ris je napisal/-a:KiNOS je napisal/-a:ris je napisal/-a:Tegale Passata pri Dani avto na Škofljici kdo pozna? Pa prodajalca?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3812087&show=1
Če je to ta passat ko jaz mislim da je.. sem mu menjal kompresor klime novega original..lastnik bivsi pa je bil en možakar iz okolice Trebnjega..servisiran vedno,relacijske voznje in nikoli teran.. pa ne me držat za besedo, podoben passat je.
Ne, ta je bil iz Slovenj Gradca.
Avto mi sicer izgleda v redu, ampak ima sprednjo šipo menjano, letnik 2008, tudi luči izgledajo nekam nove, vijaki pod havbo (pri blatnikih) so bili očitno šraufani... Prodajalec pravi, da je bil verjetno kamen, pa da je pri avtu take starosti običajno, da je bilo kaj barvano. Servisna je samo za zadnje leto, prva servisna pa pride baje v ponedeljek. Računa za velik servis nisem videl. Ne vem, no...
Se pa sprašujem - v primeru, da je bil avto kaj karamboliran - je to razlog, da pozabim nanj?
Nikakor se ne ustrašit..včasih ljudje mislijo da je bilo ne vem kaj če je bil avto kaj barvan,lahko da je bil menjan določen del vozila..bodisi divjad,parking karkoli že..Treba je samo pogledat da ni slučajno manjkala kaka polovica avta..Da je bila šipa menjana..mene osebno ne moti..jaz osebno sem zamenjal že najmanj 50 šip v letošnjem letu..vse od kamenčka..to se dogaja pogosto.
Če se odločiš za nakup,ga pelte nekam na dvigalko..in pregledat podvozje.