LoCo je napisal/-a:A je važn a tiča u mokro nesegreto porineš na suh al moraš mal prštimat prej da pol ne drgne?
A ti je zdej kej več jasn ?

Blinder je napisal/-a:lizard je napisal/-a:Blinder je napisal/-a:tads je napisal/-a:Kot da nastane kašna škoda če se ga parkrat pritisne novega pa neulaufanega.
predstavljaj si sebe da ravno zjutraj ustaneš, še ves zaliman, pa te nekdo pzačne na polno priganjati, in da delaš kot črnc v prvi minuti ko si budn....isto je pri avtomobilu. pa ni to samo enkrat. če tako pravite, potem je tako v proizvodnji, potem pri nakladnju, potem razkladanju, pa še primer potem ta golf...in kupec dobi dobro steran avto.
edit : me matej prehitel
Aha. torej po tvoji logiki se tudi omarica muči, če naprimer daš v njo čevlje brez da bi jo pred tem segrel ?
Avto ni človek. Sam nekateri ste pač omejeni.
Ti pa ne preveč brihten.
Kaj ma omara sploh tu veze? Omara stane nekaj sto evrov če je dobra, in ni potrebno da je segreta za svojo uporabo. Tako neumne in nelogične primerjave nisem slišal že, v bistvu nikoli.
Ki avto in jutranji tek imajo veliko vezeVidva verjetno avto tudi počasi ohlajata, pa ob 15. uri ga ugasnete, da ima siesto pomeridiano.
Ker avto in človek delujeta na isti način seveda tudi avtu se lahko zgodi, da če se nerodno zavrti kolo si zvije gleženj. yeah
Blinder je napisal/-a:Jaz nisem reku da hladno gonjenje motorja ne škodi. Jaz sem samo reku da se noben motor ni zato poškodoval. Berete površno. Če se parkrat nažge hladnega ne bo zato motor eksplodiral, ribnil ali začel žret olje. Isto kot tič ti ne bo odpadel če ga boš parkrat porinil na suho. Pač budale ki ne znajo brat.
Blinder je napisal/-a:Jaz nisem reku da hladno gonjenje motorja ne škodi. Jaz sem samo reku da se noben motor ni zato poškodoval. Berete površno. Če se parkrat nažge hladnega ne bo zato motor eksplodiral, ribnil ali začel žret olje. Isto kot tič ti ne bo odpadel če ga boš parkrat porinil na suho. Pač budale ki ne znajo brat.
Jaz nisem reku da hladno gonjenje motorja ne škodi. Jaz sem samo reku da se noben motor ni zato poškodoval. Berete površno. Če se parkrat nažge hladnega ne bo zato motor eksplodiral, ribnil ali začel žret olje. Isto kot tič ti ne bo odpadel če ga boš parkrat porinil na suho. Pač budale ki ne znajo brat.
Matey_ je napisal/-a:Blinder je napisal/-a:Jaz nisem reku da hladno gonjenje motorja ne škodi. Jaz sem samo reku da se noben motor ni zato poškodoval. Berete površno. Če se parkrat nažge hladnega ne bo zato motor eksplodiral, ribnil ali začel žret olje. Isto kot tič ti ne bo odpadel če ga boš parkrat porinil na suho. Pač budale ki ne znajo brat.
Čak kdo je že motor primerjal z omarico za čevlje, ki jo je treba ogret ??
A si je treba popestrit, a?207sport je napisal/-a:z mojih iskošen iz revoza... smo tud mi tiste cliote pa twingote teral...posebej po zimi k je bil še tok večji užitek. in si prov čakov če je bil kak clio 1.4 16v al pa twingo RS. pač tisto kar opravljaš si je treba mal popestrit:P pa čeprov ne na najlepši način
Ne, budale so (ste?) tisti, ki vam ni jasno, da normalen in spodobno vzgojen človek pazljivo dela s tujo lastnino.Blinder je napisal/-a:Drugače vsi ki se neki bunite tle se mi zdite take budaleKot da nastane kašna škoda če se ga parkrat pritisne novega pa neulaufanega.
Ja tega pač ne vemo. Domnevamo (upravičeno) da se ponavadi tako ne dela. Saj celo to ne bi ravno verjel, da je pri nas tako pogosto, pa ljudje to kar sami tule na forumu priznavajo.vepar je napisal/-a:jebat ga.. tko se dela. tud drugje po "razviti" EU se isto dela.
Ej, takole pa ne moreš špekulirat. Če ti v svoji službi nisi 100%, še ne pomeni da pa kdo drug ni._furby_ je napisal/-a: pri vsakemu od vas bi lahko iskali minuse v sluzbi (in bi jih nasli 100%). l
Patrik_A3 je napisal/-a:207sport je napisal/-a:z mojih iskošen iz revoza... smo tud mi tiste cliote pa twingote teral...posebej po zimi k je bil še tok večji užitek. in si prov čakov če je bil kak clio 1.4 16v al pa twingo RS. pač tisto kar opravljaš si je treba mal popestrit:P pa čeprov ne na najlepši način
prokleti gnoj. take kot si ti, bi mogli takoj vrečt iz službe in brez socialne pomoči in brez vsakega €. da bi ti bla kazen, da uničuješ tujo lastnino.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov