King1 je napisal/-a:najzaneslivejši voz trenutno kar jih vozi po cestah je renault laguna let. 2001 z 1.9 dci motorjem.
lp
What

King1 je napisal/-a:najzaneslivejši voz trenutno kar jih vozi po cestah je renault laguna let. 2001 z 1.9 dci motorjem.
lp
ban je napisal/-a:King1 je napisal/-a:najzaneslivejši voz trenutno kar jih vozi po cestah je renault laguna let. 2001 z 1.9 dci motorjem.
lp
What![]()
![]()
![]()
sašo5 je napisal/-a:nalcoq4 je napisal/-a:Očitno jim vse zadošča.Saj so daleč pred vsemi v prodaji in po zaslužku...
pa od kod ti tonalcoq4 je napisal/-a:sicer je itak brez veze govort ker so Japonci v zadnjem desetletju tako po prodaji kot po zaslužku daleč pred vsemi...
a živimo mi na istem planetu![]()
PS če bi rekel, da so po prodaji in zaslužku prednjačili v letih 1990-2000 ajd, bi ti še potrdil, tako pa si brcnil v temo kar se da....
pa lepo vas prosim, ne Mazde3 primerjat z GOLFOMenostavno ne "potegne"........
andrejus je napisal/-a:
Bomo še videli kaj bo z tem SkayActive pri Mazdi. Da ni slučajno samo ena marketinška fora. Ja dizel motor pri Mazdi 6 2.2 je kul v priemrjavi z 2.0 od VW. Ob nižji moči se lepše pelje, samo je treba vzeti v obzir da ima 10% večji volumen. Rezultat pa je, da je poraba pri Mazdi večja, pa naj ljubitelji Mazd rečejo kar hočejo.
ta 2.2 129KM je šele j**c od j***a; nikamor ne gre (195) 10,3 do 100 poraba skoraj bencinska; skratka čista katastrofa...............pa ne bom za primerjavo tlačil audija not koga zanima, naj si številke pogleda............
Bi še nekaj o pokvarljivosti 6 napisal, pa da ne bo zdrahe, bom raje tiho.............če pa kdo koga na Makomi (NM) pozna, pa naj povpraša o zvitih diskih in drsećih sklopkah in vztrajnikihnič pretresljivega, ampak vseeno..................še ne dolgo nazaj so kr rjavele, da o problemih z DPF-jem niti ne razglabljamo..................in še zanimivost; pravkar se to dogaja Hondi (Acordi 2009/2011 letnika)
MBtouran je napisal/-a:Autobild je ........
nejc1 je napisal/-a:Ker vsi mislijo da je 1.2 tsi raketa z porabo 5l, mazdini bencinci pa niso za vozit![]()
![]()
ps: jaz bi se odločil za mazdo v obeh primerih
sašo5 je napisal/-a:MBtouran je napisal/-a:Autobild je ........
.........pristranski, VW-jev cajtng 100% - če ne verjameš, vprašaj Polota 78tu vedno "zmaga" Audi ali VW
Grega_ je napisal/-a:nejc1 je napisal/-a:Ker vsi mislijo da je 1.2 tsi raketa z porabo 5l, mazdini bencinci pa niso za vozit![]()
![]()
ps: jaz bi se odločil za mazdo v obeh primerih
1.2tsi golf VI relacija....povprečna hitrost 160 km/h+ je bila poraba 10,5litra.
Sam imam Mazdo 3 - 2.0 bencinar, poraba približno pri tej hitrosti je bila slab liter več. (ista relacija kot pri Golf VI)
Kaj čem povedat...glede na to da sem lastnik enega in z Golfom prevozil cca. 1500km v parih dneh....ni slab, je čisto ok, malo bi se moral še navaditi na tole 1.2 mašino, ker pozno potegne...drugače pa glede kvalitete in kakovosti, glede nato da imam 5 let starejši avto, niti ni prevelike razlike.
Po forumu brska: Google [Bot] in 17 gostov