vlkapika je napisal/-a:Ta je sicer kar nad mojo ceno... pa nima abs... ampak, mogoče...
emn... mah, vseeno me zanima mnenje:)![]()
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3165126&show=1
hvala
Pohvali brata, ker ima okus :Pvlkapika je napisal/-a:Če pa so konzerve tak praktične za po ljubljani
Če bi pa gledala vlke avte, pa takoj močnejši motor, pa večje zavarovanje...
Pa fiesta je malo večja konzerva kot Getz...
Karavani npr. so "malo" prevlki... Moj brat ma laguno, pa je ko avto za trugo vozit...
Se pa da res veliko stvari noter nabasat...
...:::Team:::... je napisal/-a:Oprosti, ampak 5k€ za malo kanto ala Ford in Hyundai.....nabavi AVTO ne pa konzervo, misli rajše na varnost, kakšen večji avto bo spil še celo manj ko tote mestne konzerve.....če ne drugega malo na varnost glej, sej veš, življenje je samo eno
Kaj ti pomagajo 4 zvezdice pri 64km/h, če te nabije Q7?Energetik81 je napisal/-a:...:::Team:::... je napisal/-a:Oprosti, ampak 5k€ za malo kanto ala Ford in Hyundai.....nabavi AVTO ne pa konzervo, misli rajše na varnost, kakšen večji avto bo spil še celo manj ko tote mestne konzerve.....če ne drugega malo na varnost glej, sej veš, življenje je samo eno
Kaj ti to neki mešaš zdej varnost in porabo?
Getz je dosegel 4* NCAP in se ga dobi tudi s 4 airbagi. In za po mestu je sigurno boljša izbira kot pa Laguna.
...:::Team:::... je napisal/-a:Kaj ti pomagajo 4 zvezdice pri 64km/h, če te nabije Q7?Energetik81 je napisal/-a:...:::Team:::... je napisal/-a:Oprosti, ampak 5k€ za malo kanto ala Ford in Hyundai.....nabavi AVTO ne pa konzervo, misli rajše na varnost, kakšen večji avto bo spil še celo manj ko tote mestne konzerve.....če ne drugega malo na varnost glej, sej veš, življenje je samo eno
Kaj ti to neki mešaš zdej varnost in porabo?
Getz je dosegel 4* NCAP in se ga dobi tudi s 4 airbagi. In za po mestu je sigurno boljša izbira kot pa Laguna.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov