peroRS je napisal/-a:nooblette je napisal/-a:Sam morem pa rečt, da cene bencina imamo pa fenomenalne![]()
Kdaj si tankal nazadnje, 10 let nazaj?
Očitno ja.

lp
peroRS je napisal/-a:nooblette je napisal/-a:Sam morem pa rečt, da cene bencina imamo pa fenomenalne![]()
Kdaj si tankal nazadnje, 10 let nazaj?
nooblette je napisal/-a:Zdej mogoče bolj spremljam cene ker sem v fazi nakupa avtomobila
nooblette je napisal/-a:Do sedaj sem vozil 18 let starega japonca in morem rečt niti enega problema.
Ivan36 je napisal/-a:Pri nakupu igra par % tudi vonj v vozilu niso vsi priejtni npr VAG ima nek smotan vonj bolj je normaln pri Korejcih in Japoncih, Renault je tud vonj po plastiki![]()
peroRS je napisal/-a:Ivan36 je napisal/-a:Pri nakupu igra par % tudi vonj v vozilu niso vsi priejtni npr VAG ima nek smotan vonj bolj je normaln pri Korejcih in Japoncih, Renault je tud vonj po plastiki![]()
![]()
Ivan36 je napisal/-a:Potem ergonomija , če maš kratke noge pa dolge roke morš izbrat tak model, ki ima kratek sedalni del prednjih sedežev![]()
Ivan36 je napisal/-a:Pri nakupu igra par % tudi vonj v vozilu niso vsi priejtni npr VAG ima nek smotan vonj
nooblette je napisal/-a:@ivan36, brez besed sem. Jaz tumbam več ali manj o zanesljivosti, ti pa pišeš o vonju v avtu![]()
![]()
@MBtouran, ti bo moja starost pomagala, da boš dal kakšen pameten nasvet?
V glavnem imate v sosednji temi odgovor ,da naj bi bili pa subaruji neuničljivi stroji. Torej zakaj ni noben nič omenil te znamke tukaj?
ps: Drugače pa o tehle TSI motorjih ne preberem nič dobrega, kaj vi mislite?
maniaxxx je napisal/-a:nooblette je napisal/-a:@ivan36, brez besed sem. Jaz tumbam več ali manj o zanesljivosti, ti pa pišeš o vonju v avtu![]()
![]()
@MBtouran, ti bo moja starost pomagala, da boš dal kakšen pameten nasvet?
V glavnem imate v sosednji temi odgovor ,da naj bi bili pa subaruji neuničljivi stroji. Torej zakaj ni noben nič omenil te znamke tukaj?
ps: Drugače pa o tehle TSI motorjih ne preberem nič dobrega, kaj vi mislite?
Subaruja ti ni nihče omenil, ker ga za 10-15 jurjev ne dobiš, vsaj novega ne.
TSI ne komentiram, vsekakor pa ne velja za zanesljivega
maniaxxx je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/results.asp?znamka=573&model=&tip=katerikoli%20tip&znamka2=&model2=&tip2=katerikoli%20tip&znamka3=&model3=&tip3=katerikoli%20tip&cenaMin=0&cenaMax=999999&letnikMin=0&letnikMax=2090&bencin=0&zavore=&pogon=&klima=&servo=&lastnik=&servis=&automatic=0&starost2=999&star1=1&star2=1&star3=&star4=&star5=&karambolirano=0&oblika11=1&oblika12=1&oblika13=1&oblika14=1&oblika15=1&oblika16=1&oblika17=1&ccmMin=&ccmMax=&mocMin=&mocMax=&kmMin=0&kmMax=999999&kwMin=0&kwMax=999&lokacija=0&izpis=1&brezcene=0&sirina=&lezisc=&presek=&premer=&vozilo=&plin=&prodajalec=2&estekla=&leder=&navi=&alufelge=&sibedah=&gretje=&tempomat=¢ralno=&vlecna=&aklima=&SLOavto=&xenonke=&espsistem=&garage=&airbag=&najem=0&hibrid=&garancija=0&barva=&broker=&checkall=1&showguarantee=&weltauto=&levjapriloznost=0&G2=&toygar=&citroenselect=0&sedezev=0&petzvezdic=0&topp=0&EKO=0&door=0&MEN=0&zaloga=10&presort=2&tipsort=ASC&stran=
Malo več kot malo bi rabil dodati za novega subaruja...
nooblette je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/results.asp?znamka=573&model=&tip=katerikoli%20tip&znamka2=&model2=&tip2=katerikoli%20tip&znamka3=&model3=&tip3=katerikoli%20tip&cenaMin=0&cenaMax=999999&letnikMin=0&letnikMax=2090&bencin=0&zavore=&pogon=&klima=&servo=&lastnik=&servis=&automatic=0&starost2=999&star1=1&star2=1&star3=&star4=&star5=&karambolirano=0&oblika11=1&oblika12=1&oblika13=1&oblika14=1&oblika15=1&oblika16=1&oblika17=1&ccmMin=&ccmMax=&mocMin=&mocMax=&kmMin=0&kmMax=999999&kwMin=0&kwMax=999&lokacija=0&izpis=1&brezcene=0&sirina=&lezisc=&presek=&premer=&vozilo=&plin=&prodajalec=2&estekla=&leder=&navi=&alufelge=&sibedah=&gretje=&tempomat=¢ralno=&vlecna=&aklima=&SLOavto=&xenonke=&espsistem=&garage=&airbag=&najem=0&hibrid=&garancija=0&barva=&broker=&checkall=1&showguarantee=&weltauto=&levjapriloznost=0&G2=&toygar=&citroenselect=0&sedezev=0&petzvezdic=0&topp=0&EKO=0&door=0&MEN=0&zaloga=10&presort=2&tipsort=ASC&stran=
Malo več kot malo bi rabil dodati za novega subaruja...
A kakšne limozine recimo pa subaru nima?
PS.: če je res to to, ni vrag da se ne stegnem
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost