravljeni!, Ali ima kdo izkušnje z naslednjim prodajalcem...TOP AVTOMOBILI d.o.o. HAJDINA - PTUJ

bobihno
Nov uporabnik

Napisal/-a bobihno Če dec 30, 2010 12:55 pm

Imam zelo slabo izkušnjo z kupovanjem avtomobila in vam povem da imeti opravka z prodajalci ki imajo d.o.o., je težko kej pravno iztržit! Ker kot ste sami opazli enostavno v enem dnevu spremenijo ime firme ker je slučajno prišla inšpekcija,....! In ko spremenijo ime firme je vse kar je blo pozabljeno! Med drugim vsi Ljubljančani poznate na Viški bivšega paleste ki ima zdej novo ime car for you pa da ne omenjam gtc in avto cesar, vse to so d.o.o.-ji ki se zaradi mutnih poslov ki jih delajo zaprejo čez noč in drug dan delajo z novimi imeni kot da ni nič! To je pa naša državica kriva da mamo tkole! Mal poglejte po netu kakšni so pogoji v nemčiji ko prodajajo avtomobile in kakšna kazen lahko doleti prodajalca če ti ne pove resničnih podatkov, pri nas ti pa predno se odpelješ vijake na eni gumi mal odvijejo pa če nisi pozoren si kmalu iz ceste,....

Lep pozdrav in praznike!!!

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Če dec 30, 2010 1:16 pm

ognjen je napisal/-a:Pozdravljeni!

Hvala

baje so avtomobili ok
pa tud nategoval naj nebi
lp

ognjen
Novinec

Napisal/-a ognjen Če dec 30, 2010 11:01 pm

kljukec je napisal/-a:
ognjen je napisal/-a:Pozdravljeni!

Hvala

baje so avtomobili ok
pa tud nategoval naj nebi
lp

Sem bil en dan pr temu modelu.......v glavnem KATASTROFA!!!!! Mene bi bilo sram prodajat takšen avto!!!
Lp

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Pe dec 31, 2010 12:40 am

Napis malo vec.........
Pa ce je kak link do avta, katerega si gledal...
Lp
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

pemi
Nov uporabnik

Napisal/-a pemi So jan 01, 2011 4:08 pm

REMONT LABORE - RABLJENA VOZILA

Večina vozil je iz Italije, avto naj bi bil tehnično pregledan in brezhiben. Potem te pa na preventivnem tehničnem pod nujno napotijo na menjavo obeh prednjih zglobov :x - da ne omenjam kako jih moraš prosit, da dobiš slovenska navodila za avto, ki ga prodajajo. Pa da ne bo pomote - gre za vozilo Renault, za katerega so tudi prodajalec novih vozil in pooblaščeni servis.
Avto je bil leto nazaj po njihovih besedah super, vzdrževan, motor dela menda ko urca - po 25k prevoženih km in ravno pred menjavo olja in filtra (menjano 18k km nazaj) pa pri 140k km in starosti 5 let shodi mašina (ojnični ležaji).
Njihov komentar - hja se zgodi, vemo za napako, se je že kdaj pojavila - samo pri nas še ne. Obrnite se na Renault SLO in čakajte. :twisted:

To sem tudi naredil in dobil prijazen odgovor - kupite nov Renault pod ugodnejšimi pogoji (nihče ne ve povedati kakšnimi). V upanju da ostanete zvesti znamki pa drobna pozornost - in ko odpreš priloženi paketek najdeš v njem "super oh in sploh" navadno belo majico z logotipom.
Boljšo najdeš na vsakem "štantu" ko greš na morje. oops

Mene Renault ne bo več videl.

Uporabniški avatar
kiki13
Novinec

Napisal/-a kiki13 So jan 01, 2011 4:40 pm

pemi je napisal/-a:REMONT LABORE - RABLJENA VOZILA

Večina vozil je iz Italije, avto naj bi bil tehnično pregledan in brezhiben. Potem te pa na preventivnem tehničnem pod nujno napotijo na menjavo obeh prednjih zglobov :x - da ne omenjam kako jih moraš prosit, da dobiš slovenska navodila za avto, ki ga prodajajo. Pa da ne bo pomote - gre za vozilo Renault, za katerega so tudi prodajalec novih vozil in pooblaščeni servis.
Avto je bil leto nazaj po njihovih besedah super, vzdrževan, motor dela menda ko urca - po 25k prevoženih km in ravno pred menjavo olja in filtra (menjano 18k km nazaj) pa pri 140k km in starosti 5 let shodi mašina (ojnični ležaji).
Njihov komentar - hja se zgodi, vemo za napako, se je že kdaj pojavila - samo pri nas še ne. Obrnite se na Renault SLO in čakajte. :twisted:

To sem tudi naredil in dobil prijazen odgovor - kupite nov Renault pod ugodnejšimi pogoji (nihče ne ve povedati kakšnimi). V upanju da ostanete zvesti znamki pa drobna pozornost - in ko odpreš priloženi paketek najdeš v njem "super oh in sploh" navadno belo majico z logotipom.

Mislim, da tu ni toliko kriva znamka avtomobila, kot njegovi "realni kilometri" ter njegovo poreklo.
Uvoz, kjer praktično ne moreš preveriti zgodovine ter kilometrov, pa kupiš še renaulta dizla (turbine, ojnični ležaji, "redno" servisiranje na 30 tkm...) je zame "no go". Pa vozim tako dci kot bencinarja renault.

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 So jan 01, 2011 5:34 pm

človek kupi uvožen krš iz italije za manjši gnar in pričakuje da bo vse špilalo do konca življenja :lol: optimisti ste res
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
tdk
Novinec

Napisal/-a tdk So jan 01, 2011 5:45 pm

....ja in potem je kriv RENAULT;ja renault je kriv ker je on kupil ološ od renaulta,...on pa njegova glava pa nista nič kriva...pa koliko je napisanega o kupovanju rabljenih avtov;cele knjige...pa je folk še vedno naiven,peščica pa dobro služi na račun takih...žalostno,a še vedno resnično.

lp tdk

Uporabniški avatar
jack86
Uporabnik

Kraj: Dolenjska

Napisal/-a jack86 So jan 01, 2011 6:03 pm

Avto ima krepko čez 200.000km realnih. To kar si napisal (ojnični ležaji) se rado zgodi na motorjih 1.9dci, po 250.000 prevoženih. Preventivna menjava teh ležajev te stane cca 100 - 150€. In to že vrabci čivkajo, da je pametno zamenjat, ko ma avto dost prevoženih.

Moj serviser jih je dobil že nekaj teh motorjev s tem problemom (itak jih je menjal), vendar so imeli vsi krepko čez 200.000.

Prodajalec ti je rekel, da avto dela k urca in pol si ha kupil? hehe... :) Seveda, vsega je kriv Renault!
Malo večje pazljivosti, ko avto kupuješ. ;)

Uporabniški avatar
Renault VG
Uporabnik

Napisal/-a Renault VG So jan 01, 2011 6:49 pm

Upam da res ne :roll:

pemi
Nov uporabnik

Napisal/-a pemi So jan 01, 2011 8:21 pm

tdk je napisal/-a:....ja in potem je kriv RENAULT;ja renault je kriv ker je on kupil ološ od renaulta,...on pa njegova glava pa nista nič kriva...pa koliko je napisanega o kupovanju rabljenih avtov;cele knjige...pa je folk še vedno naiven,peščica pa dobro služi na račun takih...žalostno,a še vedno resnično.

lp tdk

TDK - nismo vsi mehaniki in mislim, da ni potrebe po takih postih.
Glede na videno in preizkušeno se mi je avto zdel ok, pa tudi starši do sedaj niso imeli težav z Renaultom. Ker je bil nakup nujen (prejšnji avto mi je po 12 letih in 250k km služenja odpovedal) se mi je avto glede na situacijo zdel OK, pa tudi ko sem preverjal potem na drugem servisu glede km naj bi glede tega zgledalo OK.

Če ima kdo idejo, kako lahko preverim realno število km - lepo prosim z idejo na plan (najbolje na ZS).

Gasper`
Novinec

Napisal/-a Gasper` So jan 01, 2011 8:46 pm

Pozna kdo mogoče: Lavra d.o.o., Ručigajeva cesta 31, Kranj
Gre se pa konkretno za ta avtomobil: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4324853&show=1
Lp, Gašper
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov