Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
roberto-82
Uporabnik

Kraj: Črna na Koroškem

Re: Nategatorji !!!!

Napisal/-a roberto-82 Ne jan 23, 2011 12:10 pm

TrijoAdijo je napisal/-a:Kupljen v SLO! hehe...:D

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3950974&show=1

ahl je avtohiža z znano zgodovino nič ni tako kot se dogovoriš 90% avtov je iz uvoza prevrteni km.Poleg tega pa avtov nima v šmartnem ampak so nekje v nemčiji :D Poznam človeka ,ki je kupo pri njej bmw-ja x6 8mescev starga z 20k km čez nekaj časa so ugotovili ,da jim ima 80k več. :D
NE DELAJ DRUGEMU TISTGA,KAR NOČEŠ,DA DRUG DELA TEBI.
[img]http://www.shrani.si/f/3M/Wx/1eNyr63y/neimenovano.jpg[/img]

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Ne jan 23, 2011 2:24 pm

a je pr Audiju Q7 pol vzel vn listke od servisov? Al bo čaku tok cajta, dokler ne bo spet na mino naletu....
Slika

Uporabniški avatar
noobie
Stalni uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a noobie Po jan 24, 2011 8:48 am

Živjo vsem,

Zanima me samo, ker kupujev Pathfinderja, če kaj veste o tem vozilu?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4441792&show=1
Be happy

gusti85
Stalni uporabnik

Kraj: Kotlje - Koroška

Napisal/-a gusti85 Ne jan 30, 2011 11:05 am

Stanje na slo avtomobilističnem trgu: http://www.youtube.com/watch?v=tm_Z4D5Nxu4&NR=1 :lol:

Uporabniški avatar
Renault VG
Uporabnik

Napisal/-a Renault VG Ne jan 30, 2011 11:15 am

gusti85 je napisal/-a:Stanje na slo avtomobilističnem trgu: http://www.youtube.com/watch?v=tm_Z4D5Nxu4&NR=1 :lol:

:lol: :lol: :har :rofl :cry :cry

stilo jtd
Nov uporabnik

Napisal/-a stilo jtd Ne jan 30, 2011 6:09 pm

BMW X5 4.4i Avt.-PLIN-SPORT PAKET , imel je nekaj čez 250.000km ! Čez par dni ga pa vidim v avtohiši KAFICOMP d.o.o.
P.E. Cesta na Dobrovo 1,Celje - in poglej ga zlomka - sedaj ima avto le 189.000 !!!!!!!!!!! Kupljen je bil za 6500eur in sedaj se prodaja za 10.999 !!!!!!!!!
Kriminal - delajo kar čejo in nobeden jim ne stopi na prste.....SRAMOTA..... no nisem mogel mimo tega in sem napisal...tako da tudi ostali vidite kaj se dogaja.....

še link: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4459977&show=1

lp

stilo jtd
Nov uporabnik

Napisal/-a stilo jtd Ne jan 30, 2011 6:14 pm

Ker je toliko laži in nategatorjev v avtohišah...predlagam da se odpre nova tema in sicer o poštenih avtohišah.Ker v slo vlada velik nered in je taka zmeda na trgu da neveš komu še kaj zaupati....!

lp

rosonero
Novinec

Napisal/-a rosonero Po jan 31, 2011 8:16 am

stilo jtd je napisal/-a:BMW X5 4.4i Avt.-PLIN-SPORT PAKET , imel je nekaj čez 250.000km ! Čez par dni ga pa vidim v avtohiši KAFICOMP d.o.o.
P.E. Cesta na Dobrovo 1,Celje - in poglej ga zlomka - sedaj ima avto le 189.000 !!!!!!!!!!! Kupljen je bil za 6500eur in sedaj se prodaja za 10.999 !!!!!!!!!
Kriminal - delajo kar čejo in nobeden jim ne stopi na prste.....SRAMOTA..... no nisem mogel mimo tega in sem napisal...tako da tudi ostali vidite kaj se dogaja.....

še link: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4459977&show=1

lp

aha podružnica saj vemo katega dealerja.....

Ko gledam kaj se dogaja na trgu rabljenih vozil mi postane prav slabo. Samo avtonet pogledaš pa vidiš da ima 90% vozil navedeno 2. lastnik pa je avto star recimo komaj 2-3 leta. Potem pa slišim ali celo vidim kaj vse se počne z avtomobili pa mi postane kar slabo.
Res bi bilo potrebno z strani zakona naredit eno akcijo pa te "poštene prodajalce" tako pravne osebe kot tudi fizične, malce v rest pometat zraven pa še sky high kazni dodelit pa bo takoj mir oziroma dosti manj zlorab.....
Božiček je car, eno noč na leto dela, ostalo ma dopust......

ma_hi
Novinec

Kraj: Portorož

Napisal/-a ma_hi Po jan 31, 2011 9:01 am

Ah dajte no, lepo vas prosim. Vse gre narobe v naši državi. Ljudje ostajajo brez služb, firme propadajo, vladni priskledniki na veliko kradejo in za svoja dejanja nihče ne odgovarja (Golubič, Dimičeva ipd..), podjetja gredo v stečaj in njihovi bogati direktorji poganjajo kupe ljudi na ceste ter ustanavljajo nova podjetja (Zidar ipd...).

Pahor se ukvarja samo še s tem, kako bo še dodatno udaril po žepu delovnega človeka (davki, minimalna zajamčena plača....), vse cene gredo v višave, a nekateri tukaj razmišljate, kot da je edini problem v naši državi prodaja rabljenih avtomobilov in problem raznih švercerjev, ki "starim kripam" zbijajo kilometre da jih prodajo raznim mladcem, ki tak avto kupujejo samo zato, da se z njim postavljajo pred sosedi in mislijo, da so tako na družbeni lestvici stopili stopnico višje.

Zapomnite si, nihče vas ne sili v to, da ste nategnjeni in da kupite tak avto. Pri vseh problemih, ki jih ima država, problema z rabljenimi avtomobili ne bo šla reševati. Kaj navsezadnje pa ima od tega?

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Po jan 31, 2011 9:16 am

stilo jtd je napisal/-a:Ker je toliko laži in nategatorjev v avtohišah...predlagam da se odpre nova tema in sicer o poštenih avtohišah.Ker v slo vlada velik nered in je taka zmeda na trgu da neveš komu še kaj zaupati....!

lp

Sej ne moreš vedet, če je avtohiša poštena. Če je avto v redu se prodajalec ne bo lagal, ker mu ne bo treba. to še ne pomeni, da je pošten.
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

zastava
Nov uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a zastava Po jan 31, 2011 10:07 pm

MeSkO__ je napisal/-a:
vojkostar je napisal/-a:že kj ni štimal, pa so ga vrnili, ali pa je nateg, rec da ga zdej kupš za 18500 ko ima nekaj več kilometrov :)

Heh sem prej glih klical. Sem vprašal zakaj ni slikana desna stran, Je reko, da je mala praska. Sem reko, da vem kaj je narobe, vrata so butjena. In zakaj ga prodajate po tednu dni? Avta se naveličal,... Hehe Sem reko, da jaz ta avto dobro poznam, ker sem si ga ogledal, prej kak vi. Avto pa je baje dobil z neko kompezacijo z to firmo. Pa sem reko, kako se boma zmenila za ceno, ker vem za kolko se je prodajal. In je reko, da niti ne ve koliko je bila cena. hehe

Pa kaj pol če ga zdej drug prodaja,bo dec pač malo zaslužil če bo možno,zato še ni nategun al kaj?

zaho23
Nov uporabnik

Napisal/-a zaho23 Po jan 31, 2011 11:33 pm

ma_hi je napisal/-a:Ah dajte no, lepo vas prosim. Vse gre narobe v naši državi. Ljudje ostajajo brez služb, firme propadajo, vladni priskledniki na veliko kradejo in za svoja dejanja nihče ne odgovarja (Golubič, Dimičeva ipd..), podjetja gredo v stečaj in njihovi bogati direktorji poganjajo kupe ljudi na ceste ter ustanavljajo nova podjetja (Zidar ipd...).

Pahor se ukvarja samo še s tem, kako bo še dodatno udaril po žepu delovnega človeka (davki, minimalna zajamčena plača....), vse cene gredo v višave, a nekateri tukaj razmišljate, kot da je edini problem v naši državi prodaja rabljenih avtomobilov in problem raznih švercerjev, ki "starim kripam" zbijajo kilometre da jih prodajo raznim mladcem, ki tak avto kupujejo samo zato, da se z njim postavljajo pred sosedi in mislijo, da so tako na družbeni lestvici stopili stopnico višje.

Zapomnite si, nihče vas ne sili v to, da ste nategnjeni in da kupite tak avto. Pri vseh problemih, ki jih ima država, problema z rabljenimi avtomobili ne bo šla reševati. Kaj navsezadnje pa ima od tega?

čestitam na temule komentarju. delim mišljenje s tabo.

Uporabniški avatar
Spidi_
Nov uporabnik

Napisal/-a Spidi_ To feb 01, 2011 2:24 pm

Odločam se za nakup novega avta, pa bom kar tukaj vprašal za vaš nasvet. Ogledan je tale:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4455562&show=1

Prodajalec pa je v resnici tale:

A&F avtotrgovina, d.o.o.

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a SašoP To feb 01, 2011 3:30 pm

Js nevem kaj je z vami folk da gledate 10 let stare Golfe za 5 jurjov, za ta denar že avto dobiš :roll:

Veron
Novinec

Napisal/-a Veron To feb 01, 2011 3:55 pm

Spidi_ je napisal/-a:Odločam se za nakup novega avta, pa bom kar tukaj vprašal za vaš nasvet. Ogledan je tale:

A&F avtotrgovina, d.o.o.

najmanj 10x že napisano, da je model nategator

Broz
Nov uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a Broz To feb 01, 2011 4:26 pm

Spidi_ je napisal/-a:Odločam se za nakup novega avta, pa bom kar tukaj vprašal za vaš nasvet. Ogledan je tale:

A&F avtotrgovina, d.o.o.

Se pridružujem komentarju zgoraj, vpiši v iskalnik in preberi. Po kakih 3,4 postih ti bo vse jasno.
Drugače če si pa blizu doma pa lahko greš za firbec gledat avto, povej mu da se zanimaš in prašaj malo o preteklosti.
Po vseh presežnikih prodajalca avto poglej še sam, potem pa pelji drago raje na kavo, da pozabiš na kakšne najdene listke pri motorju...
Zamenjam Opel Astro GTC Black & White za Laguno II grandtour Dynamique :)

Uporabniški avatar
Spidi_
Nov uporabnik

Napisal/-a Spidi_ To feb 01, 2011 5:40 pm

Hvala vsem za odgovore, na žalost nisem od blizu na drugi konec se mi pa tudi ne ljubi oziti. JE pa že po telefonu delvoal sumljivo.

SasoP: bi predlagal kaj drugega? Rabim nekaj poceni za vzdrževanje pa da čimmanj pije, pa more bit dizel ker delam veliko kilometrov.

rosonero
Novinec

Napisal/-a rosonero To feb 01, 2011 11:23 pm

emmm Število kilometrov ?
Slika
Božiček je car, eno noč na leto dela, ostalo ma dopust......

Veron
Novinec

Napisal/-a Veron To feb 01, 2011 11:46 pm

Spidi_ je napisal/-a:Hvala vsem za odgovore, na žalost nisem od blizu na drugi konec se mi pa tudi ne ljubi oziti. JE pa že po telefonu delvoal sumljivo.

SasoP: bi predlagal kaj drugega? Rabim nekaj poceni za vzdrževanje pa da čimmanj pije, pa more bit dizel ker delam veliko kilometrov.

približno tem kriterijem ustreza fiat stilo, 5 vratni niso glih neki lepi (no stvar okusa) so pa zato malo cenejši ali pa karavan. JTD pa tudi ne pije veliko.

Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov