robihf je napisal/-a:Šinki, imaš prav. Moja inte je zdej v Budanjah, tko da ja, okolica ajdovščine.
GTI FAN, se čisto strinjam glede umestitve Lancie med novodobnike, samo tle so še čisto druge stvari povezane z Lancio.
Sam izgled je nepopisen. Je edina, ki ima 6 ZAPOREDNIH naslovov svetovnega prvaka, pripada znamki(DELTA), ki ima še po 17 letih ne nastopanja še vedno 1. mesto po osvojitvi števila zmag, ima tako rekoč tapravo medosno razdaljo za gorske tekme(micke pa zauberji so mi mal predolgi), poleg tega, ko se vsedeš v avto osemdesetih, se povrneš še malo v tiste dobre čase itd.....
Kaj pravte?
Martini6 je napisal/-a:Jaz pravim,da je marsikaj res kar pišete in komentirate o deltonah:VENDAR obstaja še veliki ČE.Vsi tisti ki jih imate boste vedeli o čem bom pisal.Dobro vzdrževana(motor)in minimalno dodelano podvozje(zavore in vzmetenje)nudi še danes vožnjo na nož po ovinkih,ki jih zelo malo avtomobilov zmore v tej kategoriji.Nič nimam proti micki,impreci,focusu in ostalim gt avtomobilom,jih imam za vrhunec trenutne tehnologije in odlično alternativo deltoni ,vendar sama predelava motorja pri lanci na cca 300 km brez posebnih posledic za sam motor in porabo goriva stane precej manj kot je cena (nabavna)za zgoraj naštete avtomobile.Ko izpolniš ta pogoj se to razmerje poruši v korist deltone.Če kdo ne verjame naj poskusi.Že poslušanje sikanja motorja med ovinki,brutalnost med vožnjo in meja zdrsa ki je postavljena v nebesa pove to,zakaj je toliko zaželjen avto.Tudi ocena v EVO magazinu potrjuje to o čem pišem.Vsi tisti ki komentirate sam avto ,pa se niste nikoli niti vozili z njo,vam priporočam en dan izleta z deltono(dober voznik je defenziven voznik)pa mi verjemite,da boste spremenili dosedanje negativno mišlenje.Lep dan
TOYOTA je napisal/-a: čeprav kot vemo je vzdrževanje samega avto, sploh če nisi mehanik dokaj drago, zato sem takrat ko sem razmišljal o nakupu po premisleku in mnenjih kvazi poznavalcev odločil za carlos sainz celico, katero imam še sedaj...primerjava med njima bi bila bolj na mestu,
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov