Xenonov pa ni zato, ker bi žarometi predstavljali velik odstotek pri nabavni ceni avtomobila, hkrati bi se zelo malo voznikov odločilo zanj in pa zato ker trenutno nimajo še drugih avtomobilov pri svoji znamki v katere bi ga tudi vgradili ( resda prihajajo ).
V prihodnje pa bodo sigurno kaj skupaj spacali, in jih boš lahko dobil v najboljši opremi, posamično pa ne.
kje pa piše, da so ti na slikah original usnjeni?
za 1000 si jih narediš naknadno in je.. in še kakšne VAG grelce montiras ter primerna stikala najdeš..
Ekola... odgovor iz avtohiše (nalašč sem izbrisal podatke točno za katero prodajalno se gre) na vprašanje v kateri razred naj bi padla Kia ProCee'd 1.4
Spoštovani,
KIA pro_cee'd spada v razred od 60 do 80 kW, kajti kilovati se zaokrožujejo na najbližje celo število.
ZA zimo bi rad kupil jeklena platišča za kio ceed. Sedaj imam alu 16 colska, pa me zanima ali lahko uporabim vijake iz alu tudi za jeklena ali pa moram kupiti nove ?
ZA zimo bi rad kupil jeklena platišča za kio ceed. Sedaj imam alu 16 colska, pa me zanima ali lahko uporabim vijake iz alu tudi za jeklena ali pa moram kupiti nove ?
sm postav novi lastnik kie in po prvih tisoc km sem zadovoljen.. se lahko pojavi kaksna mocna napaka in me preseneti. imam razlicico 1.4 16V.. vsem ki imate kakrsnokoli izkusnjo bi se ze v naprej zahvaliv za odgovor.. lp
hahahah ti po mojem si hotel to kio kupit al kriza care bi ti jst poslal slike kako sem osredu mojo kia pro ceed.. 1.4 . 90ps a zdj pa ima 136 .. a za notranjost dal sem neonke da tolk svetlijo da oci ti bolijo :d ne samo govort neumno kr kia je za vse se sama ima sport formo ( mogoce nisem prov slo napisl al nisem slovenc )