Objavljeno: sob dec 16, 2006 4:08 pm Pošlji temo:
--------------------------------------------------------------------------------
Zadnjič sem vozil Eclipsa ,res ,da letnik 92 ,ampak avto ima 2.0 motor in 150 km ,če se ne motim. Po pravici povedano gre res bolje kot pa moja alfa 1.6 box ,saj ma tudi skoraj 50 km več, pa je fajn filing ,ko lepi na sedež , pa res ,da je "športen" avto ,pa nizko sediž itd...V bistvu ima ker nekaj lastnosti športnika. BOm rekel ,za ta letnik super avtek, mi j evšeč! Ampak odkrito povedano, ko sem se nazaj v moj avto vsedel ,sem imel kr nasmešek na ustih,kr nekaj več je , ne znam povedat ,vseeno je nekaj na alfah. Tak ,da tisto popolnoma drži ,da ko imaš enkrat alfo je naslednji avto spet alfa! Seveda so izjeme, ampak v večini primerov je tak!Tak ,da nekaj majo alfice takega privlačnega .
P.s Ja malo sem zašel iz teme ,amapak itak nisem edini LP

. Pa me je tam pred Dekani dohitek en takle Eclipse, pa še turbo mu je pisalo zadaj.

Seveda me je tam kjer se ne sme prehitevati prehitel.

No pa sva prišla na tisti del avtoceste, ki je takrat vodil proti Kopru. Možakar ga je pritisnil

jaz pa tudi mojo 33.

Do Kopra sva drvela z hitrostjo 210 km ( pa ne misliti da sem vozil tik za ritjo in izkoriščal zavetrje). To je to. Niso važni konji. Važna je volja.
Pa še o prodaji Alf. Če bi zmogel rade volje popravim statistiko +1.