Ta ni menda slovenski če ni zastave...mah najbolš da kupiš novega

Tantadruj030 je napisal/-a:Ta ni menda slovenski če ni zastave...mah najbolš da kupiš novega
šMinka je napisal/-a:Mi lahko prodajalec kako dokaže da je res 1.lastnik? Furby kako to preverim?
vuko87 je napisal/-a:šMinka si poklicala kej za tistega Megana CC-ja, za katerega sem ti posredoval tel številko ?
LP
_furby_ je napisal/-a:Tantadruj030 je napisal/-a:Ta ni menda slovenski če ni zastave...mah najbolš da kupiš novega
ne mores tko hitro sklepat, da ni slovenski![]()
sicer pa pise da je prvi lastnik in lahko zelo hitro preveris od kje avto prihaja
šMinka je napisal/-a:Mi lahko prodajalec kako dokaže da je res 1.lastnik? Furby kako to preverim?
Ja novi je 24.000€, jaz pa študentka brez redne službe.
nevermind je napisal/-a:Svetujem, da ne kupuješ 1.3 dizla, ker je poraz.
Raje 1.2 ali 1.4 bencinarja.
speedfreak je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:Svetujem, da ne kupuješ 1.3 dizla, ker je poraz.
Raje 1.2 ali 1.4 bencinarja.
Zakja je pa ta motorček poraz?
nevermind je napisal/-a:Ima kolega tak motor v GP in sem se večkrat vozil z njim. Kaj prehitet s tem avtom je že ta prav podvig. Pije pa malo ja, 5 litrov njemu kuri. Od očeta 120 konjski 2.0 dizel pa pije 6
dask je napisal/-a:Saj tudi sedeži zgledajo precej zmatrani za 55.000 km. Sicer namazani in osveženi, vendar je kar nekaj globokih gub.
nevermind je napisal/-a:Ima kolega tak motor v GP in sem se večkrat vozil z njim. Kaj prehitet s tem avtom je že ta prav podvig. Pije pa malo ja, 5 litrov njemu kuri. Od očeta 120 konjski 2.0 dizel pa pije 6
Courage™ je napisal/-a:dask je napisal/-a:Saj tudi sedeži zgledajo precej zmatrani za 55.000 km. Sicer namazani in osveženi, vendar je kar nekaj globokih gub.
To glih ni neko merilo... Sami mamo v XKR prevozenih 30000 kilometrov, pa je leder na zicih taki kot da bi jih meli vsaj se 300.000 vec.
Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot], tomzzi in 10 gostov