Sm bla tam, pa sploh ni treba bit nek strokovnjak, da opaziš, da so tisti avtomobili mal čudni...Zois je napisal/-a:JANI avto šentjur- prodaja popravljene avtomobile ampak zelo površno slabo nekvalitetno popravljeno.Odsvetujem

petk0 je napisal/-a:Ima kdo izkušnje z B&G Avtomobili Šentjur?
Jaz sem pri njih kupil avto in je trenutno stanje katastrofalno. Ne bomo poročal dokler ne dobim odgovora oz. rešitve (da ne bom kaj prehitro rekel).
petk0 je napisal/-a:Ima kdo izkušnje z B&G Avtomobili Šentjur?
Jaz sem pri njih kupil avto in je trenutno stanje katastrofalno. Ne bomo poročal dokler ne dobim odgovora oz. rešitve (da ne bom kaj prehitro rekel).
DIrk je napisal/-a:Strokovnjak je napisal/-a:Da prodajajo avte, ki so bili totalka potolčeni, ni nič novega.![]()
Mi pa ni jasno, kako lahko tega pred nakupom ne opaziš, še posebej če je delo površno narejeno? Kaj kupujete avte ponoči, v gosti megli, dežju, ali namesto izkušenega mehanika, na ogled vzamete staro mamo? Že če bi kupili samo merilec debeline laka, ki stane zanemarljivih 100€ in ti ga pošljejo po pošti, bi se zanesljivo izognili takim razbitinam, ki imajo na sebi eno karjolo kita.
Vendar se da "nategniti" tudi merilec laka, ker če so novi deli in dobro pobarvani je razlika zelo majhna. Je res, da če je slabo popravljeno da se hitro vidi, vendar pa se da popraviti tudi tako, da ne boš nikoli opazu
janezZ je napisal/-a:Zdravo.
Mene pa zanima če kdo ve kaj o AVTO PARTNER D.O.O., namreč videl sem lep avto tam, me pa zanimajo vaše izkušnje z njimi če jih kdo ima oz. pozna.
Lep pozdrav in Hvala
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov