mihaing je napisal/-a:No pa razčistimo še nekaj:
- temo sem odprl zato, da sprejmem in preučim vaše predloge
-
Človek ne ve kaj hoče???????? Ja če bi vedel kaj hočem nebi odpiral teme. Kaj vam še ni jasno. Tema se odpira zato da se razvija kontruktivna debata in z njo rešitve ter predlogi.
- me zanima kako bi se vi ravnali če bi bili pod tako situacijo. Lahko pametujete v tri krasne dokler vi ne zapravljate takšne vsote.
- ja gume so potrošni material in če sem hotel 19col, pač bodo 19. Če sem pripravljen za avto dati 27k+EUR, bom imal tudi za gume in registracijo!!!
Še kaj razčistimo preden se začne tema smetiti v tri dni!!!!!!!!!!!

Temo si odprl, to pa v istem hipu pomeni, da moraš pričakovat mnenja, ki ti niso/ne bodo niti najmanj všeč. Taka pač je "cena" demokracije.
Vsekakor imaš še vedno opcijo - " Prosim, za zaklep teme !"
Mene čudi, kako si pred kratkim (EXEO) govoril in kritiziral, kot največji poznavalec razreda, sedaj ko se spremeniš v kupca pa deluješ kot začetnik.
Všeč ti je recimo "plavanje" - če obožuješ "plavanje" ne izbereš nič drugega kot C5, v tem vozilu dobi ta beseda pravi pomen in konkurence na tem področju praktično nima.
In če ceniš to lastnost, se od CITROEN-a ne boš zlahka ločil, pa čeprav ti je (mogoče) znamka prej "smrdela". Vzdrževanje/garancija, ki ti pri tem avtu "ne diši" : meni osebno to ne bi predstavljalo ovire - če izpustim dejstvo, da imam osebno nekaj VIP (veze in poznanstva), ima avto kar preizkušene komponente, tudi tradicija znamke pri nas pomeni, da imaš na voljo veliko mehanikov/strokovnjakov - pooblaščenih ali nepooblaščenih (vendar nič manj kakovostnih/zanesljivih, predvsem pa cenejših) nekaj pomeni.
Vem, da kupca navduši "7 let garancije na ... " - treba pa je prebrati tudi t.i. drobni tisk, ki med drugim načeloma pomeni dražje vzdrževanje. Kot"garancijo" lahko razumeš tudi množičnost/razširjenost znamke, komponente, ki so generacije/dalj časa v uporabi in so preizkušene v mnogih vozilih ali pa primerkih.
To je pa tista druga plat medalje - hočem/zahtevam garancijo.
Vsekakor pa - srečno vožnjo !
LP