nevermind je napisal/-a:Aja pa tisti, ki si lastite oz. ste vozili... dajte mi še prosim povedat realno porabo (mesto, relacije, AC) pri 1.4 TSI 125 km in 1.8 TSI 160 km?
nevermind je napisal/-a:Aja pa tisti, ki si lastite oz. ste vozili... dajte mi še prosim povedat realno porabo (mesto, relacije, AC) pri 1.4 TSI 125 km in 1.8 TSI 160 km?
CupraR je napisal/-a:Se res opravičujem za off, digitalni prikaz domnevam da se da vidt preko climatronica?? Ali preko navigacije?? Mi lahko kdo sporoči navodila, da vidm če mi rata na španskih jetrih dobit te podatke. Probavam vse živo pa ne pali
CupraR je napisal/-a:Se res opravičujem za off, digitalni prikaz domnevam da se da vidt preko climatronica?? Ali preko navigacije?? Mi lahko kdo sporoči navodila, da vidm če mi rata na španskih jetrih dobit te podatke. Probavam vse živo pa ne pali![]()
Glede avta, lepo da so take pohvale, tut men osebno k nism lih fan običnih VW modelov, mi je z takim motorjem Golf res dobra izbira
Tattoo- je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:Se res opravičujem za off, digitalni prikaz domnevam da se da vidt preko climatronica?? Ali preko navigacije?? Mi lahko kdo sporoči navodila, da vidm če mi rata na španskih jetrih dobit te podatke. Probavam vse živo pa ne pali
Novejši VAG modeli imajo digitalni prikaz hitrosti že kar v samem potovalnem računalniku!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov