pa ni nic tukaj sto ljudi sto cudi. alfa je vsem vsec, ampak nekateri je nikoli ne spoznajo. zal mi je za njih ...
Dejch je napisal/-a:....
Skrajni cas je, da odrastete in zacnete razmisljat tako kot treba, ne pa kot omejen kmetavzar, ki guli Golfa celo zivljenje in NOCE vidt druge strani avtomobilizma.
esem je napisal/-a:Dejch je napisal/-a:....
Skrajni cas je, da odrastete in zacnete razmisljat tako kot treba, ne pa kot omejen kmetavzar, ki guli Golfa celo zivljenje in NOCE vidt druge strani avtomobilizma.
Pozdrav!
Sem dobro razmislil, tako kot je treba in se ne strinjam v celoti s tabo. Nekdo, "ki celo življenje guli golfa", ne da noče, ampak ne more vidt druge strani avtomobilizma. Tak namreč v avtomobilu vidi samo transportno sredstvo. Prej si govoril o segmentih in golf je namenjen izključno segmentu, ki mu rečemo Transport (lahko bi se ceneje, manj zamudno in kdaj celo udobneje peljal tudi z vlakom - bi pa bil pri tem preveč? odvisen od marsičesa).
Ti z drugo stranjo verjetno misliš občutke/užitek v vožnji. Kar je nekaj več od transporta. In temu je namenjena Alfa.
Torej -- Alfa = avtomobilizem in golf = transport. Sem prav povedal?
In res je - če tako pogledaš, je govorjenje o okvarah povsem brezpredmetno, ne glede na to, koliko jih je! Dokaz je, da nekateri alfisti celo ljubijo razne male hibe. Jim dajejo izgovor za ukvarjanje s svojo ljubeznijo ("zdej ti bo pa očka pomagal"). Tudi to vključuje definicija pravega alfista. :P
Martina Navratilova je napisal/-a:soso je napisal/-a:Zadnjič sem vozil Eclipsa ,res ,da letnik 92 ,ampak avto ima 2.0 motor in 150 km ,če se ne motim. Po pravici povedano gre res bolje kot pa moja alfa 1.6 box ,saj ma tudi skoraj 50 km več, pa je fajn filing ,ko lepi na sedež , pa res ,da je "športen" avto ,pa nizko sediž itd...V bistvu ima ker nekaj lastnosti športnika. BOm rekel ,za ta letnik super avtek, mi j evšeč! Ampak odkrito povedano, ko sem se nazaj v moj avto vsedel ,sem imel kr nasmešek na ustih,kr nekaj več je , ne znam povedat ,vseeno je nekaj na alfah. Tak ,da tisto popolnoma drži ,da ko imaš enkrat alfo je naslednji avto spet alfa! Seveda so izjeme, ampak v večini primerov je tak!Tak ,da nekaj majo alfice takega privlačnega.
P.s Ja malo sem zašel iz teme ,amapak itak nisem ediniLP
Zarad vonja po bencinu pa osmodele napeljave za elektriko je to.
ghostrider je napisal/-a:De_Tomaso je napisal/-a:Recimo, da v zadnjem času dosti pogosto vozim eno kuln kišto z imenom S razred in V8 motorjem pa je tako nezanimiv avto, da ga niti malo nimaš želje vozit hitro, v bistvu ga sploh nimaš želje vozit pa magari ima V8 motor in skoraj 300 konjev.quote]
sto ljudi sto čudi!!!
RED_line je napisal/-a:ghostrider je napisal/-a:De_Tomaso je napisal/-a:Recimo, da v zadnjem času dosti pogosto vozim eno kuln kišto z imenom S razred in V8 motorjem pa je tako nezanimiv avto, da ga niti malo nimaš želje vozit hitro, v bistvu ga sploh nimaš želje vozit pa magari ima V8 motor in skoraj 300 konjev.quote]
sto ljudi sto čudi!!!
ni čudno, ampak realno. to je neokretna krava ki z njo hitro ne moreš nikjer drugje razen na avto cesti. in še to če nima vsaj 350KM je brezveze, ker je pretežek!
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 5 gostov