Res noro lep Punto; amš kr prav... Sam ka more bit norcu, ki si prav lepo zrihta avto pa si montira gr semaforje (beri: lexuske) na črn avto Kolk bol lep bi bil če bi nabavil kaj v črni ali pa pustil orginal...
SAm ta HONDA JE PA HUDA!!!Tku mislim na zuni
sem ga sov pogledat pa je avto cist zjeban<SE OPRAVICUJEM>
odbijaci nujni popravil,masina katastrofa,menjalnik..brez homologacije.....,so mu PLAVI ze 2x pobral tablce dol+200k sit kazni pa se se kr brez UREJENE HOMOlogacije vozi!!!
PREVEC DENARJA!!!!!
kaj mislite???
SEM sov jo pogledat pa grem na tesno voznjo!!!
Avto kr neki cuka pa poka podvozje pa skus mores gasa drzat ce ne obrati padejo pa rad crkne,pa volan drzis ravn pa avto kr rine v desno
PA KAO ZA DREGA GA JE UPORABLJU .....
SAM TOLE zA DREG MI NI LASTNIK POVEDU ampak EN KOLEGA KA GA je doskrat vidu
na ShoWih pa mi je sam to reku:STAri moj ce kupis ta avto si zmesan>AVTO JE V K.r.u
Usran je bil tko da katastrofa...pol mi pa se rece da bi rad zanj dubo 600000!!!
sem reku sam ADIJO!!!
Zadnjič spremenil DJ Izzy, dne Pe sep 15, 2006 7:39 pm, skupaj popravljeno 2 krat.
Videti ga je bilo letos na avtoshowu na Ptuju... Tip je mrzlo mašino tam nabijal do blokade pa gume smodil... vglavnem nič pozitivnega jaz nebi pričakoval od tega vozila!
Ni važno al je črna al blontna glavno da je Honda (tole sem pobral iz enega podpisa tule gori im mi je zdaj prišlo na misel )