baucek je napisal/-a:Škoda, da nisi kaj takšnega vzel
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2645973&show=1
SIcer je pa Insignia lep avto in upam,da ti bo dobro služil!
Prokarjon je napisal/-a:baucek je napisal/-a:Škoda, da nisi kaj takšnega vzel
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2645973&show=1
SIcer je pa Insignia lep avto in upam,da ti bo dobro služil!
In kaj je pa ta passat tako posebnega... čist druga klasa, a?!
mihaing je napisal/-a:simply je napisal/-a:Dobra izbira. Gume bodo malce dragea z avtomobilom boš zadovoljen.
Srečno
Koliko popusta so ti dali če vzameš na leasing?
Popusta so mi dali cca 3500EUR. Polna cena je okoli 30k.
Ja gume so pri opremi sport 18col, 19 col pa dobim za doplačilo 200EUR. Itak da se jih za tak denar ne bom branil
dejanz75 je napisal/-a:Ne nabiji lepo prosim...sem šel s svojim Leonom iz LJ v Pariz v šusu pa sta bila na kncu poti hrbet in rit čisto "sveža", tako da smo lahko pol še cel veče bluzil. Ko grem pa na službeno pot npr. v Budimpešo ali BG s službenim Espaceom and Meganom me pa po dveh uah začne vse trgat tako da se moram potem valit iz boka na bok...
King1 je napisal/-a:niti slučajno nočem biti nesramen ampak nekateri ste pa že tečni. kaj vas zanima kok bo človek dal za gume ki se mu bojo obrable v dveh sezonah oz. ko bo kupuval zimske. sej verjetno zimske ne bo imal 19 col a ne? pa glede xenona in koliko konjev je vzel itd...
sej človek ni kupil avta za na pisto ampak za udobnejše premagovanje velikih razdalj. če pa danes glede na omejitve in radarske kontrole potrebuješ več kot 130 dieselskih konjev pol vas pa sploh ne razumem.
a ste mogoče kaj zraven avta dal, da ga gnjavite to in ono? človek se je odločil in naj njegova velja, ker mislim, da smo zdaj na točki ki se ji reče: čestitam ob nakupu oz. rezervaciji avtomobila pa naj bo to dacia, vw, bmw ali pa opel insignia!
pa brez zamere samo izrazil sem svoje mnenje.
še enkrat pa čestitke ob nakupu in veliko veliko varnih in "šparovnih" kilometrov z njo.
lp
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Prokarjon je napisal/-a:King1 je napisal/-a:niti slučajno nočem biti nesramen ampak nekateri ste pa že tečni. kaj vas zanima kok bo človek dal za gume ki se mu bojo obrable v dveh sezonah oz. ko bo kupuval zimske. sej verjetno zimske ne bo imal 19 col a ne? pa glede xenona in koliko konjev je vzel itd...
sej človek ni kupil avta za na pisto ampak za udobnejše premagovanje velikih razdalj. če pa danes glede na omejitve in radarske kontrole potrebuješ več kot 130 dieselskih konjev pol vas pa sploh ne razumem.
a ste mogoče kaj zraven avta dal, da ga gnjavite to in ono? človek se je odločil in naj njegova velja, ker mislim, da smo zdaj na točki ki se ji reče: čestitam ob nakupu oz. rezervaciji avtomobila pa naj bo to dacia, vw, bmw ali pa opel insignia!
pa brez zamere samo izrazil sem svoje mnenje.
še enkrat pa čestitke ob nakupu in veliko veliko varnih in "šparovnih" kilometrov z njo.
lp
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zato ker je najprej težil za vsak deciliter razlike nato pa 19 col gume... ne me jebat samo 19 col guma z 245 valarjem še ni bla nikol ekonomična in nikol ne bo bla... razen če so neki novga pogruntal da jst ne vem...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov