Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo So jan 05, 2008 10:42 pm

jst bi tut mogoče kupu športen avto.dejte mi pomagat :roll: pol pa 6 strani brezveznih postov :roll:

matjaž,če bi šel mal v salon pogledat statistiko,kakšne avte majo uporabniki foruma,bi videl da boš težko dobil kak pameten odgovor o teh športnih avtih,o katerih teče debata. :idea:
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
Sonny
Stalni uporabnik

Napisal/-a Sonny So jan 05, 2008 10:58 pm

golfTDI je napisal/-a:
matjaž,če bi šel mal v salon pogledat statistiko,kakšne avte majo uporabniki foruma,bi videl da boš težko dobil kak pameten odgovor o teh športnih avtih,o katerih teče debata. :idea:

No čeprav statistično gledano morda res niso dražji športni avtomobili pogost pojav (se pa tudi najdejo lastniki dražjih) med uporabniki foruma je pa to navsezadnje avtomobilski forum. To pomeni, da ogromno folka tu prebere svega in svašta na temo avtomobilov, kupe testov in opisov ter, če se le da, dobijo kakšen avto za testno vožnjo. Po mojem mnenju je lahko ta forum zelo dober vir informacij. Jaz sem veliko izvedel preko foruma.
Res bi pa lahko poste kot so "S5 jawohl" in podobne par besedne odgovore brez obrazložitve, ki jo avtor išče (ne bi rekel če bi to bila zaj*bantska tema o bejbah ali muzki...), mirno takoj zbrisali, saj je preveč takih odgovorov v različnih temah kar le poslabša nivo komuniciranja in po mojem mnenju tudi odvrne številne resnejše uporabnike.
Morda ga bo težko dobil tudi zato, ker kot so mnogi že ugotovili, tudi sam že malo bluzi. Kako da potem uporabniki ne bodo...
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov