nevermind je napisal/-a:Na letališki vsi vrtijo kilometre nazaj.
Mi je pa čudno s to firmo? Da niso spremenili ime?
ja šel sem gledat stilota karavan- pridem tam-ogledam si avto-ki je okrog in okrog popraskan - vsako steklo je skorajda druga letnica-na zadnjih sedežih je ogorek ožgal sedež....in 87.000km - !!!!!!!!!
oglaševal je na avtonetu 5999eur Z 1LETNO GARANCIJO - in v živo mi pove 6300 - z 1 letno garancijo - potem ko je preveril da je res na netu 5999 je kao pristal da mi ga za to ceno proda-nič manj.
Velika težava je tudi v temu da nimajo nobenih preiskušenj-kot avtohiša ...da bi lahko šel probat avto - ponudil mi je nek del ceste cca 500m - !! Ni sploh mogoče probati in niti pregledati avtomobila - da bi ga npr. zapeljal do kakega dvigala in preveril podvozje....itd--- kako si oni to predstavljajo da bo prišel kupec-se zapeljal 500 m in jih plačal 6000eur - !!!!!!!!!!
Opcija je tudi taka da si kot resen kupec pri njih SAM PLAČAŠ PREIZKUŠNJO IN ČE KASNEJE AVTO KUPIŠ TI JO POVRNEJO-----SRAMOTAAAA NA POLNO
Stanje avtohiš v slovenijo je katastrofalno - !!!!!!!! nobenih kontrol nimajo-inšpekcij.... 1letna garancija je pravljica za otroke ker ko se ti kaj zgodi si lahko rit obrišeš z njihovo garancijo ki jo ponujajo zgolj da ZAVEDEJO KUPCE.