ban je napisal/-a:Golf je enostavno najboljši avto v razredu in eni tega očitno ne morejo prebolet. GO GOLF
sašo5 je napisal/-a:ban je napisal/-a:Golf je enostavno najboljši avto v razredu in eni tega očitno ne morejo prebolet. GO GOLF
...je bil, je in tudi v bližnji in daljni prihodnosti bo - merilo za vse ostale v klasi...
P.S . enih 5-6 nas to na tem forumu ve oz. se tega zaveda, o tisth, ki to negirajo se ne splača debatirah - je pa hecno: enega edinega argumenta proti nisem zasledil, sama natocevanja, še posebej tistih, ki avta niso niti "povohali" ampak nekaj: "rekla-kazala" pa zopet od takih njim podobnih........
sašo5 je napisal/-a:ban je napisal/-a:Golf je enostavno najboljši avto v razredu in eni tega očitno ne morejo prebolet. GO GOLF
...je bil, je in tudi v bližnji in daljni prihodnosti bo - merilo za vse ostale v klasi...
P.S . enih 5-6 nas to na tem forumu ve oz. se tega zaveda, o tisth, ki to negirajo se ne splača debatirah - je pa hecno: enega edinega argumenta proti nisem zasledil, sama natocevanja, še posebej tistih, ki avta niso niti "povohali" ampak nekaj: "rekla-kazala" pa zopet od takih njim podobnih........
Prepričevat prepričane je brezupno dejanje.
Ampak točno tako pač je, žal.Ne mi reč da novejša konkurenca ni sposobna spacati to, kar VW 5 let nazaj.
??Kakšna natolcevanja pa si ti podal, da je najboljši avto v razredu?
No, saj, zadnji nasvet bi bil zelo dobrodošel, sumim da večina od najbolj glasnih nikoli sploh ni sedela v avtu ki ga šimfajo, kaj šele vozila...e pa prec "sovražiš VAG", "nimaš pojma", "pejt raje na testno vožnjo"...
Hja, zame je golf prvi VAG, ki sem ga vozil. Enkrat sem probal vozit kolegovega golfa (sicer štirico) in takoj sem vedel, da bo moj naslednji avto ravno golf in noben drug. Sicer sem vmes še pogledal in testiral druge avte (ker se nisem hotel zajebat), ampak niso imeli šans.Za vsako kritiko se usuje 6 VAG loverjev, ki so vozili izključno VAG vozila
Jasno, ker si je mnoga druga vozila niti ne zaslužijo.Take samohvale pri voznikih drugih vozil ni toliko kot pri vas.
So what...Zato ste mi nekateri tko odvratni.
Prepričevat prepričane je brezupno dejanje.
Dr.M3 je napisal/-a:Torej ti VEŠ da bo tudi Golf10 merilo za vso konkurenco. Ma ti si CAR!![]()
sašo5 je napisal/-a:Dr.M3 je napisal/-a:Torej ti VEŠ da bo tudi Golf10 merilo za vso konkurenco. Ma ti si CAR!![]()
..."car" nisem (bebček si me imenoval)naj ti bo, saj so mi doma govorili, da moram fax končat, pa se "zadovoljujem" samo s VI stopnjo in povprečno službo...)) - to za" merilo" ...uf, živa resnica, Golf jo postavlja že dolgo, pa daj mal prelistaj kakšno revijo, in se strokovno izobražuj(sej ni treba bit posebaj "načitan" da ti kapne oz. se "posvetli" tista resnica o tem(kako smo ga že imenovali? MIT...- poglej; v vseh evropskih državah vodi po prodaji v tej klasi(nižji srednji razred) razen na Hrvaškem je Astra spredaj......
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov