nalcoq4 je napisal/-a:Kje si slišal,da imajo 175 več problemov od 150km?Oba veljata za izredno zanesljiva.Drugače pa probaj voziti 175 konjsko pol se pa vsedi v 150 konsko... je razlika kot noč in dan
Blinder je napisal/-a:Koliko pa gre pol tista 2.4 200 konjev?ampak tale je verjetno bila vgrajena šele v 159
nalcoq4 je napisal/-a:Ne predstavljam si čipano 20v pol leti ko snet kladu;)
Blinder je napisal/-a:Koliko pa gre pol tista 2.4 200 konjev?ampak tale je verjetno bila vgrajena šele v 159
alanq4 je napisal/-a:Podpiram nakup 2.4 150KM! Pa ne boj se kilometrov, moja ma 265.000 pa je motor top!
Sej veš že iz alfa foruma zakaj, pa s kom se potem zmenit za mal ojačitve![]()
20V ima več problemov kot 10V. In 10V 150KM gre na slabih 200KM po remapu, 20V 175KM pa gre na cca 210. Ni take razlike.
Moja 166 je ravno en dan pokazala novemu 204KM mercedesu c kako gre. Še sam nisem verjel da mi ni ušel in sem od 180 gor celo malo pridobival. Seveda imam remap od "the majstra" iz AF...
Pa zvok 5 cilinderca je že pri mrzlem dosti bolj uglajen, ko pa je ogret in na obratih pa se sliši že malo kot stari turbo audiji hehehe
NejcZ je napisal/-a:Ti jaz prodam Stilota če še kupuješ. Isto s* drugo pakovanje
Vse ma kar iščeš samo Alfa ni
gecco je napisal/-a:NejcZ je napisal/-a:Ti jaz prodam Stilota če še kupuješ. Isto s* drugo pakovanje
Vse ma kar iščeš samo Alfa ni
Čista resnica kar se tiče poddimenzioniranega podvozja(pokanje.press)
Drugače pa ni primerjave med kvaliteto plastik v enem ali drugem avtu
marko01 je napisal/-a:Vijaki izpušnega kolektorja so problem tudi na 150 konjski ko je čipana. Tako da to ni neki razlog zakaj kupit 150 konjsko.
Sam sem imel AR 156 2.4 jtd 150 konjev čipano......avto je res šel nenormalno.
alanq4 je napisal/-a:6 prestav ma tudi 150KM, pa razlika v ceni ni zanemarljiva.
nalcoq4 je napisal/-a:alanq4 je napisal/-a:6 prestav ma tudi 150KM, pa razlika v ceni ni zanemarljiva.
156 ima 5 stopenjski menjalnik pri 2.4 10V.
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov