HaMzO je napisal/-a:tema je napisal/-a:Živjo!
" Če ga zataknete v D, se bodo vrtljaji redko povzpeli čez 2.000, veliko časa pa so komaj nad 1.000, kjer motor protestira z neprijetnim tresenjem in nizkofrekvenčnim bobnenjem. "
al lohk to mal bolj razložiš, nimam pojma kva ši mislu s tem![]()
effenberg1111 je napisal/-a:Prejšni teden sem naročil Golf VI Sidharta 1.8 TSI z dodatno opremo: akustični parkirni sistem, paker opreme Komfort, radio RCD 510, športni paker Vancouver, večfunkcijski volan in kovinska barva. Cena: 21.670€
Nisem vedel kaj naj pričakujem, saj sem do sedaj vozil Hyundai-ja (brez težav). Tudi nisem vedel, če sem se dobro odločil. Ampak sedaj, ko sem prebral celotno temo, vem, da sem se dobro odločil. Dnevi čakanja bodo težki...
Razmišljal sem o "computer tuning-u" (upam, da sem dobro napisal). Za ceno 300-500€ pridobim se 40KM. Ampak dokler je garancija se mi zdi nesmiselno. Ali se motim?
Hvala vsem za informacije in nasvete.
LP
tema je napisal/-a:effenberg1111 je napisal/-a:Prejšni teden sem naročil Golf VI Sidharta 1.8 TSI z dodatno opremo: akustični parkirni sistem, paker opreme Komfort, radio RCD 510, športni paker Vancouver, večfunkcijski volan in kovinska barva. Cena: 21.670€
Nisem vedel kaj naj pričakujem, saj sem do sedaj vozil Hyundai-ja (brez težav). Tudi nisem vedel, če sem se dobro odločil. Ampak sedaj, ko sem prebral celotno temo, vem, da sem se dobro odločil. Dnevi čakanja bodo težki...
Razmišljal sem o "computer tuning-u" (upam, da sem dobro napisal). Za ceno 300-500€ pridobim se 40KM. Ampak dokler je garancija se mi zdi nesmiselno. Ali se motim?
Hvala vsem za informacije in nasvete.
LP
A bo imel ta tvoj golf DSG menjalnik ???
mesaboogie je napisal/-a:Prodajalec mi je rekel, da je čakalna doba kar 3 mesece... Ima kdo drugačno informacijo, saj je doba treh mesecev kar dolga...
Gatsu je napisal/-a:Je pa kr dolgo trajalo da so dobil teh 100 naročil.
Tattoo- je napisal/-a:Gatsu je napisal/-a:Je pa kr dolgo trajalo da so dobil teh 100 naročil.
Jaz bi pa rekel, da je ravno obratno! Naročenih je bilo cca. 150 vozil in akcija se je zaključila v samo treh mesecih, kar je izredno hitro...še posebej, če pogledaš da gre za zelo specifične avtomobile (najvišji paket opreme + močan bencinar + relativno visoka cena za Golfov razred) in hkrati ni bilo nobenega posebnega oglaševanja!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost