xxl je napisal/-a:...če je verjeti testom,sploh ni velike razlike v porabi med njimi,bencinar je vendar 1500-1800 evrov cenejši (1,6B LX fresh-1,6D LX city115KM)
sandek je napisal/-a:se opravičujem da pišem v to temo ali ve kdo kdaj pa pride novi soul k nam ker v nemčiji je 5 februarja predstavitev
cliopower je napisal/-a:sandek je napisal/-a:se opravičujem da pišem v to temo ali ve kdo kdaj pa pride novi soul k nam ker v nemčiji je 5 februarja predstavitev
13 februar je prihod ladije v koper tako da nekje po 20 februarju bomo imeli uradno predstavitev. Cene uradne so že znane in pa paketi opreme.
Kljukec samo pro_ceed pri opremi lx fresh 1.4 se od jutri oz. danes podraži za 200€ ostale cene ostajajo ne spremenjene. Čakati, da bodo cene šle dol nevem bi rekel, da je brez smiselno.
MatejW je napisal/-a:MateSLO je napisal/-a:Prosil bi odgovor od lastnikov: kako je s preglednostjo avta? Sem danes mimo njega sel in zadnja sipa je res mala ...ops:
Ma se navadis hitro, je pa res da je c stebricek zelo sirok,... pac rabis kaki tedn da se navadis =)
MateSLO je napisal/-a:Prosil bi odgovor od lastnikov: kako je s preglednostjo avta? Sem danes mimo njega sel in zadnja sipa je res mala ...ops:
himi je napisal/-a:Zjutraj sem že enkrat objavil ta post, pa je bil nekam premaknjen (oz izbrisan).
No, ker se tudi nekako tiče cee'da, ga bom postal tukaj.
Vsi, ki še vedno dvomite v kvaliteto Kie cee'd, tukaj je članek, ki bi vas moral prepričati, da so to vrhunsk izdelani avtomobili, ki se po kvaliteti lahko kosajo prav z vsakim tekmecem v razredu, oz jih tudi prekašajo!
http://www.kia-world.net/index.php/2009 ... ty-survey/
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov