mirkos je napisal/-a:thunderbolt je napisal/-a:Mirkos, a potem boš vzel ceeda?
Nekako se najbolj trenutno nagibamo k njemu, čeprav bom seveda počakal da pride v prodajne salone, da ga vidim in testiram v živo in dejansko vidim kaj in kako...Tako da če bo vse OK na njem in nebo nekih večjih presenečenj bo vrjetno starega 5-vratnega Ceeda zamenjal novi SW...če pa me ne bo v živo prepričal, pa sta še vedno Focus in 508SW preostala resna kandidata
chan je napisal/-a:mirkos je napisal/-a:thunderbolt je napisal/-a:Mirkos, a potem boš vzel ceeda?
Nekako se najbolj trenutno nagibamo k njemu, čeprav bom seveda počakal da pride v prodajne salone, da ga vidim in testiram v živo in dejansko vidim kaj in kako...Tako da če bo vse OK na njem in nebo nekih večjih presenečenj bo vrjetno starega 5-vratnega Ceeda zamenjal novi SW...če pa me ne bo v živo prepričal, pa sta še vedno Focus in 508SW preostala resna kandidata
Če karavanska oblika ni predpogoj, je trenutno dokaj mikavna akcijska cena limuzinske Optime, s srednjim paketom opreme SX ter 1.7 dizlom s 136 konjiči za 21.990 eur. (glej akcijska ponudba: http://www.kia.si/pricelist/?model=335).
Drugače pa je tudi cena petvratnega Cee'd-a znižana za določene modele na zalogi - top opremljen (MAXX) 128 konjski za cca 20.300 eur. Zatorej bo moč pričakovati kasneje akcijske cene tudi za SW varianto.
thunderbolt je napisal/-a:Prvi vtisi glede SW-ja. Mogoče bolj kot to, je zanimivo mnenje o motorju, ki ga gledaš:
http://www.youtube.com/watch?v=EAHFi4zT ... re=g-all-u
MBtouran je napisal/-a:Osebno bi na tvojem mestu premislil ce res potrebujes maxx opremo, katere dejansko polovico be koristis dnevno.
Kot receno osebno bi mi bil style dovolj. Merilniki supervision so igracka, park asist ga imam v praksi uporabil zgolj enkrat in parkrat za demo, navi mam na telefonu, kamera je super samo zal mozna samo v kombotu z navi. Xenon dobra izbira.
Veronika.borghesi je napisal/-a:Pri družinskih avtomobilih, kakršni so poleg enoprostorcev brez dvoma verjetno v največji meri karavani nižjega srednjega razreda, je pretiravanje s konjenico povsem odveč. Zadaj imaš majhne otroke in prtljažnik poln njihove krame, zaradi katere še nazaj ne vidiš najbolje. Pa še največ časa preživiš na cestah, ki so v slovenskem primeru večinoma luknjaste, slabe in polne prometa. Ob vsem tem res ne vidim razloga, zakaj bi rabil karavanski cee'd dizelski motor z več kot 128 KM.
Sjee je napisal/-a:Zanima me zakaj v ožji izbor ne pride Hyundai i40 karavan??
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov