lancia hf je napisal/-a:CupraR je napisal/-a: poraba zmerna za konje (11-12l),
Če bo avtomobil od križišča do križišča je lahko spredaj tudi 2 ali celo 3
maniaxxx je napisal/-a:Če ne bi delal toliko kilometrov kot jih bi en izmed teh treh ( ibiza polo škoda ) bil v moji lasti.
IcEm4n je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Če ne bi delal toliko kilometrov kot jih bi en izmed teh treh ( ibiza polo škoda ) bil v moji lasti.
sej TSI je pa ja le šparoven, sej to že veš![]()
maniaxxx je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Če ne bi delal toliko kilometrov kot jih bi en izmed teh treh ( ibiza polo škoda ) bil v moji lasti.
ja vem ja, zato pa ga ne bi imel za tok kilometrov![]()
peroRS je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Če ne bi delal toliko kilometrov kot jih bi en izmed teh treh ( ibiza polo škoda ) bil v moji lasti.
ja vem ja, zato pa ga ne bi imel za tok kilometrov![]()
Kaj pa je tebi futrat teh 5.1l/100km dinamične vožnje![]()
hehe![]()
Sam a verjameš, da to pije povprečno 7 pri normalni vožnji (to vključuje tudi avtocesto 130-140kmh). Če dodaš še relacije (5-6, DSG naredi svoje => slabih 70kmh, pa je že 7. prestava) in malo mestne vožnje ter občasnih izpadov izpadov (10-11), se zna skupna povprečna poraba ustaviti med 7-8l/100km. Tudi s tvojo vožnjo
Kar sploh ni slabo z 180KM
![]()
off-topic:
Mene osebno bolj kot poraba odbija drago zavarovanje zaradi kilovatov![]()
To pa zato, ker imamo pri nas tak dober sistem izpred 30 let, ko je bil avto s 150 konji že velik luksuz.
Kje je logika, da ima ena Fabia s 132kW, ki stane 18.000€ 200€ dražje zavarovanje (polni kasko) kot en Superb z nekaj dodatne opreme s 125kW, ki stane po ceniku 36.000€.![]()
Te kilovatne razrede bi morali drugače razporediti oz. dvigniti najvišji razred na enih 300kW. Tudi ti "novi" razredi, ki jih ima Triglav so ene velike buče. Še vedno je največji preskok pri 130kW, medtem ko je navzgor morda nekaj 10€ razlike pri končni ceni.
_furby_ je napisal/-a:cuj Igor, ena Corsa GSi se prodaja (110kw in je resen problem)
maniaxxx je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:cuj Igor, ena Corsa GSi se prodaja (110kw in je resen problem)
Una k je bla razbita a ne....mi je že Pero link poslal
_furby_ je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:cuj Igor, ena Corsa GSi se prodaja (110kw in je resen problem)
Una k je bla razbita a ne....mi je že Pero link poslal
vidis ki ves
_furby_ je napisal/-a: Corsa GSi se prodaja (110kw in je resen problem)
King1 je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a: Corsa GSi se prodaja (110kw in je resen problem)
Ma pravi, da je njemu zdej dovolj tam okoli 66 do 85 kw. Ne vozi več hitro.![]()
![]()
![]()
lp
p.s. emšo ga jeb.....![]()
maniaxxx je napisal/-a:King1 je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a: Corsa GSi se prodaja (110kw in je resen problem)
Ma pravi, da je njemu zdej dovolj tam okoli 66 do 85 kw. Ne vozi več hitro.![]()
![]()
![]()
lp
p.s. emšo ga jeb.....![]()
Pejt nekam![]()
Že šibam......![]()
Pa 66 kw mi res ni dost, to je za vw
thunderbolt je napisal/-a:Za tak način vožnje je za moj okus dsg preveč riskantna zadeva.
thunderbolt je napisal/-a:Za tak način vožnje je za moj okus dsg preveč riskantna zadeva.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov