Naio je napisal/-a:Za ta denar dobiš rabljeno Brero 2.4 JTDm, in je nizkoleteči projektil, po vrhu pa se zasenči vse Golfe,Brave,itd...pa tud 159ka se nasmiha za ta denar,ali kakšna 320d in mislim, da ni primerjave med Golf klaso in vozili višjega razreda.In tak skriti nasvet,je Chrysler 300C, z dizl motorjem in ameriški avtomatiki lepo laufajo, edino kruzer je,pač ni GT.
Pomoje,če nekdo želi športnost,da dostopno ceno..je tu Grande Punto Sporting, z istim 1.4 T Motorjem ali JTD,po želji..ali celo 500 z 1.4 16v...
dat 30k eur za Golfa..ne vem no,malo daš zraven,pa maš R36..pa se vozi čisto 2gače...kot pa 1.4 tfsi..
res pa da je golf večni avto...
Sam sem odštel za V GTI-ja 2.0 TFSI - 3 vrata brez DSGja cca 26.500EUR z navigacijo, xenon-om, 18 colskimi alu platišči, multifunkcijskim volanom, alarmom ...
KARL ABARTH je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Me zanima primerjava teh dveh avtomobilov, od katerih noben ni športnik btw po eni zaviti cestici..pa primerjaš 150 konjev proti 200 + konjev...u ceni je pa tak več k trikratna razlika...bedna primerjava uglavnem
Tudi mene bi zanimala ta primerjava po zaviti cesti s povprečnim-i SLO voznik(om)-i za volanom - bi pa vseeno stavil na MB - ima serijsko ESP in vso pripadajočo aktivno varnost serijsko, med tem, ko jo FIAT nima. Jasno pa je, da na AC FIAT nima možnosti - ko mu zmanjka moči (končna hitrost) se MB vrti na cca + 3000 vrt/min
Sploh pa ne gre za primerjavo - zgolj za ilustracijo, da s takim FIAT-om še ne kupiš dirkalnika kot si zamišlja oz predstavlja.
LP
KARL ABARTH je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Me zanima primerjava teh dveh avtomobilov, od katerih noben ni športnik btw po eni zaviti cestici..pa primerjaš 150 konjev proti 200 + konjev...u ceni je pa tak več k trikratna razlika...bedna primerjava uglavnem
Tudi mene bi zanimala ta primerjava po zaviti cesti s povprečnim-i SLO voznik(om)-i za volanom - bi pa vseeno stavil na MB - ima serijsko ESP in vso pripadajočo aktivno varnost serijsko, med tem, ko jo FIAT nima. Jasno pa je, da na AC FIAT nima možnosti - ko mu zmanjka moči (končna hitrost) se MB vrti na cca + 3000 vrt/min
Sploh pa ne gre za primerjavo - zgolj za ilustracijo, da s takim FIAT-om še ne kupiš dirkalnika kot si zamišlja oz predstavlja.
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov