Tantadruj030 je napisal/-a:hehe sam 54 .000 km? ta se je 1 leto naprej vozu pa 3 nazaj hehe![]()
nevermind je napisal/-a:Tantadruj030 je napisal/-a:hehe sam 54 .000 km? ta se je 1 leto naprej vozu pa 3 nazaj hehe![]()
Moj jih ima 62000 km in je isti letnik. Znana zgodovina in lastnik od pvega dne.
Sem se potem tudi jaz vozil eno leto naprej in tri nazaj?
nevermind je napisal/-a:Tantadruj030 je napisal/-a:hehe sam 54 .000 km? ta se je 1 leto naprej vozu pa 3 nazaj hehe![]()
Moj jih ima 62000 km in je isti letnik. Znana zgodovina in lastnik od pvega dne.
tristan01 je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:Tantadruj030 je napisal/-a:hehe sam 54 .000 km? ta se je 1 leto naprej vozu pa 3 nazaj hehe![]()
Dajmo začet malo ločevat med vozili. Avto pri šverkotu, brez porekla in servisne knjige in s servisnimi li
stiči od Honda servisa, po vsej verjetnosti uvožen in še bi lahko naštevali, na drugi strani pa avto od prvega lastnika.... - še dobro da govorimo o isti znamki in tipu avtomobila, sicer nebi imeli kaj primerjati.
Ob upoštevanju velike verjetnosti, da je omenjen primerek uvožen in dejstvu da v tujini letno narediti 50.000km ni nič posebnega je zaključek dokaj jasen.
Da boš povsem prepričan, pa si pojdi avto še ogledat in nato poročaj...
Lp Tristan01
Tantadruj030 je napisal/-a:Skratka, ko kupujem avto v tujini ga praktično kupujem prek neta/telefona, ampak me je manj strah da bi me kdo nategnil, kot ko grem avto osebno gledat v Sloveniji.
Tako sem tudi jst naredil in ga šel sam iskat..ga prodajam zdaj na netu pa noben nit ne kliče..resda ima 155 tisoč ampak so realni..in avto tak k mora bit..sem šel pa puntote gledat pr nas v Slo..pa niti en ceu.. - folk nima pojma o vožnji..
Smo pa skrenili s teme opažam tako da...
Tantadruj030 je napisal/-a:Vsak avto ima kupca!
Slicker je napisal/-a:lol, enkrat kupuješ Z3, zdaj pa že tole?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 26 gostov