.:BoMbAsTiC:. je napisal/-a:Men se zdi ta audi s tujine...
Ker odzadi piše nekam čudno...Booo!!
dejan84 je napisal/-a:205/50/13????? Hec verjetno, ker tole ne zgleda tolko široko, niti ne vem, na kako 13" feltno bi lahko spravu tole gumicoRazn kakih dojčstyle feltn pomojem ne obstajajo 13" širše od 6"
Omelo je napisal/-a:Tale twingo, oz. te gume ke so gor niso nikol in nikdar 205!! Mel sem sam 185, pa dobr vem kakšne probleme sem mel z drajsanjem gume (na notranji ali zunanji strani blatnika). Tle pa je, glede na slike sodeč guma tolk notr umaknjena, da bi reku max. 185 če ne že 175.
Da še jst en avtoček dam gor, ki tut (nekako) sodi v to temo. Mojga Cliota.
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=655898
Omelo je napisal/-a:Tale twingo, oz. te gume ke so gor niso nikol in nikdar 205!! Mel sem sam 185, pa dobr vem kakšne probleme sem mel z drajsanjem gume (na notranji ali zunanji strani blatnika). Tle pa je, glede na slike sodeč guma tolk notr umaknjena, da bi reku max. 185 če ne že 175.
Da še jst en avtoček dam gor, ki tut (nekako) sodi v to temo. Mojga Cliota.
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=655898
momo je napisal/-a:Tomo kar si napisu za GolfaIV je tk zlo res v živoje res hud js ga tut poznam pa vem kak ta dečko zrihta vsak avto bi lohk meu firmo doma res je mojstr za avte še posebi Honde...
momo je napisal/-a:Tomo kar si napisu za GolfaIV je tk zlo res v živoje res hud js ga tut poznam pa vem kak ta dečko zrihta vsak avto bi lohk meu firmo doma res je mojstr za avte še posebi Honde...
Tomo je napisal/-a:
tale IV je od enga znanca (živi blizu mene)
Avto v živo zgleda noro lep, vendar je pretiraval z ceno, vsaj kolikor sem jaz slišal, res pa je da je vložil zelo veliko denarja (Rieger kit, 18"...)
Tomo je napisal/-a:momo je napisal/-a:Tomo kar si napisu za GolfaIV je tk zlo res v živoje res hud js ga tut poznam pa vem kak ta dečko zrihta vsak avto bi lohk meu firmo doma res je mojstr za avte še posebi Honde...
ja včas je res mel honde, vendar se je le spametoval in vsi v družini vozjo zdaj nemcaJe pa iz okolice Šmartnega ob Paki (tako kot jaz)
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 11 gostov