lepo je nekaj sam naredit in še lepše potem se z tem vozit
kako so pa kaj te limuzine? Mustange ipd. še kar poznam, ostalo pa skorajda 0
chgotom je napisal/-a:POSEBNA PONUDBA ZA SLOVENIJO - IZVOZ
1998 Cadillac DeVille D'Elegance
Motor Northstar V8 4600 ccm
St. sasije - VIN: 1G6KE54YXWU752154
Barva: Rdeca metalik
Prevozeno: 103K milj. Northstar motorji so znani, da delajo brez problemov 300-500K milj.
Avtomatski menjalnik.
Modri - XENON zarometi.
Oprema: belo usnje, CD, tempomat, nove gume, avtomatska klima spredaj in zadaj, centralno zaklepanje... ves luksusz!
Prvi lastnik, brezhibno CARFAX porocilo, ki ga prilozimo zastonj.
Lastnik je bil starejsi gospod iz predmestja Chicaga, ki je pred casom preminil - avto smo dobili na dealership od vdove
(dokazljivo z dokumenti). Usnje disi po novem, zadaj izgleda tako ni nihce nikoli sedel.
Avto je IZREDNO ohranjen!
Edmunds porocilo o avtu: http://www.edmunds.com/used/1998/cadill ... eview.html
Cena: US$ 4,500 + transport $1,500 do luke Trst.
Davka na izvoz NI!
Za podrobnosti poklicite 1-773-593-4578 (Tom), slovensko ali anglesko,
upostevajte 7(sedem) ur casovne razlike.
Se nekaj slik:
leyland je napisal/-a:Pozdravljen!
Daj mi povej kako je kaj z mustangom vidm, da imaš tud ti enga, pa me zanima
kakšna je kaj vožnja, poraba, kvaliteta izdelave,...
Imam ga namen kupit 3,8 V6 sam me skrbi predvsem zaradi delov, porabe,...
ker je pač problem pr nas dobit dele če gre kaj narobe
lp
b-52 bomber je napisal/-a:leyland je napisal/-a:Pozdravljen!
lp
Fant brez zamere, ampak če te skrbi poraba, potem to sigurno ni avto zate
javr je napisal/-a:nisem utegnil prebrati vsega, mogoče ste o tem že razpravljali - znanka, ki živi v državi Missouri, ima dva 25-35 let stara avtomobila, zdaj pa je kupila še 15 let starega Buicka. Ker imajo v tej državi "normalne" zime, z ledom in snegom itd., me je zanimalo, kako te stare škatle rjavijo. Rja menda sploh ni problem, ker cest ne solijo, ampak jih polivajo z neko tekočino, ki asfalt malce segreje, ravno toliko, da se sneg in led ne primeta. Na žalost ne ve imena te tekočine, naj bi pa bila ekološko sprejemljiva - ne uničuje rastlin ob cesti. In verjetno bi američan bil zadnji, ki bi neko drago stvar polival po cesti, torej mora biti tudi cenovno sprejemljivo.
Mogoče gospod iz Chicaga ve, kako se reče tej tekočini ?
leyland je napisal/-a:Pozdravljen!
lp
jay je napisal/-a:ne samo poraba, deli, vzdrževanje tega motorja blahtudi, če imaš debelo denarnico imaš lahko kup problemov
ladja pa je prava, sploh northstar motor
cruiser1 je napisal/-a:jay je napisal/-a:ne samo poraba, deli, vzdrževanje tega motorja blahtudi, če imaš debelo denarnico imaš lahko kup problemov
Vidim, da nikoli nisi imel ameriškega avtomobila! Pojma nimaš o delih in vzdrževanju!
cruiser1 je napisal/-a:jay je napisal/-a:ne samo poraba, deli, vzdrževanje tega motorja blahtudi, če imaš debelo denarnico imaš lahko kup problemov
Vidim, da nikoli nisi imel ameriškega avtomobila! Pojma nimaš o delih in vzdrževanju!
ghandaed je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:jay je napisal/-a:ne samo poraba, deli, vzdrževanje tega motorja blahtudi, če imaš debelo denarnico imaš lahko kup problemov
predsodki so zaradi nepoznavanja. Bi bili veseli če bi nam pol ti povedal svoje izkušnje namesto da kritiziraš druge
- še bolj zanimivo je, da se to pri nas ne da.Zanimivo je to, da imajo vse mestne smetarske tovornjake narejene tako, da jih s prikljucki spremenijo v posipalnike oz. snezne pluge.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov